1217
Élet a Wizardry 8 után ...
-
#200 7, 9 is kell, egyebkent resumezni nem tudod? -
#199 Csak simán leguggolsz és betöröd egy nagy csonttal.Utána lehet is ugrani... -
#198 Dynamicnak igaza van, nekem megéri a dolog, szóval szerintem jó üzlet...
Csak hogy beszéljünk a játékról. Megnéztem, tetszik, de már rögtön az elején elakadtam. Odáig rendben ment, kijöttem, megöltem az őrt, kiszabaddítottam a mellettem lévő hapsit, de a trapdoor, és a rendes ajtó is zárva van, és még nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni. De maga a játék tetszik, mert van feelingje, szóval jó. -
#197 Lassan, de megy, a 35-öst töröld le, mert különben nem tudom majd felmásolni.
-
#196 Nem akarom megint csak reklámozni őket, de akinek nem ér meg mindössze 1000(!) ft-ot, hogy az összes(!) isonewson megjelent cuccot letöltheti megjelenéstől számított 2-3 órán belül(!), teljes sávszélességgel(!), korlátlan felhasználószámmal(ergó mindig be lehet jutni)(!), annak nem tudom mi érné meg.
Arról nem is beszélve, hogy a legjobb minőségű divx-ek,szinkronos svcd-dk sőt xbox-os és ps2-es gammák vannak még szarásig.
-
#195 AAh, elrontottam, mostmar jo ! :(((( -
#194 Valamiért nem engedi. WWindows commanderrel probáltam. Akkor sorry...
Talán majd este, mert most mennem kell melozni.
-
#193 Dracoon: Én elküldöm szívesen, mindjárt indítom.. -
M.A.D. #192 ilyen sem volt még -
M.A.D. #191 nekem csak a patch van meg a játékból :(( -
#190 ennyire ne lelkesedjetek mar :P -
M.A.D. #189 A f@szomnak van annyi ideje. én melóhelyről nyomom, és néha bent maradok munkaidő után is. nem beszélve a hétvégékről. Valamit valamiért.
De, neked is igazad van. Ez is egy út.
-
M.A.D. #187 Utoljára írom le. A fasz kivan ezzel a Dakotával. Én időt, fáradtságot nem kímélek, hogy megszerezzem a legújabb game-eket, és NEM PÉNZÉRT.
EZEK F@SZOK!
-
#186 Hello!
Nem akarja valaki elkuldeni nekem? Mar elkezdtem es nem hianyzik sok belole. 35-tol 46-ig kene.
ftp: dracoon.no-ip.com
user: user
pass: user
Koszi,
Drakon -
Magon #184 Nálam az ultimák közül a kedvencek: V,IX, UW II, de a VIII kivételével az összes jó. (Hehe, a nyáron poénból végigjátszottam az I.-et újból. Thief-fel. Kb. 3 óra alatt végeztem ) -
#183 Nah megnéztem a demot. Tetszik, igaz, hogy kinyírtak rögtön az elején, de azért jól néz ki maga a játék, szóval gondoltam egy próbát megér. Már nekem is jön lefelé. Címet nem tudok mondani sorry, mert privát ftp. -
#181 Pc Gurus vult a demo, azért nem ment, de most leszedtem netről, és az elindult, köszi az infot. -
Magon #180 Már bocsi az offért, de az Ultima IX-et nem hagyom, mert igenis jó volt - csak jó gép kellett hozzá.
Émmeg private ftp nélkül sehonnan sem tom eztet tölteni, nem akar valaki tippeket osztogatni?... (Djcomtól még nem elérhető...) -
#179 tényeg?
már toljuk rég... -
#176 nem hiszem, hogy oprendszer, de ha pcgurus cdrol nyomod fel a demot, arrol nem fog menni, mert azon hibas, ha ez a problem, ha netrol van, akkor meg vagy rossz a file, vagy a windowsod szetburult, vagy a demo szar, de ez a game isteni, erre megerte ennyi ideig varni -
#175 Tudom, hogy ti a teljest nyomjátok, de nekem még a demot, sem engedi feltelepíteni. Mitől lehet? Az oprendszer Win98 magyar. -
#174 Nem biztos, hogy egy csontiról beszélünk.
Van egy ott annál a résznél amikor kiszöx a börtönből, leesel és pá méterre egy csonti.Az oké annál megtaláltam.De van egy MÁSIK annál a résznél ahol az a zöldes patak van.Be lehet menni a vízbe, és a vízben ahogy mész vagy egy beugró a falban, ott van egy másik csonti akinél szintén rúnák voltak a demóban.
De különben időközben rájöttem, hogy a valószínű demóban volt csak, mert még egy csomó minden máshogy van.Többek között a börtön is jóval több és nagyobb mint a demóban.
Időközben megtaláltam a 3. rúnát. -
#173 Nos emberek az elso benyomasok, :
En a demot csak kb 10 percre probaltam, de
Ez a jatek az ubermindenseg, valami hihetetlen jo, ja es Dynamic a ket runa ott van a csontvaznal, legalabbis nalam ott... Szal ezt nem szabad kihagyni!!! -
#172 Közben 1-2 kérdés:
Ugye jól emléxem, hogy a 3. és 4. rúna a demóban a kispatak melletti beugró részben volt(szintén egy halottnál mint az első 2), mert most nincs ott.
Van az első pókoknál egy falrész ami elmozdítható(nem a liftnél!!azt kinyitottam), de nem tudom, hogy kell kitörni, vagy kinyitni.
Miért nem lehet felvenni a titkos szobában(liftnél) a kovács szerszámot(fogó)?
Ez egyik sem szükséges a továbbjutáshoz, csak érdekelne(többek között, hogy mi van a fal mögött)
-
#170 -
#169 ja, nekem is csak percek kerdese -
Jimmy77 #168 Milyen lett a game? -
#167 HÁHÁ...
Közben lejött a gém:) -
#166 ezt is leírtam a #149-ben
(a gamezokra vonatkozik csak.
A filmek "véletlenszerűen" vannak felpakolva.) -
#165 Bocs a duplázásért.. -
#164 Még annyit árulj el, hogy vannak filmek is, vagy csak játékok vannak fent? Illetve az Isonewsos "megjelenestől" számított mennyi időn belül szokott fent lenni a cucc?
-
#163 Még annyit árulj el, hogy vannak filmek is, vagy csak játékok vannak fent? Illetve az Isonewsos "megjelenestől" számított mennyi időn belül szokott fent lenni a cucc?
-
#162 lehet -
#161 Nem parásabb, mit az extra vagy az uw. -
Magon #160 Neked is private? -
fucko #159 Es lehet onnan fxp-zni nemtod? -
#158 Szóval így ismeretlnebe. -
#157 És nem lehet lebukni? Mert azért ez egy kicsit parás? -
#156 lásd a #150-est
-
#155 Ez Dynamicnak ment.