33
-
#33 az érdekes lehetett:-) kivesszük az alaplapot betesszük az újat s mindezt reboot nélkül nagycerrű:-))) -
#31 Nekem is, meg egy plussz vezérlőm. :-PPP -
#30 basszus, tényleg. :) Régen volt már :) -
#27 Én speciel teljes buszt tiltok. Modjuk ezért. Bár én megtehetem, mert minden vinyóm külön kábelen lóg. -
#25 Aje. De a disable jobb, mert nem tünteti el az adott eszközt a listáról. -
#21 Na ha az ott egy ő betű, akkor ó-t akartam, ha ó, akkor csak szar ez a dőlt betűs kiírás. :) -
#20 Ilyen újhardver meg ééérdekes lehet. Nekem nem kínlődik. -
#19 Nekem az egyik virnya normális, hétköznapi rackben van és mindig "hot-swap" szerűen veszem ki. Az gépem szinte mindig csak hibernálódik, ha éppen kikapcsolom. Ja és van egy másik rack, abba kerülnek a haverok vinyói. Mondanom sem kell azok miatt sem booltolok újra. -
#17 Uj hardverkor nekem is kinlodik... GF2 mx400-st vettem, es allandoan fagyott a cucos, de ugy istenesen fullon... most lesz reinstall ha lsez idom, pedig ez az xp, egybknt atomstabilan megy szeptember ota :( - csakhat uj harver - reinstall :(. -
#15 A hiba birtokos ragja pontos j-vel írandó. :-P -
#8 Szerintetek miért van az, a XP alatt elkezdek netelni az Internet Explorerrel, akkor rögtön újraindítja a gépet, míg a netscape navigatort használok, akkor semmi gond sincs??? Amúgy bármilyen más windows-zal tökéletesen tudom használni az IE-t.
Valakinek van ötlete? -
#6 A MájkroFOSt kéne legyalulni, de kegyetlenül minden baromságával együtt!!! -
#4 Neked milyen géped van Sanko? AMD vagy Intel?
És nemtod véletlen milyen verziót használsz, feltört, vagy corporate, vagy netán esetleg eredeti? Nekem CSAK az volt vele a gondom, hogy amikor elkezdtem netelni, resetelte a gépet... -
#3 Kocsi helyett inkább a bohócot polírozza... -
#1 Remélem kijavít majd ,,kisebb hibákat", mert nálam elég fura dolgokat művelt...