Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goodwill
nem-e? hm...akkor rosszul tudtam 😊))

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

FREAK
"ezzel ellentétben a Nascarban ugye a versenyzõ tölti a benzint, és is õ cserél kereket"

az F1-ben se a mérnök megy ki kereket cserélni...............

Riszpekk

Goodwill
"az F1-ben mindent a mérnökök csinálnak, neked csak vezetni kell egy hiper modern versenyautót"

ezzel ellentétben a Nascarban ugye a versenyzõ tölti a benzint, és is õ cserél kereket, annyira magára van utalva szegény .... 😊

szal sztem nincs akkora különbség a 2sportban a mérnökök szerepét tekintve, mint amit itt leírtál, és az F1-ben is elég könnyen lehet hibázni.....na mind1, ez 2 különbözõ sport, én speciel a nascart sose szerettem

FREAK
amúgy meg a legnézettebb autósport a világon (pedig csak az amcsik nézik)

élõben, nem tv-ben, természetesen

Riszpekk

FREAK
másról szól, ennyi.........

Riszpekk

FREAK
ezt most inkább nem kommentálom...... próbáld ki, és megtudod mit jelent megizzadni a pályán maradásért

Riszpekk

Goodwill
hát lehet...de az is lehet, ha fordítva történt volna a Nascarosok mondták volna hasonlót, pl. : "hm itt kanyarok is vannak? nem jó, megyek vissza nascarozni"

FREAK
na legalábbis egészen más beállítottságú és tehetségû

Riszpekk

FREAK
szerintem tévedsz

pontosan azért, amit kuplung mondott : az F1-ben mindent a mérnökök csinálnak, neked csak vezetni kell egy hiper modern versenyautót

a nascarban a rajt pillanatától magadra vagy utalva, és nem hibázhatsz, mert nincs lehetõséged korrigálni

és neked kell kontrollálnod az összes paramétert, az összes döntést te hozod meg

egy hibás boxtaktika, 2 helyett 4 kerék, és pápá, az egész mezõny elment..... 10 másodperccel tovább maradsz valakinek a seggében, és megfõtt a motorod..... kivágsz valaki mögül, de a "vonat" mögötted utazó része nem követ, és pápá, arcodba kapod a szelet, a vonat elmegy melletted..... de komolyan, nyissatok egy másik topikot, utálok offolni

Riszpekk

Pontosan milyen konfigod van?
Goodwill
"Az F1 hagyományos, klasszikus autóverseny"
ja, 0-99 évig bárkinek

Nemtom, nekem eddig épp az F1 tûnt nagyobb koncentrációt, több odafigyelést, több észt igénylõ sportnak, bár lehet hogy tévedek, sajnos még nem ültem ilyen szutyok kocsikban. 😊

FREAK
én pont errõl beszéltem

mert van ugye a draft-train nascarban, ami önmagában olyan összetett dolog, hogy egy rossz döntés, és ami eddig a javadat szolgálta, azzal hirtelen magadat szívattad meg, és visszaesel 10 helyet egy kör alatt

itt nem annyiból áll a verseny, hogy az elsõ 10 körben a mezõny elrendezõdik az aktuális erõviszonyoknak mefgelelõen, aztán már csak akkor történik valami, ha valaki hibázik egyet....

nekem volt olyan, hogy 50. körben az elsõ 15 autó 1 másodpercen belül volt!! még levegõt venni sincs idõd, nem hogy lazítani....

Riszpekk

Milyen oprendszered van?
Srácok! Miért van az hogy 640*480-ban szaggat a gp4 mint állat!
Konfigom: PIII 825 hz
Radeon 8500 64mb ddr
256 mb ram
Windows XP
FREAK
értsd már meg, hogy a kettõ másról szól

Az F1 hagyományos, klasszikus autóverseny, míg a Nascar külön világ, amiben akármit csinálsz annak megvan az elõnye és a legalább akkora hátránya is, olyan iszonyatos ész-sport, hogy Kaszparov is leizzadna, mire végighajt 3 kört a mezõny közepén.....

és szívesen vitáznék errõl, de ne itt!

Riszpekk

Goodwill
"lényeg, hogy sokkal komolyabb kihívás egy versenyt végignyomni (többszáz kör!!!), mint F1-ben"
Van 1 olyan érzésem, te még 1 versenyt nem mentél végig pl. GP3-ban (100%, no save, pro/ace)
ha így van, akkor nem értem honnan veszed ezt....

Koszi Freak! Sajnos ezeket az infokat mar tudtam. Szamomra a WSC mar halott, mert a franko fizikai modell miatt erdekelt volna, a TIR pedig ugye nem errol szol...na de ez mar erosen off topic 😊
FREAK
értem én, mire gondolsz, de én nem a nyerésrõl beszéltem

F1-ben is sokat lehet hibázni, de különbözõ okok miatt általában korrigálni is tudsz.... pl. nem rögtön a falon végzed, kicsit jobban odalépsz a féknek, (nascar-ban egy rendes fékezés eredménye vagy fal vagy durrdefekt.....)

lényeg, hogy sokkal komolyabb kihívás egy versenyt végignyomni (többszáz kör!!!), mint F1-ben

de ha errõl van valakinek kedve dumálni, csinálhatunk egy ÖSSZ autós topikot vagy dumálhatunk a Nascar topikban

Riszpekk

FREAK
amúgy több info a Total Immersion Racing topikban

Riszpekk

FREAK
"Azt hiszem egyetlen reményem a World Sports Car marad"

az most mozso-nak is szól

szal a hírek nem jók

a game meg fog jelenni, csak elvették a félkész verziót a west racingtõl.... arcade lesz, ezt a videon is látni, bár gyönyörû

total immersion racing néven fog futni ha jól sejtem, ugyanis ennek a kiadója az empire és fejlesztõje az empire tulajdonában lévõ razorworks

a WSC project elvileg tovább él, csak nincs kiadója.............. szal lehet, hogy meg se jelenik

Riszpekk

K.András
Na má csak az hiányzik hogy meg se jelenjen...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Nagyon ugy tunik, hogy a WSC sohasem fog megjelenni, honapok utan siri csond a West Bros haza tajan...pedig nagyon igeretesnek tunt.
K.András
Villodzás alatt azt értem hogy sokszor (nagyon sokszor)van textura hiba, ami ugy jelentkezik hogy eltünik egy kis rész egy pillanatra aztán vissza és ezt ha jol megnézed állandoan történik....

Na mégsem szedem le az isot mert az ultraweb egy nagy szar. állandóan megszakad. Most újra rip is iso is kerestetik (nem kell mindegyik csak valamelyik a 2 közül). Pl. egy olyan jó lenne, ami az extra vagy a tar szerverén van.
Goodwill
mit értesz "villodzás" alatt?

K.András
Az a baj Freak koma, hogy mindig ugyanazt a játékot tolja elénk Geoff,nem értem hogy miért nem lehet egy olyan motort alárakni ami nem villodzik egyfolytában.Igaz hogy még csak tegnap kezdtem el játszani vele,de késöbb majd hosszaban is ecsetelem a játék hibáit egyenlöre játszom vele.
De ami azzonal szemet szurt az a villodzás, textura hibák mindenhol minden mennyiségben,azt hiszem nyugodtan mondhatom ez a betegsége a gp sorozatnak...Aztán itt van az a tény is, hogy Geoff több éve hiteget minket olyan dolgokkal amit nem tudd megcsinálni,vagy nem akar nemtudom,de jo volna már tényleg ujjitani mert ez nekem nagyon kevés.
Azt hiszem egyetlen reményem a World Sports Car marad,nagyon remélem nem kell majd csalodnom benne és hozza azt a szintet amire azt lehet majd mondani SZIMULÁTOR!!!
Azért nagyon szeretném ha a gp sorozatot is folytatnák, de ne igy mert ez már kezd égö lenni!!!!!

Mindenki hasonlitghatja a gamekat, van aki meg a Nascar-ral is....
Szoval grafikaban a GP4 messzew veri a 2002-t. En 1024x768-ban nyomom, 8x anisoval. A texturak, sokkal jobbak a GP4-ben, el az egesz grafika.
Jatszhatosagrol meg nem nyilatkozom, ugyanis azt ilyen keves jatek utan butasag volna megitelni. Egyebkent ACE-ben nyomom. Tehat akinek keves a sima (kezdo fokozatu) kihivas nyugodtan vigye feljebb...
Elsore tetszik mind a ketto iranyithatosaga, de nalam az igazi kiraly tovabbra is az FA GP 1 marad. Ez van 😊

A Nascar-os felvewtesen igazan meglepodtem. Azt kell, hogy mondjam, hogy en azt is szeretem, de sajnos arra kevbesebb idom jut, mint az F1-re. Azert az tulzas, hogy az F1 GP az egy konnyed hetvegi autokazas volna. Javaslom probald egyszer ki ACE nehezsegen es 100%-os versenytav mellet. Ha igy is ez a velemenyed, es persze nyersz is, akkor minden tiszteletem a tied...

Zerg
Elegem volt a RIP keresgetésekbõl. Letöltöm az iso-t. Egy ilyen géppel mire számítsak: P3 667Mhz (Nincs túhúzva), 128 MB Ram, Asus CUSL2-C alaplap, Matrox G400 (16MB Vram) videókártya, SBLive 5.1 hangkártya, 60GB Maxtor IDE HDD (7200 Rpm)
Nem photoshop. Paint Shop Pro, de tökmindegy a lényegen nem változtat. ISO letölthetõ: suti.warez.hu
ubi
akkor már tényleg ffb kormány kéne...
Tényleg nem tud senki sem egy rip linket?
mozesapo
Próbáltam de semmit se segit, ha bill-rõl játszom. Nem engedi, hogy olyan iven menjek ahogy én akarok

ubi
F8-cal ki lehet kapcsolni a kormány segítséget!!!!!!!!!! Meg menübõl is!!!!!!!! Utána semmit sem segít!!!!!
mozesapo
ebben teljesen igazad van. Nagyon idegesítõ a túlzott segítség a kormányzásra.

Nem tud valaki egy olyan rip linket, ami magyar szerveren a Warezcenteren kívül?
FREAK
"...hogy nem zavarna a kicsivel roszabb grafika mint ami az F1 2002-ben van"

ezt most ugye nem mondod komolyan????

Én pont lanpartin voltam, amikor felraktam, bekonfigolta magát, és elindítottam egy versenyt. Sokat látott gémerek ültek körülöttem, és mindnek torkán akadt a szó, amikor meglátták a grafikát. Kiba jó tükrözõdések, bumpos aszfalt, szépen kidolgozott vonalak, és ami a legjobb, igazi hi-res textúrák. Szerintem valami gond van a videokártyáddal, ha nálad az F1 2002 szebb. Az a GP4-hez képest kopott olasfestmény maximum, de nem grafika.

Ezt leszámítva viszont, majdnem mindenben az F1 2002 viszi a pálmát, hangok, irányíthatóság, FFB effektek.....

Nem kötekedni akarok, de az F1 2002 grafikája a megboldogult Halflife korszakot idézi.....

Riszpekk

Én 1280*1024-ben játszok minden full-on. Abszolut nem szaggat. Olyan simán fut, hogy az na! Gépem: 1700xp; Gef 3 Ti200 de a Ti500 beállításaival fut. Kicsit tuningoltam rajta + 256DDR. De mindez semmit nem ér ha a játék nem olyan amit vártunk.
A játékkal kapcsolatban a véleményem: Geof megint tul sokat igért, amibõl sok nem teljesült.
Pölö: 1., Verseny után be lehet majd álnia az elsõ 3 helyezetnek a box-ba. (Mint a valóságban is) eddig ezt egyszersem tapasztalhattam mivel mindig egy ilyen felirat fogadott: RACE OVER
2., Uj grafikus motor. Hát nekem ez nem tünik uj motornak. Inkább egy feljavitott enginnek. De ez a saját véleményem.
3., További igéretek közé sorolhatom még a Pitcar-t is, a zászlók helyes használatát (ide értem, hogyha fekete zászlót kapok akkor ne lelassitsa az autóm hanem, keljen kimennem a boxba 10mp-re), inteligens ellenfelek. Hát a 3-ban nem voltak valami okoskák. 3 kör után már 10 mp-vel vezettem. A 4-ben azért tapasztalható változás. pölö: 30 kör alatt tudtam ledolgozni 5 mp hátrányt. De az még mindig nagyon idegesít, hogy ha elkezdõdnek a lekörözések akkor a bunkókáim nem álnak fére vagy csak nagyon ritkán. Arról pedig már nem is szólok, hogy amikor belsõ iven maradok és megpróbálom kifékezni akkor csak nagyon ritkán enged el, de már arra is volt példa, hogy egyszerüen kilökött.
További idegesitõ dolog még ami megmaradt a 3-ból az az egyenesben való elözésnél tapasztalható, amikor beérem az ellenfelet és megpróbálom megelõzni akkor még mindig iszonyuan berángat az autó; vagy hogy kanyarokban nagyon olyan az autó mintha egy vonat lenne. Tisztára mintha egy sinen menne. És még mindig ami idegesítõ dolog ami a 3-ból maradt meg: A nehézségi szint kiválasztásánl rögtön a második szinten (asszem amatör szint) rögtön megvonja tölünk a fékezés segítségét. Hogy mi a f***ért nem tudom. Még van ezer segítség amit kikapcsolhatna, hogy mért pont a fékezés?? Pölö vegyél egy kezdõ játékost: Szerenycsétlen nem akar égni a roky szintel, akar valami siker élményt beállítja középsõ nehézségi szintre, de már elindulni sem bir majd az autóval ha sikerül akkor meg az elsõ kanyarban kicsuszik. Ez 100%!! Én ACE-n nyomulok de ez mindeggy. Én már hozzászoktam Összeségében nem tudok pozitívan nyilatkozni a játékról. A 3-hoz képest nincs annyi javítás, és ujítás, hogy 4-nek lehetne nevezni. Én titokban még mindig abban reménykedem, hogy ez csak valami rossz álom, vagy valami rossz béta. De minden hiába. Infogrames, és Geoff: . Máskor ne egy ilyen sz***al próbáljátok kiszurni a játékosok szemét. Fõleg ne egy ilyen száraz és hegyes sz****al!!! Reméllem az 5 jobban sikerül vagy kiábrándulok a játékból. Na remélem nem sikeredett túl hosszúra a mondandóm!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

K.András
Ekkorát játékban még soha nem csalodtam...

Hogy lehet a szaggatást kiküszöbölni?
Mndne felbontásban szaggat.
thx kiprobalom . kar pedig kurvaRA BEJON full grafikan 😊
morpheus-n van fenn meg warezcenteren
asszem 😊
OliApa
Hol lehet elérni a játékot ilyen korán? : ) Plz!
Goodwill
vedd le a grafot (a tükörbõl fõleg) én is ezt tettem

hat nemtom de nekem gp4 jobban bejon mint f1 2002. bar arra nemtudtok vmi megoldast hogy gp4 folyamatosan menjen? mert allandoan rangat amikor beerek kanyarba de minden felbontasba.......... suxx
Goodwill
Titok!

Trance_HUN
Ezt a játékot tudjatok hol lehet leszedni? Aki tudja az írja már be a pontos címet. Kösszike.
hát mostmár mind1 vettem kormányt....csak most meg azzal buzizik:-)
F12002 sokkal jobb kormánnyal viszont
A GP4 rol velemynem meg annyi, hogy grafikaban utolerte az F1-t. A fizikaja szerintem a gp-knek mindig is jobb volt. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy kormannyal jatszon. En probaltam kormannyal az F1-t is, hat nem jott be. A GP4 nekem a vezetes elmenyet 😊 adja, billentyuvel is. Nem ohajtok F1-es pilota lenni, jatszani szeretnek. Erre pedig a GP sorozat kivalo.

Nem mentel bele menukbe (gumi, benzin) ??
Mert akkor leave pits es space.
nekem az "orromat" folyamatosan cserelik minden gond nelkul 😊

Hali

Valassz sajat beallitasu vezerlest es ott mar at tudod kalibralni a bill-t.