5264
Mit tudtok róla?
  • oder hano
    na most légy okos. A grid car fájlt hol találom?
  • oder hano
    nem.na.csak.azért.
  • White Falcon
    hanóka yóó! deeee mija faxnak az asok baromság a képernyőn, xerinted egy versenyző lát ijjet? hee???????
  • oder hano
  • oder hano
    bár az se érdekel ha nem vazalm csak 2008-as legyen
  • oder hano
    ...mármint letudni letudom de hiányos....
  • oder hano
    már ha letudnám...
  • White Falcon
    tőcsd le, wazze
  • oder hano
    szükségem lenne a Vzalm 2008-ra
  • oder hano
    legfejebb kitesszük a +18-at
  • Crome
    Na Buék meg minden, itt vagyok, csak nem voltam gépközeleben az ünnepek alatt. Ami meg is látszik, mert Falcon rögtön romlásba is döntötte a fórumot a korhatáros képeivel.
  • oder hano
    na mlyen faxa. Meguntam a GTA-t gondoltam visszateszem a GP!-et. JaH. Szépen fölbaxom az alap játékot. Majd letöltöm hozzá a javítást (patch 9-6 V.102-vá teszi a gammát) Majd fölnyalom hozzá a törést és a 3.93-as gpxpatchet. elindítom a versenyt erre föl a ferka fehér meg az összes autó hátulja....
  • White Falcon
  • White Falcon
    él még ez a xar itt?
  • oder hano
    mi? Hát csak olyan kedvem volt...
  • White Falcon
    mi már a gond?
  • oder hano
    már ha az lenne...
  • White Falcon
    BOLDOG KARÁCSONYT!!
  • White Falcon
    thx
  • oder hano
    pöcköm Én nem szoktam játszani repcsis gammával. de amim van és végig vittem azt egérrel toltam úgy mit a gta ban a rpcsi vezetést mi lenem zuhanok. Az egyik haverom pilótának tanul és ő otthon botkormánnyal tolja...
  • White Falcon
    Licitálásból ki lehet szállni vaterán???
  • White Falcon
    hano neked mid van?
  • oder hano
    botkormány
  • White Falcon
    may minny árepülsz csak ijjeneket szójjá:-)
  • Crome
    Passz. Én csak földi járművekkel foglalkozom.
  • White Falcon
    saitek
  • White Falcon
    + jött a momo! 1 aitek Ps 1000gamepad, + 1 gravis joy! mejjik ró repűlőhöz hellikufferho + 1ebekhez???
  • oder hano
    remélem hogy igazak lesznek...
  • White Falcon
    de én azt hiszem később raktam fel a patchot..
  • Crome
    Lehet, bár szerintem az már az első pályán kiderült volna, ugyanis én már Bahrain-ben is lassabb voltam 10-15mp-el másoknál, amíg ki nem javítottam. Bahrain pedig ugye az első verseny.

Ja amúgy meg oder: GTA V 2011-ben fog megjelenni, ha igazak a pletykák...
  • White Falcon
    lehet én is azt raktam fel, amit te!
  • White Falcon
    Én elkezdtem bajnokságot, 4. pályáig über voltam, aztán akármit csináltam qrva szar lettem! f1 201 ment a pécsába!!!
  • Crome
    Nekem picit már túl volt bonyolítva a GTA IV, mondjuk sosem szerettem a TPS játékokat, egyedül a GTA volt a kivétel. Nálam inkább a szimulátorok és az FPS-ek a nyerők, meg egy-egy stratégia. A Rubiknál azért csak kell agyalni, ha nehezebb szintre mész, szóval meghagyom neked.
  • oder hano
    ezt mire értsük?
  • oder hano
    hát én kipróbáltam a GTA IV-t és qurva jó volt Na majd kiváncsi leszeg a GTA V re már ha igazak a pletykák. bár tuti hogy lassan kell jönni vmi GTA-nak mert már rég nem volt. figyi én fél óra alatt tanultam meg a 3x3-as kirakni az alap modszerrel. a Fidrich-t meg nincs kedvem megtanulni bele is telne némi időbe 119 algoritmust bevágnék. ha + már kitudod rakni a 3x3-as akkor csak a 4x4-es elejét kell még megtanulni ami megint nem több mint fél óra...
  • Crome
    Amúgy anno végignyomtam az összes GTA-t, de a legutóbbi már nem jött be és abbahagytam. Rubikozni meg egyszer próbáltam, de felb@szta az agyam, hogy nem bírom kirakni és azóta hanyagolom. Nem nekem való.
  • Crome
    Hát a GTA nem egy F1 az biztos.
    Mondjuk őszinte leszek, nekem sincs már fent a Gp4, mert az F1 2010 legyőzte végül.
    Így kormánnyal teljesen jól játszható, de mondjuk eddig ette az idegeim mert:
    Anno letöltöttem egy fájlt hozzá, ami csökkenti 85%-ra az autó tapadását, hogy nehezebb legyen a játék. Na ezt akkor be is raktam a játékba, aztán elfelejtettem és most, hogy pár hete elkezdtem játszani, csak azt vettem észre, hogy minden oldalon ahol időeredmények vannak, jobbak 10-15mp-el annál amit én megyek. Pedig tényleg a legutolsó métert is kiautóztam a versenyíven. Aztán elkezdtem gondolkodni tegnap, hogy mit másolhattam bele és rájöttem anno bemásoltam azt a tapadáscsökkentő fájlt. Most kicseréltem a 100%-osra és lőn csoda, rögtön javítottam 11mp-et az eddigi legjobb eredményemen.
    Persze lesz az még jobb, mert egyrészt Toro Rosso-val mentem, aminél ugye van gyorsabb, másrészt nem egyéni setup-al, hanem előre beállítottal. Szóval lesz ott még vagy plusz 3-5mp javítva.
  • White Falcon
    ???
  • oder hano
    bár csak tönkre is menne ez a gép. adán a jó siten
  • oder hano
    nem csak kibasztak szigetszentmiklósra gyakorlatozni azt örültem hogy fél 6 ra haza értem osz a fasznak volt kedvem msnezni na + mostanság még a rubik kockába is belemerülök. igaz nem rég kaptam 4x4-est de már ezis uncsi hogy kirakom. be kell xereznem egy 5x5-set.