Jön a Windows XP Service Pack 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az érdekes lehetett:-) kivesszük az alaplapot betesszük az újat s mindezt reboot nélkül nagycerrű:-)))
Én speciel teljes buszt tiltok. Modjuk ezért. Bár én megtehetem, mert minden vinyóm külön kábelen lóg.
Nekem az egyik virnya normális, hétköznapi rackben van és mindig "hot-swap" szerűen veszem ki. Az gépem szinte mindig csak hibernálódik, ha éppen kikapcsolom. Ja és van egy másik rack, abba kerülnek a haverok vinyói. Mondanom sem kell azok miatt sem booltolok újra.
Uj hardverkor nekem is kinlodik... GF2 mx400-st vettem, es allandoan fagyott a cucos, de ugy istenesen fullon... most lesz reinstall ha lsez idom, pedig ez az xp, egybknt atomstabilan megy szeptember ota 😞 - csakhat uj harver - reinstall 😞.
caddie
Szerintetek miért van az, a XP alatt elkezdek netelni az Internet Explorerrel, akkor rögtön újraindítja a gépet, míg a netscape navigatort használok, akkor semmi gond sincs??? Amúgy bármilyen más windows-zal tökéletesen tudom használni az IE-t.
Valakinek van ötlete?
Valakinek van ötlete?
Neked milyen géped van Sanko? AMD vagy Intel?
És nemtod véletlen milyen verziót használsz, feltört, vagy corporate, vagy netán esetleg eredeti? Nekem CSAK az volt vele a gondom, hogy amikor elkezdtem netelni, resetelte a gépet...
És nemtod véletlen milyen verziót használsz, feltört, vagy corporate, vagy netán esetleg eredeti? Nekem CSAK az volt vele a gondom, hogy amikor elkezdtem netelni, resetelte a gépet...