241
Magix, E Jay stb. -vel készített zenék!
-
n3whous3 #121 Saját kurvarégi zene, Dance E-Jay 2-vel :) (asszem 2002-es :D) -
Kungfucsiga #120 Helló!
A BetterFly (Muse Tribute Band) keresi képzett,nem kezdő énekesét.
Muse és saját számokat játszunk (a sajátokat meghallgathatjátok a www.betterfly.hu oldalon)
Ha el tudnád énekelni a számokat,vagy ismersz olyan énekest,akinek jó a hangja,akkor légyszives írj: [email protected]
Egyéb elérhetőség: www.myspace.com/betterflyband -
PcBalu #119 Üdv!
Remélem valakinek megvan a Mgaix Music Maker 12 silver. Csak kellene aktiváló kód. tud vki? -
#118 Szinkronjavított verzió
Amúgy aki nagyon nem bírja az elején azt a zúzós részt, ahol néha a dob kiesik a ritmusból, az nyugodtan ugorja át (kb olyan 1 perc), mert a többi részért mindenképp érdemes megnézni! -
#117 bmeg, ezt nem tudtam sokáig nézni/hallgatni -
blackgamer #116 lol :) -
#115 Na, itt megy másik, ez is tőlünk van, de ez most éppen Búcsú & Szalai & Szalkai rockband.
Maszkabál
Ez már teljesen saját szerzemény, nem átírás. -
#114 Frosty the Snowman paródia:
Horny the Cockman (rock)
A dalszöveg és az információk ott vannak a leírásban.
(A Búcsú & Szalai rockband egy fiktív, a szám erejéig összeállt kétszemélyes "banda" - osztálytársam és én)
Nem tudom, hányan ismerik az eredeti Frosty the Snowmant, az itt van, de Google használatával is könnyen megtalálható.
A szöveg pajzán, de csak annak fülsértő, aki tud angolul. -
blackgamer #113 egész bejövős multizás közben fogom hallgatni! -
#112 Szia Mindenki!
Engedjétek meg, hogy bemutassam nemrég elkészült albumom, melyet leölthettek a http://snipersound.gz-photo.hu oldalról.
Minden kedves hallgatónak előre is köszönöm az időt, amit a zenéim letöltésére és meghallgatására szánt! Mindenféle véleményt szívesen fogadok az oldalon feltűntetett email címemre.
Üdv, Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! -
blackgamer #111 szimpatikus zene csak így tovább -
BaltásRém #110 Sziasztok !
elérhetővé tettem a 3 legjobb saját készítésű zenémet ,melyek stílusában a 80-as éveket próbálják felidézni. ModPlugtrackerrel szerkesztettem, tehát nem 1 mobul egy dobminta, hanem 1 hang 1 modul. Halgassátok meg, és érezni fogjátok a különbséget !
http://mastergy.fw.hu/italo.html -
#109 hali!
hova lehet feltölteni saját zenéket? ez lenne a bajom.
előre is köszi -
blackgamer #108 nagyon beteg :) szegényeket mire veszed rá -
kaptar41 #107 sziasztok! Ha valakinek megvan a United-től a "végső állomás című" száma, légyszi küldje el a [email protected]! köszi! -
#106 Egy hétig voltam a nagyszüleimnél falun, ezt a számot dobtam össze a szíves közreműködésükkel: Falu mix -
#105 [URL=http://chulack.tvn.hu/otpor2.mp3]Itt van ez annak a részlete amin most "dolgozom".:-)[/URL] -
#104 Szevasztok én MAGIX-al próbálgatok csinálni zenét, ilyen Hip-Hop stílusu valamit.. de sztem tök fasza progi, ha kész lesz feltöltöm az mp3 at:) -
berygod #103 Szasztok! Mért van az hogy a VIRTUAL DJ honlapján regisztrálva vagyok, még sem enged letölteni a Skin-eken, és a háttérképeken kívül
semmit? (Pl:Effect)
-
#102 Dance ejay sorozatok jók (7-t használom,vágáshoz pedig nerot"waveditort") Nem magyar de egyszerűűű !
Sokat kell rajta dolgozni és nem kell hozzá szótár !
-
blackgamer #101 vegyél elő szótárat (link ha nincs offline) -
Vándorsólyom #100 sziasztok, tudnátok ajánlani valamilyen hang/dalszerjkesztő programot, AMI MAGYAR nyelvű? A magix, vagy Soundforge-nak van ilyen változata? vagy esetleg magarítás hozzájuk? Fontos lenn, köszi a válaszokat! -
Mojlepque #99 Ok, nem akarlak siettetni, csak minél előbb elmondom, annál több időd lesz elgondolni, hogy hogyan kéne:) -
TheReMiXeR #98 ...mert hogy 9től este 9-10-ig melózok a következő 3 hétben...
qva sulinet -
TheReMiXeR #97 nem igérem holnapra, de megnézem mit tehetek... -
Mojlepque #96 Hát nem teljesen nyögés. De ok, amúgy. Most beszéltem az egyik taggal, és mondta hogy annak örülne ha valami Ashlee simpsonos, rockos hangzású lene az 1., mert hétvégén gyakorolnánk...
Idővel talán te is személyes banda tag leszel;) -
TheReMiXeR #95 az ütem az rendben de a nyögés hangokat Nektek kell prezentálni :) -
Mojlepque #94 Hát lehetőleg egy olyansmi ütemet, mint az uccsó számod, max 5%-al lassabbat.
Aztán ha lehet női, vagy férfi hang ként, ilyen "nyögés szerű hangok" mint pl amikor dúdorásznak -
TheReMiXeR #93 próbáljuk meg, csak írd meg pontosan, hogy mit szeretnél! -
Mojlepque #92 Tudnál valami olyant csinálni, amiben van valamennyi kicsi szóló gitár efekt, vagy valami suttogás féleség?
Csak mert a bandámmal, a hétvégén gyakorolnánk, csak hogy nem tudunk jelenleg semmi extrát a jelenlegi hangszereinknél...
Meg ha bele egyezel, akkor 1-2 számot alá is énekelne a vokálos tagunk, ugyanis még csak 2 dalszövegünk van -
TheReMiXeR #91 -
Mojlepque #90 Hát ez baromi jó szerintem... ...Jobb mint a boci tarka, meg az 1. -
TheReMiXeR #89 íme egy mai szerzeményem :
TheReMiXeR - Trance Christmas 2005
szeggyétek és élvezzétek, no meg véleményezzétek
thx -
Mojlepque #88 Az üteme, hang jegyei majdnem ugyan azok mint a Caramel legújabb klippjében, de nem ő róla mintáztam a számom, és a dalszövege is csak a véletlennek köszönhető hogy hasonlít picit rá -
Mojlepque #87 Hellóka!
Na lassan én is próbálok a bandámmal, igaz még pár zenei eszköz hiányzik, de már vannak válalkozó egyéniségek, akikkel eggyütt dolgozok.
A napokban fogjuk az 1. számunkat próbálgatni, majd idővel, ha minden eszköz meglesz, akkor talán valami magyar pop, punk vagy hasonló stílusú számot alkotunk a már meglévő szövegből, amit én írtam.
Igaz minden héten írok, vagy írunk majd egy szöveget -
TheReMiXeR #86 ehhh, itt a Krézi Szinger verzió is :)
szeggyétek vegyétek!!!
TheReMiXeR - Boci Boci Tarka.... 2005. RMX (Crazy Singer version) -
TheReMiXeR #85 jaja :)
most itt a fullos ének nélküli :)
TheReMiXeR - Boci Boci Tarka.... 2005. RMX -
Mojlepque #84 ezt te csináltatad? -
#83 Haverom nagybátyja gitározik, van egy-két jó száma :-) -
TheReMiXeR #82 Demó : Boci Boci Tarka R e M i X by TheReMiXeR (csak a demó)