Odüsszeia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most jó. Eddig sose vártam meg. Azt hittem ha feláll akkor leüt, mert mikor a barnahajút szabadítottam ki, akkor azt csinálta. De most a fehéret engedtem el, és most tovább ment!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Van egy olyan rész ahol két ember meg a szakács van fogságban. Ott ki van mentve. Az jó?

Én már bejutottam a barlangba és találkoztam is az emberekkel, de ha kiszabadítottam őket akkor mindig fejbevertek. Ha meg nem akkor meg azért vert fejbe mert előőte álltam vagy felébresztettem. Akkor most mit csináljak? Melyikkel fogassam el magam?

Már azt is próbáltam hogy kijöttem a barlangból de nem tudtam semmit csinálni!!!

Ugy emlekszem arra kell menni amerre a tobbi rabszolgat vittek csak kikerulve a watchtowert ,es csak akkor lehet menni mikor az orjarat visszafele megy aztan gyorsan le kell futni egy hidhoz ott varsz egy kicsit es es berontasz a barlangjukba.Ott elkapnak de csak ugy eled tul ha kiszabaditod az embert,es onnantol csak az idegeskedesre emlekszem,mivel egy csomo targyat fel lehetett venni igy millio kombinacio lehetseges.Nekem onnan kene a mentes mikor kiszabaditanad az embert.

Hát ezek mindig megölnek 😞(((

Feltudtam jutni az oriásokhoz. Most itt kimentettem. Elküldjem, vagy majd késöbbi kell?
Elöször azért nem tudtam felmenni, mert nem találtam meg a 4. kereskedőt. De most sikerült 😊)))

Sikerült!!!

help please!!!

Nem tudom miért lép ki mikor elvisznek rabszolgának!!! 😞((

Na azt hiszem itt elakadtam 😞(((

Ja én is az elsőt 5.re találtam ki, a másodikat elsőre, a 3.nál előszőr a tűzre gondoltam, de aztán beugrott, hogy az ember. Most ott vagyok Lamoszban. Itt ha odamegyek az egyik kereskedőhőz akkor felültet egy hajóra. (Nem tudom erre gondoltál-e),és ezután bejön a játék fömenüje. Ez neked is így van, és késöbb visznek el rabszolgának, vagy csak nekem lépji?

Prógágatom még azért, hátha sikerül valahogy!!!

Csak az elsonehez szerintem,en aszt hittem herkules nyomta le a bikat.

most már értem mihez kell a görög mitológia, de azért megoldom!!!

Na ezen a pályán sok mentést fogok csinálni, az biztos 😊)))

Jol van na,neha en is lamazhatok egykicsit.😊

Csak onnan gondoltam, hogy minek van még nálam lótusz, ah már elhagytam azt a szigetet. De bejött 😊))
Na lássuk mit akar Posszeidon!

Nem ismerem, de majd csak rájövök!!!

Ezt mondtad olyan nehéznek???? Már a másiknak sincs szeme 😊)))

A kov resz nekem nagyon bejott ha ismered a gorog mitologiat konnyu lesz.

Aszittem tobb idobe fog telni rajonni hogy a szoborra kell tenni a magot.

Húúúú, ez könnyű volt. Az első elsőre sikerült!!! 😊))

Na nézzük hogy öljünk küklopszot! 😊

oké
majd folyamatosan írom, hogy hol tartok és szólj ha ott vagyok és elküldöm!!!

😊) Megvan a küklopsz 😊)

Majd azt a mentest kuldd el amelyikben rabszolgakent visznek fel,a dogokhoz,de az meg soka lesz.

remélem.
OK majd megpróbálok!!!

Megvan a kék állat feje 😊))

Hú de utálom ezt a madarat!!!!!!!!!!!!!
Előszőr látom merre repül, aztán újra de utána már nem. Én meg mindig visszajutok az elejére 😞((

Nah igy ketten csak vegig visszuk.Mindjart eljutsz oda ahol en abbahagytam oszt majd te is segitesz.

Sikerült bejutnom az erdőbe!!! 😊)

😊)))) Megvan az ember!!!!! Eddig azért nem láttam, mert mindig a másik irányből mentem arrafele!!! 😊))))

Melyik emberre gondolsz, mert nekim egyik se mozdul el onnan ahol áll? (Csak egy mozod de az meg csak a pocsolya és a háza között!!!)

Köszi
megpróbálom

Marmint a kalandjatekok kozott vagy altalaban?
Amugy nehany resz belole eleg jo de tenyleg nem egy nagy durranas.

Sephi
Baszom ez a vilag nemtudomhanyadik szar jateka hogy lehet ilyet jaccani??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nah hat jol mondtam en,egy ember utan kell menni majd eszreveszed mert megall a kep es mutatja a fickot,a te mentesedtolcsak valahova hatulra kell menned,ottkovesd majd futva a sracot es o eljuttat az erdobe.En is folytatom,mert en elakadtam a zold szornyeknel,es annyira idegesitett hogy letoroltem,ugyhogy kossz a mentest.

Megkaptad?

ok elküldöm
előre is köszi

Ha fontos elkuldheted freemailben a mentest es en egybol leirom mit kell csinalni.Nincs kedvem addig [email protected]

Most nem jut eszembe mit kell csinalni mar reg jatszottam vele.Amugy szerintem eleg szar game a kalandjatekok kozt,sokkal jobb nala az atlantis2.Eleg igenytelenseg benne hogy minden 3. ferfihang ugyanaz.A kuklopszos resz meg jo,aztan pedig a posszeidonos resz elegge tettszett,de aztan egy rakas szar.

Én már végigkérdeztem az egész várost, de senki nem mondja meg, hogy hogy lehet bemenni az erdőbe!
És most már senkivel sem tudok beszélni!!!

Ha a középső ajtón megyek be, akkor csak a királyt találom meg és vele tudok beszélni! A városban volt egy csaj miután megittam azt az izét, és vmi olyasmit mondott, hogy rá nem hat, meg hogy ne igyak többet ... A bandához már odamentem, de ők is csak azt mondják, amit mindenki, hogy aki bemegy az erdőbe az nem jön onnan ki élve.

Amúgy miért vagy olyan biztos benne, hogy elakadok a küklopsznál? Azért mert itt nem jövök rá, attól ott még rájöhetek, mert az már új lesz számomra, de ez a rész már uncsi, mert már 3× elkezdtem és mindig itt akadtam el.

Köszi a segítséget!!!

De az is lehet hogy a gephez felmenoke melletti nagy ajton kell bemenni nem emlekszem mar pontosan,csak arra hogy ez egybol sikerult.Tuti higy igy teljesen el fogsz akadni a kuklopszoknal

Asszem el kell kapni egy embert meg a varosban,miutan megittad a lottyot es az elmondja mit csinalj,majd mindig igyal egy kicsit es menj oda egy bandahoz(ott vannak ahol a valo vilagban egy oszlop gatolta az utat)azok megmondjak mit kell csinalni.

Lehet, hogy az erdőben már lenne kardom, de hogyan tudok bemenni az erdőbe? És miután megittam azt a löttyöt a 3. híd is "felépült" de én mégsem tudok rámenni. Miért???

Hát az én hátamon biztos, hogy nincs kard. Miután megittam azt a löttyöt azután eltünt a kard. (Ezt direkt megcsináltam mégegyszer, hogy miért nincs meg). A másik meg hogy hogyan menjek be az erdőbe???
Ja és a harmadik hídra vmiért nem tudok felmenni. Te feltudtál?

Hat mia faszom van veled?
Ott a kard a hatan.F2 asszem,vagy F3.
A madar az erdoben repul es mindig utana menj,csak figyelj majd nem mindig latod hova repult szoval kell egy kis mak is.De az amugy bagoly😊

Én próbálok, de ha nem megy? (pl most még segítzséggel se). Lenne két kérdésem!
1: Honnan vegyek kardot?
2: Hol a madár?
Előre is köszönöm

Legyel mar egy kicsit onallo!Hidd el ugy elvezetesebb ha magadtol jossz ra es tele leszel sikerelmenyel,ez a kalandjatek lenyege,foleg akkor ha magyar nyelvu mint ennel.
Najo:menj a madar utan,pajzssal szereld fel magad es karddal old meg a dogot!Utanna jozan paraszti esszel tovabb!

na most már sikerült "átmennem a másik világba", de ott mit kell csinálni? Bekell menni az erdőbe? Ha igen, akkor hogyan?