Grand Prix 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát lássuk:
Name=MPR,Lancia
Performance=808,828,694
First Driver=9,Marko Aleksander,16152,532,16171,549
Second Driver=10,Monil Santilal,16102,562,16140,552
A pörformansz elsõ 2 számát csökkentsd! Az elsõ a qualifikáció, második a verseny teljesítménye...
Name=MPR,Lancia
Performance=808,828,694
First Driver=9,Marko Aleksander,16152,532,16171,549
Second Driver=10,Monil Santilal,16102,562,16140,552
A pörformansz elsõ 2 számát csökkentsd! Az elsõ a qualifikáció, második a verseny teljesítménye...
Hát a kormány pozícióját még csak lehet "autóra szabottan" állítani a TeamEditorral, én azokat be is szoktam, meg a sisakokat is. de sajna a Wheel Position az mindegyik autóra vonatkozik, így most szegény Brawn almazöld keréktárcsája egy kicsit "furcsán" áll nálam<#eplus2>#eplus2>
lehet valahol egy kicsit olvasnom kellene utána<#email>#email>
Ja igen, aki sokat babrál vele mint én: azt, hogy melyik versenyzõ mennyit bénázik egy futam alatt (kimegy a pályáról stb) ez hol lehet beállítani? egyáltalán hogy van e erre lehetõség (mint pl. rFactorban a crash) mert pl. én a plusz csapatba (ami nálam Lubrax F1) beültettem a kis balf*sz Piquet-t, de eléggé hibátlanul nyomja, pedig jó lenne ha párszor kicsúszna/falnak menne
<#rolleyes>#rolleyes><#eplus2>#eplus2>
lehet valahol egy kicsit olvasnom kellene utána<#email>#email>
Ja igen, aki sokat babrál vele mint én: azt, hogy melyik versenyzõ mennyit bénázik egy futam alatt (kimegy a pályáról stb) ez hol lehet beállítani? egyáltalán hogy van e erre lehetõség (mint pl. rFactorban a crash) mert pl. én a plusz csapatba (ami nálam Lubrax F1) beültettem a kis balf*sz Piquet-t, de eléggé hibátlanul nyomja, pedig jó lenne ha párszor kicsúszna/falnak menne
<#rolleyes>#rolleyes><#eplus2>#eplus2>
no fate
Lacika!
Xerintem a cars.wad file, cars\*.gp4 fájljai határozzák meg ezeket a dolgokat. Na azokat jó lenne tudni, hogy kell szerkeszteni! Én pl azt útálom, mikor a kormány kiüti a kasznit, stb....
Xerintem a cars.wad file, cars\*.gp4 fájljai határozzák meg ezeket a dolgokat. Na azokat jó lenne tudni, hogy kell szerkeszteni! Én pl azt útálom, mikor a kormány kiüti a kasznit, stb....
Na hy!
ismét szerkesztgetem a gp4-et,most egész tûrhetõ,viszont ezekkel az újabb performance fileokkal izzadni kell, hogy szépen az íven maradjon a versenygép vagy ne menjen ki a fara.viszont a gyári meg igénytelen mert alacsony a fordulat és az nem tetszik<#beka3>#beka3>
Nincs valami ilyen performance file szerkesztõ, ahol mondjuk csak a fordulatszámot növelem?? 😊 hülye kérdés
amúgy meg hogyvan az, hogy ugye a 2009-es autók megvannak,és pl. a Brawn GP kereke rosszul áll, azaz a tengely kicsit hátrébb van, mint a kerék.viszont ha teameditorral szerkesztem a kerékpost,akkor mindegyiké változik, és a másik autóé fog igénytelenül kinézni
ismét szerkesztgetem a gp4-et,most egész tûrhetõ,viszont ezekkel az újabb performance fileokkal izzadni kell, hogy szépen az íven maradjon a versenygép vagy ne menjen ki a fara.viszont a gyári meg igénytelen mert alacsony a fordulat és az nem tetszik<#beka3>#beka3>
Nincs valami ilyen performance file szerkesztõ, ahol mondjuk csak a fordulatszámot növelem?? 😊 hülye kérdés
amúgy meg hogyvan az, hogy ugye a 2009-es autók megvannak,és pl. a Brawn GP kereke rosszul áll, azaz a tengely kicsit hátrébb van, mint a kerék.viszont ha teameditorral szerkesztem a kerékpost,akkor mindegyiké változik, és a másik autóé fog igénytelenül kinézni
no fate
THX!
Valóban, de nekem sem a gyári helyére van telepítve a Gp4, mégis felismeri a tweaker. Az a hiba, amit írtál még mindig benne van, bár olvastam a read me-jében, hogy az ismert hiba. Ugyanis ha belemész abba a menübe, akkor ott be van pipálva (és nem is tudod állítani) az a szöveg, hogy a speed limit legyen érvényes az outer boundaries-re vagy mire. Na és emiatt nem csak a célegyenesre érvényes a limit, hanem az egész pályára...
Crome
a régi tvíker jó +szivatott, beállítottam a box ucca limitet, de a segg a cél1NSbe is annyival Ngedet!!
most is ezt csinálja?????
most is ezt csinálja?????
ezigazcrome...
de.... ez a g..ci twíker csak a felinstallált gémbe turkász..
na most az van ugyi a cé/prg filé/stb...
de...amin ténylegesen jáccom az a dé/4-8 gp4 variáció...na azokat nem lássa a túrófülû<#hehe>#hehe>
mos micsinájjak????<#pias>#pias>..hhááát ezt:.-P
de.... ez a g..ci twíker csak a felinstallált gémbe turkász..
na most az van ugyi a cé/prg filé/stb...
de...amin ténylegesen jáccom az a dé/4-8 gp4 variáció...na azokat nem lássa a túrófülû<#hehe>#hehe>
mos micsinájjak????<#pias>#pias>..hhááát ezt:.-P
Gp4Tweaker-ben a versenykörök módosítása a 10. pont.
Crome
áh. arra ottvan az 1-ik páylabíró bár néha nagyon gázok... ottvan melettem a fal azt eltol a csába. sõt volt hogy az a marha az út másik felére akart áttolni. õersze hofgy balaeset lett a vége...
Őrült vagyok? Lehet :D
toldd a vasat hanókám, told!!<#wave>#wave>
hát nem hiszem. én egyes kanyarokba a vasat áttolom 150-el vagy kicsit többel. hála a gázadagolásnak...
kivétel a belgiumi + az olasz pálya. Ott azért kilehet hozni a vasból a max-ot.
Érdemes az alap setup váltóáttételekbõl kiindulni és arányosan növelni õket. A lényeg, hogy az áttételek fedjék egymást. Nyilván egy rövid egyenesekkel rendelkezõ pályán a 7. sebesség áttételét felesleges a maxra kitolni, hiszen úgysem fogja tudni az autó kihasználni és lehet már a 7. fokozat elérése elõtt vége is lesz a gyorsítási szakasznak.
Crome
Talán próbáld meg, hogy elöl jobban növeled míg hátul csökkented egy-két fokozatot. Mellette a sebváltón is játszol. Amúgy melyik pálya?
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
hát ez az hogy a két szárny a 5-ön van. addig simán megy míg a váltón nem növelem az a bizbasz számokat.
Szárnyállás pl., meg egyéb setupolás?
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
nemtudom kihozni belõle a 7-ef fokozaton a 18e-s furdulatszámót úgy hogy az autó ne lassúljon be. Ahelyett hogy 310-320-at néhol elérje. ehelyett 250-el megyek azt ott mennek el melettem az egyenesbe...
Tedd fel a Win 7-et!! Zongorázni lehet a külömbséget!
hogy érdemes a váltón állítgani hogy ne lassúljon be a verda?
Ja és Vista-m van, ami lehet szintén lassít a progin.
Crome
Pedig ott van, majd holnap megnézem pontosan hol. A géped meg tényleg jó, bár az enyém is majdnem olyan, csak 32bites és a procim 4800-as, ami valószínû pont annyival kevesebb a tiednél, hogy néha felmenjen a proci terheltség 130-150-re. Ott meg már észrevehetõ a belassulás.
A linket meg nincs mit!
A linket meg nincs mit!
Crome
Az alaplapi 3100-al szaggatot azért kellet betennem a 4730-ast..
na szerintem az én gépem nincs ilyen jó...
THX Crome!
Ezt is betettem a többbi F1 könyvjelzõbe....
Ezt is betettem a többbi F1 könyvjelzõbe....
MSI K9A2VM alaplap, Sapphire Radeon HD 4730 512 MB VGA, AMD 6000+ X2 Athlon proci, 4 GB RAM, Samsung SyncMaster 2232BW monitor, Windows 7 64BIT HU rendszer.
Logitech MOMO SteeringWheel.
Logitech MOMO SteeringWheel.
akkór jó géped van... 😊
hát jólenne csak azt baszottra nme találom... amúgy white-nsak igaza van hasznájl game bosstert úgy nálam se szagat...viszont már kitzudom kapcsolni az autómata kanyarodás segítõt. hát nemkönnyû úgy vezetni.úgyhogy inkább benthagytam hogy segítsen...A joyal meg eszméletlen jó vinni 😊 fõleg hogy olyan finoman lehet kanyarodni hogy az eszméletlen. és így bazijól kilehet rakni rá. és végre már gázadagolást is tudok.Így legalább nem kell féket nyomnom csak a kanyar elõtt. Sõt némelyik pályán úgy veszem be a kanyar hoz a zõl jelzõ a t-nél van és így egy sebességben be lehet venni. Ha meg gyorslennewkicsit visszább engedem és a simán beveszem. a féket a kanyar elõtt használom csak. tisztára úgynéz ki mint ha a gép vezetné csak nem mindig úgyanúgy adagolom egy adott kanbyarba a gázt... csak azt nem tudom hogy miérten lehet finoman fékezni.
Én meg az rfactorcentral.com -ot ajánlom, illetve az alapjátékhoz meg mod-okhoz a torrent keresõket...
Crome
nékem van 2009 S rFactor-om, nem hasnyálom, + nem is tom má honnét szedtem le.
http://www.racesimulations.com/RFACTOR/sections.html
néz itt körûl
Monnyuk nekem búszter nélkül sem szaggat...
néz itt körûl
Monnyuk nekem búszter nélkül sem szaggat...
Hasnyálj GameBoostert!
Amúgy GP4:
A Crysis-t szaggatásmentesen végigjátszottam, minden fel volt tolva HIGH-ba, a GP4 meg szaggat, mert igénytelenül használja az erõforrást. bár hiába, sajna 8 éves game<#vigyor2>#vigyor2>
A Crysis-t szaggatásmentesen végigjátszottam, minden fel volt tolva HIGH-ba, a GP4 meg szaggat, mert igénytelenül használja az erõforrást. bár hiába, sajna 8 éves game<#vigyor2>#vigyor2>
no fate
Hy!
Már egy ideje Gp4-ezek, de kezdem unni a szerkeszgetést és a gyenge grafot) bár igaz hogy valami kõkori modom van, amúgy minden 2009-es benne.
tudtok segíteni esetleg RFactorozni? kíváncsi lennék milyen, szerintem elég jó gépem van (Vista,5,7-es élményindex) bizti fut.
az a lenti videó, ami ultrakúl szerintem az RFactor?
<#eljen>#eljen>
a lényeg, hogy szeretnék 2009-es Forma 1-es szezont RFactorozni! Tudtok segíteni?
elõre is köszi
Már egy ideje Gp4-ezek, de kezdem unni a szerkeszgetést és a gyenge grafot) bár igaz hogy valami kõkori modom van, amúgy minden 2009-es benne.
tudtok segíteni esetleg RFactorozni? kíváncsi lennék milyen, szerintem elég jó gépem van (Vista,5,7-es élményindex) bizti fut.
az a lenti videó, ami ultrakúl szerintem az RFactor?
<#eljen>#eljen>
a lényeg, hogy szeretnék 2009-es Forma 1-es szezont RFactorozni! Tudtok segíteni?
elõre is köszi
no fate
O.K.!<#vigyor2>#vigyor2>
Nem. Az életben sem unom el, hogy minden évben majdnem mindig ugyan ott mennek. <#vigyor0>#vigyor0>
Crome
És még nem untad halálra õket?
Az igaz, de engem soha nem érdekeltek más pályák, csak azok, amik az F1-ben vannak. <#bee1>#bee1>
Crome
Crome!
Akkor kihagysz nagyon sok jó pályát!
Akkor kihagysz nagyon sok jó pályát!
Lehet... Engem azért nem érint ez, mert én mindig csak azokon a pályákon megyek, amik az aktuális F1 szezonhoz tartoznak.
Crome
Nyomom a GP4-et, oszt közbe zokogok....
GP3 2000-be megszámlálhatalan sok pályám volt, 4-re + alig csinálnak pályákat, azokkal is baxakodni kõ, hogy 1-2 helyen mennyenek:-(
GP3 2000-be megszámlálhatalan sok pályám volt, 4-re + alig csinálnak pályákat, azokkal is baxakodni kõ, hogy 1-2 helyen mennyenek:-(
Én írtam már lehetséges megoldást. A gp4tweaker-ben át tudod írni a körök számát és akkor jó lesz.
Crome
Megújúlt a http://gp4italia.drivingitalia.net/ !!!
hát most + vmit jól elbaxtam a beálításoknál. A kocsim hátsó kereke túlpörög és füstöl és emiatt minden kigyorsításnál kipördülök... És még mindig nemtudom hogy ha bajnokit viszek miért 20 körös melbourn...
közbe rájöttem miért nem volt jó. Mert nem 1-re állítottam a féket meg a gázt 😊 hát most meg egy kört sem tudok megteni hogy ne csúszak ki vagy hogy ne törjem magam össze az elsõ kanyarba... Majd ha ismét belejövök lessz a gépnek nemulass 😄
THX!!!
De tényleg nem tok állítgatni rayta, és nem is strapálom magam ezért, mert lusta vagyok. Vezetés meg naon gyatrán megy:-(
De tényleg nem tok állítgatni rayta, és nem is strapálom magam ezért, mert lusta vagyok. Vezetés meg naon gyatrán megy:-(
Dehogy is!!egyszerü...........nekem megvannak a legjobb f1 es módjaim,persze mind külön mint a gp 4 ben.?meg van ennek is a sava borsa,de aki szerkezget a gp 4 ben az ne mondja ,hogy hülye az rfactorhoz..
Ha kell help szólj.......megoldjuk
Ha kell help szólj.......megoldjuk
Amúgy xerintem a legjobb autó szimu, csak én tök hüjje vok hozzá....
+bocsátva!!!!!!!!!!!!!4<#nyes>#nyes>
Jaj skacok!!!Nem akartam senkit megbántani,ha sikerült akkor bocsánat!
csak furcsálottam azt ,hogy néha úgy volt róla társalogva mintha most jelent volna meg!!
szóval bocsi
csak furcsálottam azt ,hogy néha úgy volt róla társalogva mintha most jelent volna meg!!
szóval bocsi