Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet én is azt raktam fel, amit te!
Én elkezdtem bajnokságot, 4. pályáig über voltam, aztán akármit csináltam qrva szar lettem! f1 201 ment a pécsába!!!
Nekem picit már túl volt bonyolítva a GTA IV, mondjuk sosem szerettem a TPS játékokat, egyedül a GTA volt a kivétel. Nálam inkább a szimulátorok és az FPS-ek a nyerõk, meg egy-egy stratégia. A Rubiknál azért csak kell agyalni, ha nehezebb szintre mész, szóval meghagyom neked. <#bee1>#bee1>
Crome
ezt mire értsük?
Őrült vagyok? Lehet :D
hát én kipróbáltam a GTA IV-t és qurva jó volt <#vigyor>#vigyor> Na majd kiváncsi leszeg a GTA V re már ha igazak a pletykák. bár tuti hogy lassan kell jönni vmi GTA-nak mert már rég nem volt. figyi én fél óra alatt tanultam meg a 3x3-as kirakni az alap modszerrel. a Fidrich-t meg nincs kedvem megtanulni bele is telne némi idõbe 119 algoritmust bevágnék. ha + már kitudod rakni a 3x3-as akkor csak a 4x4-es elejét kell még megtanulni ami megint nem több mint fél óra...
Amúgy anno végignyomtam az összes GTA-t, de a legutóbbi már nem jött be és abbahagytam. Rubikozni meg egyszer próbáltam, de felb@szta az agyam, hogy nem bírom kirakni és azóta hanyagolom. Nem nekem való. <#vigyor5>#vigyor5>
Crome
Hát a GTA nem egy F1 az biztos. <#hehe>#hehe>
Mondjuk õszinte leszek, nekem sincs már fent a Gp4, mert az F1 2010 legyõzte végül. <#bdead>#bdead>
Így kormánnyal teljesen jól játszható, de mondjuk eddig ette az idegeim mert:
Anno letöltöttem egy fájlt hozzá, ami csökkenti 85%-ra az autó tapadását, hogy nehezebb legyen a játék. Na ezt akkor be is raktam a játékba, aztán elfelejtettem és most, hogy pár hete elkezdtem játszani, csak azt vettem észre, hogy minden oldalon ahol idõeredmények vannak, jobbak 10-15mp-el annál amit én megyek. <#falbav>#falbav> Pedig tényleg a legutolsó métert is kiautóztam a versenyíven. Aztán elkezdtem gondolkodni tegnap, hogy mit másolhattam bele és rájöttem anno bemásoltam azt a tapadáscsökkentõ fájlt. Most kicseréltem a 100%-osra és lõn csoda, rögtön javítottam 11mp-et az eddigi legjobb eredményemen. <#taps>#taps>
Persze lesz az még jobb, mert egyrészt Toro Rosso-val mentem, aminél ugye van gyorsabb, másrészt nem egyéni setup-al, hanem elõre beállítottal. Szóval lesz ott még vagy plusz 3-5mp javítva. <#eplus2>#eplus2>
Mondjuk õszinte leszek, nekem sincs már fent a Gp4, mert az F1 2010 legyõzte végül. <#bdead>#bdead>
Így kormánnyal teljesen jól játszható, de mondjuk eddig ette az idegeim mert:
Anno letöltöttem egy fájlt hozzá, ami csökkenti 85%-ra az autó tapadását, hogy nehezebb legyen a játék. Na ezt akkor be is raktam a játékba, aztán elfelejtettem és most, hogy pár hete elkezdtem játszani, csak azt vettem észre, hogy minden oldalon ahol idõeredmények vannak, jobbak 10-15mp-el annál amit én megyek. <#falbav>#falbav> Pedig tényleg a legutolsó métert is kiautóztam a versenyíven. Aztán elkezdtem gondolkodni tegnap, hogy mit másolhattam bele és rájöttem anno bemásoltam azt a tapadáscsökkentõ fájlt. Most kicseréltem a 100%-osra és lõn csoda, rögtön javítottam 11mp-et az eddigi legjobb eredményemen. <#taps>#taps>
Persze lesz az még jobb, mert egyrészt Toro Rosso-val mentem, aminél ugye van gyorsabb, másrészt nem egyéni setup-al, hanem elõre beállítottal. Szóval lesz ott még vagy plusz 3-5mp javítva. <#eplus2>#eplus2>
Crome
???
bár csak tönkre is menne ez a gép. adán a jó siten <#boxer>#boxer>
nem csak kibasztak szigetszentmiklósra gyakorlatozni azt örültem hogy fél 6 ra haza értem osz a fasznak volt kedvem msnezni na + mostanság még a rubik kockába is belemerülök. igaz nem rég kaptam 4x4-est de már ezis uncsi hogy kirakom. be kell xereznem egy 5x5-set.<#eplus2>#eplus2>
nem. nemtudtak elkapni a zsaruk azt megöltek azt most jöttem ki a kórházból. a GP4 már fönt sincs a gépemen elegem lett a xaggatásaiból. Mostanába GTA San Andreas-ozok <#mf1>#mf1>
sitten vóna????hmm....
Akkor ezek maradtak: gép elromlás, betegség, börtön... <#eplus2>#eplus2>
Crome
hanót messengeren sem tapasztalom!
nocsak a mi attink is +jelent...:-)
Új csak amit olvasol, annyi...
oder biztos annyira elmerült a GP4 szerkesztésben, azért nincs. <#email>#email>
oder biztos annyira elmerült a GP4 szerkesztésben, azért nincs. <#email>#email>
Crome
küll .mindig vagyok....,csak olavasok.......
mármint beneteket!!!!!
mármint beneteket!!!!!
vagyok:......................!!!!!!!!!!!
Van valami Új????????????
Van valami Új????????????
oder hano nagyon Ltûnt!
ahha THX!
Akkor van ez a 24 órás várakozás, hogy ha nincs beállítva villámár és úgy zárod le az aukciót. Akkor tényleg várni kell egy napot. Ha meg van rá licit, akkor nem lehet beállítani utólag villámárat, sem pedig törölni az aukciót. Licitmentes persze mindkét megoldás mûxik.
Crome
apropó csináltam lezárást aszem, levettem a hirdetést! feltettem a megalkudott áron és az illetõ leütötte, ennyi...
az elsõ Setnél hála istennek /azaznekem/:-)mindenki fair volt, a másodiknál nem!!!!
mellesleg a vatera elég nehézkes, nekem sem megy minden
ok. enyémet leütötték és automatikusan lezáródott
Biztosan lezárta az aukciót, de ha nincs fix ár akkor 24 óra után záródik az aukció és addig bizony bárki bármikor rád licitálhat. Ezt Te is tudhatod, ha már adtál el valamit az oldalon.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Persze, hogy az voltam! Valami tetû rálicitál, meg ha az eladó is az!? Ennek az ürgének 1000 mittom én hanyadik akciója, és nem tudja lezárni!? Ezzel késett 1 napot a hétvége miatt 3-at a dolog. Majd csak hétfõn adja fel. Megjön karácsonyig?
Másik buzinak hétfõn utaltam, pénteken rászóltam, aszonta szerdán , csütörtökön õ nincs otthon, akkor hol a jóqrvaannyába volt kedden és pénteken???? Remélem ma feladja, mert fáznak a halaim!
Másik buzinak hétfõn utaltam, pénteken rászóltam, aszonta szerdán , csütörtökön õ nincs otthon, akkor hol a jóqrvaannyába volt kedden és pénteken???? Remélem ma feladja, mert fáznak a halaim!
Na, csak sikerült? <#vigyor>#vigyor> Láttam picit ideges voltál, hogy nem lesz neked lezárva. <#zavart1>#zavart1> A lényeg, hogy megvan, akkor most már mehet újra a versenyzés 1000L! <#eljen>#eljen>
Crome
Csak KRÓM barátunk tekintheti +!!!!
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kormany/momo_logitech_kormany_plusz_gravis_es_saitek_190019694.html
http://jatek.vatera.hu/jatekkonzol_jatek/jatekvezerlo/kormany/momo_logitech_kormany_plusz_gravis_es_saitek_190019694.html
Amihez akarod, de akkor sok sikert egy jobbhoz!
Crome
amúgy eladtam 8-ért a kormányt, úgy hogy már tök mind1
a kormány baloldali küllõjén van 1 4 irányú gomb
repûlõgéphez? mihez?
repûlõgéphez? mihez?
A kormányon? Bal oldalon? Semmi, gombok, oda is rakhatsz funkciókat. Már ha egyre gondolunk...
Crome
ya ok
te króm ezen a xaron miez a 4 irányú bisz-basz?
te króm ezen a xaron miez a 4 irányú bisz-basz?
Én a 4875-ös bejegyzésemet nem 07:00-kor írtam, hanem 00:07-kor. Nem néztél el valamit?
Crome
be írtál 7-kor én jóval késõbb 6:29-kor 4875 -76-77 bej.
Mire is gondolsz?
Crome
órát nem állítottad te át?
ech...be vagyok oda regelve ...
Én láttam használtan 15-ért, de 7-ért is. Ha eladod a mostanit, kicsit még pótolod simán tudsz venni használtan. Amúgy ajánlom ezt az oldalt, ha esetleg még nem ismernéd. Itt is lehet olcsón venni használt, jó cuccokat. <#eljen>#eljen>
Crome
akkor várok tizet<#falbav>#falbav>
nézegetem de drágák használtan is
nézegetem de drágák használtan is
Várd meg a G27 áresését, a kezdeti ~100.000-es árhoz képest már "csak" 80.000... <#wow3>#wow3>
2-3 év és talán 30-40-ért is megvehetõ lesz. <#hehe>#hehe>
Egyébként miért nem veszel akkor használtan momo-t<#kerdes>#kerdes>
2-3 év és talán 30-40-ért is megvehetõ lesz. <#hehe>#hehe>
Egyébként miért nem veszel akkor használtan momo-t<#kerdes>#kerdes>
Crome
néztem a bécsi árakat hát a g25 mayd felé é megy mint itt, tökre kirabolnak bennünket!!!!
szóval se mondtam, hogy rosszat írtál! de momo után ez csak gyerekjáték. A momo + elfogyott, ma igazolták vissz a boltból:-( me ezt már eltudtam volna adni 8-é, de 10 -é is Lmenne xerintem
Gyakorlatilag semmit. Legalábbis magyar tesztet, véleményt nem találtam róla és a neve sem mond sokat. Persze attól még lehet jó, bár én kihagynám a névtelensége miatt, de inkább nem mondok már semmit, mert aztán az lesz, hogy megint rosszat írtam. <#action>#action> <#vigyor>#vigyor>
Crome
Easy Touch ET 2033 Extreme Force feedback kormány errõl mit tucc?
Ok, én csak azért ajánlottam ezt, mert alsó kategóriában szerintem ez a legjobb. Lehet, ha lett volna elõtte egy momo-m vagy ilyesmi, akkor nem ajánlom. Max. akkor tovább adod, vársz még egy kicsit és veszel még egy momo-t. <#kacsint>#kacsint>
Crome
ya ezen kormányon alig leltem + a kormányváltót:-P
a váltót útálom, rosszul írtam, a kormányváltó létszükséglet, na de így jársz te is ha öreg leszel és hüjje:-)
okay nincs gond, tényleg azt kellet volna, csak hát tod a mérleg 1ik oldalán ott vannak az anyagiak:-(