Újgenerációs Pentium 4 2003-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lenne gerince az Intelnek, akkor nem 100MHz-enként árulná a procikat, hanem 400MHz-enként és már a 3.6GHz körül tartana.
De az nem kifizetődő .... neki 😞
De az nem kifizetődő .... neki 😞
Meddig ragozzák még a "mikron"-t? A 0.09 már inkább nano 😊
Benne van tutira, valamire elmegy az a sok szilicium😊
Masreszt az ertelmes ember vesz egy Dual ClawHammert es egy ideig nincs gondja gepre es meg alaplapot sem kell cserelnie.
Nem akarom megserteni az Intel-fanokat, de konnyen el tudom kepzelni, hogy azert nem mukodik a Hyper-Threading, mert tul nagy ugras lett volna teljesitmenyben, es az nem kifizetodo... Amikor kell a kis plusz, akkor fejlesztes nelkul meg tudjak oldani. Aki meg sir, hogy kiveszik a penz a zsebebol, annak jusson eszebe, hogy fogyasztoi tarsadalomban elunk (elvileg) Azaz fogyasztunk, ahogy a multik diktaljak. Jozsi bacsi, a sarki cipesz meg nem diktalt, hanem cipoket csinalt meretre es egy eletre...
Masreszt az ertelmes ember vesz egy Dual ClawHammert es egy ideig nincs gondja gepre es meg alaplapot sem kell cserelnie.
Nem akarom megserteni az Intel-fanokat, de konnyen el tudom kepzelni, hogy azert nem mukodik a Hyper-Threading, mert tul nagy ugras lett volna teljesitmenyben, es az nem kifizetodo... Amikor kell a kis plusz, akkor fejlesztes nelkul meg tudjak oldani. Aki meg sir, hogy kiveszik a penz a zsebebol, annak jusson eszebe, hogy fogyasztoi tarsadalomban elunk (elvileg) Azaz fogyasztunk, ahogy a multik diktaljak. Jozsi bacsi, a sarki cipesz meg nem diktalt, hanem cipoket csinalt meretre es egy eletre...
a Prescott lesz az elsõ olyan, elsõsorban asztali számítógépekbe szánt nagyteljesítményû processzor, melyben az Intel engedélyezi a hyper-threading technológia mûködését
_Nagyon_ sok helyrõl hallottam már. Szerintem nem csak pletyka.
Na most akkor pletyka vagy sem, hogy a Hyper-Threadeing benne van az összes eddigi P4-ben csak le van tiltva?????????