241
Magix, E Jay stb. -vel készített zenék!
-
blackgamer #41 leszedtem, jó számok, tetszik az analóg szinti hangja
milyen progival írtad? -
#40 Nem törölte, le lehet tölteni, csak ne jobb klikkel csináld, hanem egyenesen kattints rá a (kék) linkre, és úgy tölti le. Nem tudom atw-n miért nem engedélyezi a jobb klikkes verziót, már tegnap is fúrcsállottam. -
blackgamer #39 nem tudom letölteni, talán szerverautomatika törölte -
Ok, akkor valaki más? -
flashX #37 :)
a legjobb az egészben, miután beírtam eszembe jutott hogy már nincsenek meg mert teljes formázás volt.
és higgyétek el, szívesen megmutatnám őket, mert sztem tök jóak, de sajnos elvesztek -
#36 Na, akkor muti! :) -
flashX #35 nekem is vannak, leginkább hip-hop stílusban, keverve zongorával, trombitával, stb... -
#34 Na, elintéztem, hogy egyben legyenek fent a számok. Az új cím panzermeyerzene.atw.hu -
blackgamer #33 szívesen meghallgatnám a számaidat, de valós időben
megtennéd, hogy mp3-ban rakod fel? köszi -
#32 Ja, és szívesen hallgatnám meg mások szerzeményeit, úgyhogy srácok elő a farmával! -
#31 Ez a topic méltánytalanul van ilyen mélyre süllyesztve, úgyhogy UP!
És továbbra is ajánlom a saját számaimat -
#30 Letölteni ne olcsó!!!! -
#28 Sajna ez pénzes cucc. Ezért nemigazán van downloadja a neten.
Szerintem próbáld meg Kazaa-val. -
FiReBoY #27 Sziasztok!!! Ki szeretném próbálni ezt a Propelleheads nevű progit. Rákerestem DC++-on, de csak olyan embernél találtam, akinél max 3kb/s-el lehet szedni. Nincs valami publikus link, ahonnan gyorsabban lehetne szedni? -
#26 Én csak a 2.0-sat használom a haverjaimmal rappszám készítésére. Az életemben eddigi legjobb zeneszerkesztő progi.
Nemis hallottam még a 2.5-ről. Mitjavítottak a 2.0-s óta benne? -
#25 Hali!
Van egy-ket felesleges cuccom zenelni: Motu 1224 hangkartya (24bit 48kHz, 8 analog in, 10 analog out 'mind szimetrikus', AES/EBU in/out, world clock in/out, kulso rackes cucc) 169e, ket 1224 interfaccel 249e, kulon csak az egyik interface 115e. Emagic Audiower 8 hangkartya (16bit 48khz, 2 analog in, 8 analog out, SPDIF digitalis in/out, OSX alatt is mukodik) 65e, Roland MC-303 Groovebox 45e, Waldorf Microwave 75e, DBX 262 Project1 compressor 25e. Tel.: 06209759650
u.i.: ja es egy csomo bakelit is
sorry az Offtopic-ert lemcsik -
#24 Propellerheads Reason 2.5
A legjobb cucc számgépre (lehet is jó a 3 cd-jével.)
Stúdióminőségű hang, a profi zenészek is ezt használják (többek között én is ).
Üdv! -
#21 Szevasztok! Ez itt az én két kis saját szerzeményem, aztán valamit írjatok, hogy mi a véleményetek. A letöltéshez ajánlott egy letöltésvezérlő, mert az exploreres egy kicsit lassú.
www.panzermeyerzene.n1.hu -
#20 dabce = dance -
#19 nekem is van 1 saját számom, aki akarja e-mail-ban elküldöm neki, hogy tanuljon... :D
Sadun Tryst - Travel song
igaz a zenét még 2001-ben raktam össze, azóta egy kicsit frissítettem rajta dabce e-jay-el, de semmi nagy cucc, így nézzétek el, ha 1 picit gyengus...
majd a köv. szám, az kir lesz! igérem... :)
ja + e-mail: [email protected] -
#18 Hi! Én és egy pár haverom reppeket írunk. -
dashed_ #17 lol te mar szinte profi zenesznek mondhatod magad -
#16 LOLGAMEZVAZZE.wav
:DDD -
#15 És mi a fő motívum a zenéidben?
C:\SUPRA!\suprahang1.wav, veilsidesupranyikorgas.wav... -
#14 nekem is van egy két számom.. igaz csak annyiban saját hogy két verziot összevágtam és igy megkaptam a tökéletes verziot:) -
#7 Hát ja, végighallgattam (bár bele-bele tekertem, hátha történik valami, de sajna nem.....). Nem bántani akarlak, de ez eddig tényleg nulla. Persze sokan megélnek belőle, de kérdés, hogy jó-e ez a világnak. A basszusmenet egész generációt nevelt fel, kb. 2 évig ezen a hérom hangon íródott az összes dance sláger, de ez már jó tíz éve volt..... A művészet alapja a kreativitás, én a helyedben megpróbálnám kiaknázni ezt az énemet. -
OPM #6 Gondolom vegighallgattad, ha mar velemenyt mondasz rola...
Es ugyan nem vagyok kiscsaj, de 20 eves sem... errol ennyit...
Azert kossz a velemenyt! -
#5 Letöltöttem!
Szerintem nagyon király!!!
(de csak akkor,ha nem te vagy sterbinszkij)
Mert őt ki nem állhatom!:)))
Esetleg ha van még akkor azokat is szívesen meghalgatnám... -
#3 Mit mondjak. Ha 12 éves kiscsaj lennék, talán végighallgatnám, de zenészként röviden ennyi : ne rőltesd.
Sorry, ez az őszinte véleményem. Ilyenből már van 2600000 produkció, semmi szükség még többre. -
OPM #1 Hali!
Kellene egy ilyen fórum ahol, a saját készítésű számainkat +osztjuk másokkal nem? Hát itt van! :)
Erről mi a véleményetek? (1. próbálkozásom!)
http://www.tar.hu/psz/party_time.mp3
thnx