Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4843-as üzidben még azt írtad, hogy kormányváltósat akarsz. Ha tudsz annyiért, akkor miért nem választottad azt? Végül is dupla annyiért, amiért a mostanit vetted, egy újat, garival, a régi minõséggel megegyezõt megérte volna.
Én csak ajánlottam egyet, mert nem tudtam, hogy milyen igényeid vannak egy kormánnyal szemben...
Én csak ajánlottam egyet, mert nem tudtam, hogy milyen igényeid vannak egy kormánnyal szemben...
Crome
kormányváltót útálom az nálam le vót xererlve
króm én tok 13 valamennyi újat 2 év garival!!!
Nem teljesen értelek. <#conf>#conf> Olcsóbb kormányt szerettél volna, de akkor profi is legyen. Lehet a momo az, de azt nem kapod meg használtan 6-ért, max 16-ért. Nem hiszem, hogy nagy csodákat kellene várnod ettõl a kormánytól. Én nem vártam, nekem teljesen megfelel. Ott a Logitech G27-es, az profi, van rajta kormányváltó is, csak ki kell fizetni.
Crome
ahogy elnézem a logitech árú választékát,háááát....az olcsó /olcsóbb/ termékeket már már nem gyártják, hogy a drágábbat kelljen megvenned! kértek egy értékelõ levelet, hát KAPTAK!!!!!<#duma>#duma>
6000-é vettem + posta de 6-é viheti akinek kell.
Nekem teljesen megfelel. Nem volt momo-m az tény, de abban a kategóriában amit én néztem ez volt a legjobb. Persze csak pénz kérdése az egész...
Crome
áááááá ez momo után nagyon gagyi!!!!!! de legalább van kormányom...
Jó tudni. Gondolom mikor mi meg valakinek sziá-t köszönünk azt hihetik, hogy valamit megköszönünk üdvözlés helyett... <#hehe>#hehe>
Crome
a thx et írtam 1 kínainak, aztán meg kellet magyaráznom, hogy mit jelent, na én meg + kérdeztem tõle, hogy van mandarinul, na szóval: xia xia...<#eljen>#eljen>
ok THX ill xia xia
Ha összegyûlik 300.-Ft vagy több, akkor kapsz egy számlát az e-mail-edre. Ha átutalással fizetsz és nem csekkel, akkor a személyes menüdben, a fizetés résznél találsz egy 24 jegyû számlaszámot, ami a Vatera által a felhasználói nevedhez generált egyedi számlaszám. Arra kell utalnod a pénzt, onnan majd a Vatera leemeli szépen.
Crome
hogy kell az eladott árúk után befizetni a vaterának, õk írnak mayd, vayg magamtól számolgassam és kûggyem bankszámlájukra?
szuper versenypályát is árulok 1000 éves csehet:-)
tt-t keveset láttam, inkább h0 megy, meg is értem
yaya
Én is Vaterán vettem, mondjuk én már vagy 5 éve Vaterázom. Igaz inkább eladni szoktam, de idõnként venni is, mint ugye a kormányt is. Elég olcsón vetted, még szállítással is. <#eljen>#eljen>
Mostanában minden tele van a Vaterán vasútmodellekkel, úgy látszik karácsonyra nagyon nyomni akarják. Mondjuk nem zavar, csak feltûnt...
Szerintem nem fox csalódni, meg legalább megoszthatjuk a tapasztalatainkat meg mindent ami a kormányhoz meg a versenyzéshez kell. <#dumcsi>#dumcsi> <#wave>#wave>
Mostanában minden tele van a Vaterán vasútmodellekkel, úgy látszik karácsonyra nagyon nyomni akarják. Mondjuk nem zavar, csak feltûnt...
Szerintem nem fox csalódni, meg legalább megoszthatjuk a tapasztalatainkat meg mindent ami a kormányhoz meg a versenyzéshez kell. <#dumcsi>#dumcsi> <#wave>#wave>
Crome
a lakolszgaz az te vagy me te dumátá rá a komcsi /piros/ steering wheel-edre:-)
Holnap lehet + is jön, akkor aztán nyomúlás!
Újabban Vaterázok, mint állat! Qrva jó /és kevésbé yó/ cuccokhoz jutni hozzá ólcsóé! Holnap bejön 1 kis lé is mer eladtam a vasútmodeljeim maradékát. Na szal veszprémi nagyon kedves jánytól vettem 6000-ért + 1000 posta /neki többe van/. Állítólag 3x használta, mayd kiderül. Ha átvágtá lakolsz gaz!<#mf1>#mf1>
Újabban Vaterázok, mint állat! Qrva jó /és kevésbé yó/ cuccokhoz jutni hozzá ólcsóé! Holnap bejön 1 kis lé is mer eladtam a vasútmodeljeim maradékát. Na szal veszprémi nagyon kedves jánytól vettem 6000-ért + 1000 posta /neki többe van/. Állítólag 3x használta, mayd kiderül. Ha átvágtá lakolsz gaz!<#mf1>#mf1>
Milyet, honnan, mennyiért, mikor, kinek...? <#hehe>#hehe>
Crome
na küldik a kormányt...
azt, azt
Ja, már persze ha kormányváltósat akartál egyáltalán. <#vigyor>#vigyor>
Crome
Igen, az. Szerintem alsó kategóriában nincs jobb, a neten is mindenhol csak jót olvastam róla. Sajnos a forgalmazása már megszûnt nyáron, úgyhogy csak a raktáron maradt készleteket lehet megvenni a boltokban, vagy ugye használtat...
Crome
nya, rámásztam 1-re, láttam, hogy kormányváltós
az a piros? kormányváltós?
THX!
Kár...
Egyébként ha majd veszel, akkor ajánlom a Logitech Forumla Force EX-et, amit én is vettem. Újonnan 15-20 körül van, én használtam vettem 8-9 körül, de teljesen jó.
Egyébként ha majd veszel, akkor ajánlom a Logitech Forumla Force EX-et, amit én is vettem. Újonnan 15-20 körül van, én használtam vettem 8-9 körül, de teljesen jó.
Crome
jelen állapotban + sem tom lesni, mer szétqrtam a momot, ép árúsítom alkatrésznek, mayd veszek valami ócsót osztannyi<#fejvakaras>#fejvakaras><#boxer>#boxer>
azt nem lehet sajna, én is próbálkoztam ezekkel, annyit lehet, mint amennyit a kormány beállításnál látsz, felmerül a kérdés: akkor miafaszé annyi gomb a kormányokon?
viszont feltettél 1 drivert a kormányodhoz/nem tom mijjened vanik/, abban biztos tudod állítani a kormány fordulási szöget, állítólag az újakon lehet, pláne olyanon, ami 290°-ot tud.
momo-n nem láttam ijjet bár nem is nagyon figyeltem, de tuti lehet kormány érzékenységet állítani.....próba xerencse...
viszont feltettél 1 drivert a kormányodhoz/nem tom mijjened vanik/, abban biztos tudod állítani a kormány fordulási szöget, állítólag az újakon lehet, pláne olyanon, ami 290°-ot tud.
momo-n nem láttam ijjet bár nem is nagyon figyeltem, de tuti lehet kormány érzékenységet állítani.....próba xerencse...
Azt hol lehet beállítani a GP4-ben, hogy adott kormányfordulathoz a játékban mennyit forduljon a kormány? Pl. ha azt szeretném, hogy a kezemben lévõ kormányon csak viszonylag keveset kelljen mozdítani ahhoz, hogy a játékban teljesen forduljon a kocsi, azt hogyan lehet?
Másik: kormányra nem lehet egyéb funkciókat beállítani? Mondjuk a kosztörlést a sisakról, a különbözõ infópanelek kikérését (állás, director's cut, stb...), az instant pit-be visszatérést...
Másik: kormányra nem lehet egyéb funkciókat beállítani? Mondjuk a kosztörlést a sisakról, a különbözõ infópanelek kikérését (állás, director's cut, stb...), az instant pit-be visszatérést...
Crome
<#mf1>#mf1>
Tegnap már nem volt idõm rá, most letöltöttem. Nem ment kárba a munkád! <#eljen>#eljen>
Crome
mégsem kell? mert látom nem töltötte le még senki...
Szerintem mindegy melyik verzió, mert a nyelvi fájl nem változik. Köszi!
Crome
nékem e van: http://data.hu/get/3268451/inglesz.rar
mejjik versön?
Ha valamelyikõtöknek esetleg fel van még rakva az F1 2010, akkor a language könyvtárból az angol nyelvi fájlt feltöltené valahová? Köszi elõre is!
Crome
a röhej az , hogy ahogy az árakat néztem itt a boltban olcsóbbak a cuccok, mint a gyártónál, na természetesen féláron azért ólcsóbb, fõleg drágább dolgot lenne érdemes venni rajta, aszem a kód nem sokára lejár..
Értem. Hát körülnéztem a neten, a legolcsóbb helyen 20e forint, az 56€ meg olyan 15e, szóval számomra nem igazán tûnik félárnak, de azért köszi, hogy szóltál!
Crome
én kormányt akartam venni, hááá mond6om qrva nagy a vállasztékuk!:-( van 1 féle pc-re 90 ezeré, na az nekem 45 lenne, de érdekes nincs annyi lém....
igen, és ingyé szálítanák
Tehát jól értem, hogy 56€ lenne a vége?
Crome
felsõ a kedvezmény és mivel 50 euró felett van a szállítása ingyenes, ami 1ébként meghaladja a 20 eurót
-40,00EUR
Részösszeg 56,15EUR
Részösszeg 56,15EUR
Ma az euró eladási árfolyama /OTP/ 271,- froncsi.
Ha valaki Logitech cuccot akar vásárolni, akkor + tudom neki oldani féláron! Csak személyesen!
Cuccok itt: http://www.logitech.com/hu-hu/home
Cuccok itt: http://www.logitech.com/hu-hu/home
Game Booster Premium 2.0 Final
http://depositfiles.com/en/files/s9j2v9y57
Jelszó: www.2baksa.net
http://depositfiles.com/en/files/s9j2v9y57
Jelszó: www.2baksa.net
másrészt moncacot cserélné le....
Őrült vagyok? Lehet :D