30
-
#30 Soniq, látomitt is kellőképen láma vagy :) Az előtted szólónak igaza van, a t68(m) és a t68i ugyanaz! Érdekes, nekem a régi t68-am van és a legújabb Sw-rel (R2E006) UGYANAZT tudja, mint a T68i. Furcsa, most 72 kép van benne és még 580K memória szabad. Ja meg felvettem 16 percet diktafonnal, stb. Szóval mondom, full ugyanaz lett, mint a t68i. Ugyanis az Ericsson azért adta ki a régi t68-asokat butítva, mert az MMS SW nem volt még kész rendesen. Ezért kiadtak egy olyan telcsit, aminek a SW-e a negyed memóriát SEM használta ki, stb. De most a frissítés után ugyanolyan lett! Sőt, ha belegondolok, hogy szürke az előlap, nem az a gagyi kék... :)))))))))
PyRex -
#29 Nemtom, hogy mi bajod lehet a T68-al... A Nokiának meg biztos a szoftvere sz*r! -
#27 A készülék jó, Ugyanazt tudja mint a 70-es csak más a színe.
Az akksi ha éjszakára kikapcsolom, 5-6 napig bírja.
Bővebben a saját fórumok Sony j-6 topikban
Ugyanazt tudja a 70-es is meg a 7-es is. -
John Rambo #26 Vizes: lecci mondj mar rola technikai adatokat, meddig birja az aksi, terero, hangminoseg, stb...
Miben kulonbozik ez a j70 -tol? -
#25 Most vettem egy J-7 est.
Tud valaki unlock kódot rá?
Vodafonos. -
Batti #24 Soniq
szia nekem is T68i van nincs véletlenül magyar nyelvü kézikönyved hozzá mert csak a sima T68-ét tudtam megszerezni
nem tudsz véletlenül a hozzávalo comunicam beszerezhetöségéröl???
tudvalaki T68 hoz képek lelöhelyeiröl???
Köszi Bati -
#23 Mi az ara a T68i-nek Soniq ?
Lehet, hogy erdekelne egy ha van keszleten neked !
Itt az e-mailom uzenj ha tudsz valamit.
[email protected] -
#20 akkor jol befürödtel vele :) mert a t68 at egy szoftver frissitesnyi különbözteti meg az t68i töl :) -
Att #18 A Sony nem is volt olyan messze a Microsofttól, hiszen pl. a J6-on is Microsoft Mobil
Explorer van... -
#17 ezek tényleg jó telcsiknek néznek ki, viszont a 9210-es nekem jobban teccik. :) -
#14 Ja megvalami a Game Boy Advance bekaphatja nemsokara :) Sony okosan kozeliti meg a dolgokat :)) Csinalnak egy olyan kis jatekot amivel telefonalni is lehet hehehe :) -
#13 Ja, ja T68i nekem is jobban fekszik mint az a kis tomzsi. -
Csiszi #12 Akkor nézzétek meg a P800as híreket máshol, na az egy korrekt kis teló :) -
#11 Hát ja...megrögzött Ericsson os lévén...talán a t68 jobban hasonlit a régiekre, mint a z700..ettQl függetlenül mindkettQ bejönne...csak a t68 jobban.-) -
#6 Nemsokára már FPS-ezhetünk is a telcsiken?..:) -
#3 ez a z700 ha ilyen jatektelefon lesz remelem az ara se az üzletembereknek megfeleö lesz :) alapbol csarli angyalai meg asszem batman jatek lesz hozza :) es kezeli a java-t szal lehet ra virust is irni :) -
Supergamer #2 Ami megdurvabb, itt ul mellettem a taiwani haver, majd meghulyul a Z700-ert.
-
#1 aztakurva .. tudjatok mi a durva ? hogy japanban mar feleve nemlehet ugy mobilt eladni hogy ne legyen szines kijelzoje...