Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg kell várni a mestereket....

Őrült vagyok? Lehet :D

Felraktam a vazalm modot és az update-jeit is.
A játék elindul a menübe van hang de jöték közben nincs.
Valakinek valami ötlete?
Na igen!
Ezt ott nem látjuk. Elég szomorú ez.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

ezt kikérem magamnak. Falcon jobb nálam <#violent>

Ez bezzeg nincs benne a hirekben!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.jobbiktv.hu/index.php?p=watch&id=197

gyerekek ezt meg kell nézni!!!!!!!
JA tényleg ,bocs ...nem kell rátelepitteni az alapra.!!

Hát a 2010 es modra gondoltam,amit módositgatsz.!
A menübe van hang de futam közben pedig egyáltalán nincs...
valakinek ha van ötlete kérem irjon.
látom oder hano te vagy a fórum viccmestere...

kapcsolt be a hangfalat <#mf1>

Felraktam a vazal modot de nincs hangom 😄
ötlet? 😄
yaya, nem kell
A 2010-es Vazalm mod-ot nem kell alapjátékra rakni, legalábbis amit én töltöttem le (3 exe + 2 update fájl). <#ejnye1>

Ööö... milyen módosított mod-ot töltsek fel? <#fejvakaras>

Crome

Szállj magadba, s +látod....<#mf1>
miért van az hogy csak én nem szeretem a 2010-es modokat?....
van mod...de legközelebb majd azért olvasgass itt a fórumba...kb 1 hónapja ez a téma itt...

ftp://[email protected]/hsw/gp4/Cars/VazalmMod2010.rar
Sziasztok!!!

Van a gp4-hez értelmes 2010-es mod, vagy valami használható?
olvasgattam talán a vazalm mod a legjobb nem?
azzz
az már biztos <#nyes>

Remélem az alapra raktad a Vazalmot..............
alapjáték ,9.6 patch,no cd patch(1.02 v),gpx patch....

Crome....töltsd fel valahova a módositott módot,megnézném...légyszi.!!
ezt még visszakapod <#mf1>

próbáld meg a serviz pack 3-at hátha azzal jó.... Nekem is van olyan játék hogy a serviz pack2 nem fut csak a 3an...

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat.

GP4 2009 mod tökéletesen megy a gépemen. Azzal tudok játszani.

A kompatibilis módnál Windows XP 2 packot tudtam választani mivel csak az volt XP.

Tettem fel alap GP4 minden féle felbontással próbáltam a legalacsonyabbtól kezdve.

Sajnos eddig semmi nem vált be.

Ha van még valami ötletetek kérlek írjátok meg?
Akkor kérd + hanókát, ugyan elég rasnya hangja van.....<#duma>
Hála nekem... <#vigyor> <#taps>

Crome

nah van élet a fórumba......
Érdemes lenne egy alap GP4-et elindítanod, hogy az is megáll e, mert ha igen, akkor a gépeddel van a baj valóban. Viszont ha az elmegy, akkor a mod a hibás, esetleg érdemes még alacsonyabb felbontással indítanod a játékot hátha...

Kösz Falcon, de nem a saját hangom akarom visszahallani, hanem a jó kis "tényleg olyan mintha egy angol versenymérnök szólna" típusú hangot szeretnék, ami volt is, de már nincs és kéne. <#hehe>

Crome

hüllleeeeeee.....<#buck>
hát miért nem bökdösted? <#mf2>

és melyik szervízpakkot válaszotrtad?

jubb lennye bûvíténí

ya pályaszerkesztésrõl van leírásom /valahol/ ánglis nyelven, xal én nem érteni benne semmi, deeeeeeee .... már xerkesztettem véle pályát gp3 2k-hoz, baxott menni....
nick, ha a vazalm /úgy ahogy van/ nálad nem megy akkor a gépedelvan valami, vagy betetted valahova, vagy beletettél valamit, amit nem kellett vóna, vagy walami...
na...atti má +int asszssszi: nem látunk
láttuk: faxom se tuggya..
króm, mikrofonod van? na akkor csinálj 1 vavot oszt címezd, ostz tedd be...xerintem
Szia oder hano!

Megcsináltam ahogy írtad így is megáll a játék.
Az írja ki a gp4.exe mûködése leállt.
Kérlek írjátok meg ha van még valamilyen ötletetek hogy mi lehet a hiba?
rá kattintasz 1x a parancsikonjára bal egér gombal majd utána jobb klick és tulajdonságok majd ott megkeresed a kompatibilis fület és ott kipipálod a négyzetet.

Szia Crome!

Kipróbáltam mindent amit leírtál.
Minid ugyanúgy megáll.
Egyedül az XP kompatibilis módot nem próbáltam még. Azt hogy kell beállítani? Milyen beállításokat kell csinálni?
Vistát használok.

Egyetértek attila46 jó lenne ha feltennétek egy általatok módosított módot.
Akkor újra..-.

Valaki nem tudna egy részletes leirást ,hogy miként szerkezhetõ a gp 4 ,de CSM es verzioval.Ha tudnám nekiállnék egy 2010 es modnak ,mert kurva szép autókat csináltak már....

és esteleg Crome,vagy valameikötök ...nem linkelné fel az általa modositott modot..??
Nekem is lenne egy kérésem: ha valamelyikõtöknek netán a soundset-jében lenne olyan wav fájl, ami pl. alacsony benzinszintnél bemond valami olyasmit, hogy " you running out of fuel, repeat, you running out of fuel", illetve pályák betöltésekor olyasmit, hogy "you starting the session", akkor az jelezz lécci! Nekem régen ezek a wav-ok megvoltak, de most egyik soundset-ben sem találom õket...

Crome

Annyit nem ér, hogy most cserélgessem még a menüképeket is, de azért köszi a perf. fájlt! Szerintem próbáld meg újra kicsomagolni az egész Vazalm-os mod-ot, ha úgy sem megy, akkor írd felül valamelyik cars vagy anim.wad-al, amit attila46 linkelt be a 3599-es üziben! Esetleg, ha Win7-et vagy Vista-t használsz, akkor próbáld meg XP kompatibilitás módban futtatni, ha ezekbõl egyik sem használ, akkor jöhet még VGA driver frissítés, meg majd még gondolkozom mit lehet próbálni...

Crome

Az kipróbáltam a .org.
Ugyan úgy a 3/4 betölt a csík utána pedig teljesen megáll a játék.
Azt írja ki hogy a gp4.exe mûködése megállt.
Mi lehet a probléma?
Mi a következõ tipp?
Kérlek írjátok le hogy mit és hogyan csináljak?
Valakim tudna egy részletes leirást ,hogy miként szerkezhetõ a gp 4 .De CSM es verzioval.Ha tudnám nekiállnék egy 2010 es modnak ,mert kurva szép autókat csináltak már....
kiterjesztésükhöz tegyél 1 pontot és írd utánna pl. org.
majd tegyélbe 1 másik fájlt
kezd az anim.wad-al

igy: anim.wad.org

ha nem az a bay, visszatudod állítani az eredeti fájlt, aztán prósza tovább
Mindegyik pályánál ezt csinálja.
A cars és admin fájlok mi nem lehet jó?
Mit kellene néznem?
Valamit át kellene írnom bennük?
Ha igen leírjátok hogy mit és hogyan?
A Windows 7 optimalizálása

FONTOS! Csak akkor állj neki, ha pontosan követed az utasításokat!
(Nagyítsd ki teljes képernyõre a jegyzettömböt, hogy átlátható legyen)

1. Virtuális memória beállítása

A virtuális memóriával a számítógép a fizikai memóriáját egészíti ki, így gyorsítva a munkafolyamatokat, de

"Start menü" -> Jobb gombbal kattintás a Számítógép menüpontra -> "Tulajdonságok" -> Bal oldali sávon "Speciális rendszerbeállítások" felirat ->
-> A megjelent ablakban felül a "Speciális" fül -> "Teljesítmény" felirat alatt található "Beállítások..." gomb -> A megjelent ablakban felül a "Speciális" fül
-> "Virtuális memória" felirat alatt "Módosítás..." gomb =>

A\ Ha egy patrició van csak (csak "C" meghajtó)
Vedd ki a pipát a felül "A lapozófájl méretének automatikus kezelése minden meghajtón" felirat mellõl. Kattints az "Egyéni méret" felirat mellett lévõ körbe.
"Kezdeti méret" és "Maximális méret" feliratok mellett lévõ rublikákba írj be akkora akkora számot, ami a
fizikai memóriád 1,5-szöröse legyen, pl.: ha van 1GB memória a gépedben akkor 1536-ot írj a rublikákba
(1GB = 1024MB, 1024 * 1,5 = 1536). Kattints a "Beállítás" gombra. A megjelent figyelmeztetõ üzenetet (ha van) fogadd el az "Igen" gombbal.

B\ Ha több patríció van ( "C","D", stb.) (HA CSAK A "C" SSD MEGHAJTÓ AKKOR AZ "A" PONT UTASÍTÁSAIT KÖVESD!!)
Vedd ki a pipát felül a "A lapozófájl méretének automatikus kezelése minden meghajtón" felirat mellõl, akárcsak az A pontnál. Kattints
a "C:" feliratra, hogy kijelölje a "C" meghajtót, majd alul kattints a "Ne legyen lapozófáj" melletti körbe. Kattints a "Beállítás" gombra. A
megjelent figyelmeztetõ üzenetet (ha van) fogadd el az "Igen" gombbal. Kattints egy másik meghajtó betûjelére ("D", stb.), majd kattints az
"Egyéni méret" felirat mellett lévõ körbe. "Kezdeti méret" és "Maximális méret" feliratok mellett lévõ rublikákba írj be akkora akkora számot,
ami a fizikai memóriád 1,5-szöröse legyen, pl.: ha van 1GB memória a gépedben akkor 1536-ot írj a rublikákba
(1GB = 1024MB, 1024 * 1,5 = 1536). Kattints a "Beállítás" gombra. A megjelent figyelmeztetõ üzenetet (ha van) fogadd el az "Igen" gombbal.

=>Kattints az "OK" gombra, majd megint az "OK" gombra és újból az "OK" gombra.

2. Szolgáltatások

A windowsnak sok hasznos szolgáltatása van, de ezek között vannak olyanok amire nincs szükségünk.

2.1 "Start menü" -> Keresõbe írd be: "services.msc", majd kattints a megjelent "services" alkalmazásra.
A megjelent szolgáltatásokra kattintva megtudhatjuk, hogy mi célt szolgálnak. Ha jobb gombbal kattintasz egy szolgáltatásra, majd a megjelent lehetõségek
közül a "Tulajdonságok"-at választod, az "Indítás tipusánál" letilthatod õket.
Ezek közül néhányat biztonsággal leállíthatsz, természetesen csak a szolgáltatás leírásának elolvasása után, ha már megbizonyosodtál, hogy az adott
szolgáltatásra nincs szükséged:
- A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása
- Alkalmazásvezérlés
- Elõtöltés
- Fax
- Funkciófelderítõ erõforrás közzététele
- Internetkapcsolat megosztása
- IP-segítõ
- Nyomtatási várólista (ha nincs nyomtatód)
- Táblaszámítógépes beviteli szolgáltatás
- Tanúsítvány-terjesztés

2.2 Futnak még további be- és kikapcsolható szolgáltatások is.

"Start menü" -> Keresõbe írd be: "windows-szolgáltatások", majd kattints a megjelent "Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása" alkalmazásra.
Itt testreszabhatjuk, hogy mely szolgáltatásokat használja a windows, legtöbb esetben közvetlenül használatára nézve (pl.: ha kikapcsolod a Winows Media
Player-t, nem tudod majd elindítani, csak ha visszakapcsolod).

Néhány szolgáltatás amely az átlag felhasználó számára felesleges:
- Egyszerû TCP/IP-szolgáltatások
- Indexelõ szolgáltatás
- Internet Explorer 8 (ha más webböngészõt használsz)
- Internet Information Services
- Internet Information Services üzemeltethetõ webmagja
- Játékok
- Médiakezelési szolgáltatások/ amelyiket nem használod (pl.: Windows Media Center)
- Táblaszámítógép összetevõk

Kattints az "OK" gombra, ha figyelmeztetõ üzenetet kapsz, fogadd el az "Igen" gombbal.

3. Indítás/leállítás

3.1 Automatikus indítás:
A rendszer indítását felgyorsíthatod, ha kikapcsolod azokat az automatikusan induló programokat, amelyekre nincs szükséged a windows indításánál.

"Start menü" -> Keresõbe írd be: "msconfig", majd kattints a megjelent "msconfig" alkalmazásra -> Felül az "Automatikus indítás" fülre kattints -> Vedd ki
minden olyan program mellõl a pipát, ami nem fontos, hogy a rendszerrel együtt induljon pl.: MSN, Skype, Daemon Tools, stb., a vírusirtót viszont érdemes
meghagyni pl.: ESET Smart Security, NOD32. Kattints alul az "OK" gombra, ha figyelmeztetõ üzenetet kapsz, fogadd el az "Igen" gombbal.

3.2 Speciális rendszerindítási beállítások:
Itt engedélyezni lehet, hogy a rendszer indításkor használja az összes processzormagot, így a folyamat felgyorsulhat.
Az "Automatikus indítás"-nál elindított "msconfig" alkalmazáson belül felül a "Rendszerindítás" fülre kattints. Itt középen az "Idõkorlát:" alatti rublikába
írj be 3-mat. Kattints az "Alkalmaz" gombra, majd a "Speciális beállítások..." gombra. A megjelent ablakban tegyél pipát a "Processzorok száma:"
felirat melletti négyzetekbe, majd a "Processzorok száma:" felirat alatt állíts be a mejlent számok közül a legnagyobbat (ha 2 magos
processzorod van akkor itt 2 lesz, ha 3 akkor 3, stb.) Kattints az "OK" gombra, ezután az "Alkalmaz" gombra, majd az "OK" gombra, a megjelent ablakban pedig
kattints az "Újraindítás" gombra és várd meg amíg a rendszer újraindul.

3.3 SetteMaxer
A windows alapjáraton elég lassan állítja le a nem válaszoló programokat leállításnál, stb..
Ezen segíthetünk a SetteMaxer alkalmazással.

Letöltés: http://download.chip.eu/hu/download_hu_4938097.html
(ha nem mûködik, írd be Google-be: SetteMaxer)

Kattints jobb gombbal a SetteMaxer alkalmazásra, majd kattints a "Futtatás rendszergazdaként" lehetõségre, ezután a megjelent ablakban az "Igen" gombra.
A programon belül minden felirat melletti négyzetbe tegyél pipát, kivétel: "Disable Task Scheduler", "Disable User Access Control".
Kattints az "Apply" gombra, majd az "Igen" gombra és várd meg amíg a rendszer újraindul.

4. Windows tûzfal és Defender

Ha van átfogó biztonságot nyújtó vírusirtód (pl.: ESET Smart Security, Norton Internet Security, stb.) vagy szimpla vírusirtód és mellette kémprogramok ellen
védekezõ szoftvered, illetve tûzfalad, akkor a Windows beépített tûzfala és Defender alkalmazása nem nyújt plusz védelmet, így ki lehet õket kapcsolni, amivel
gyorsíthatjuk a rendszer mûködését.

4.1 Windows tûzfal kikapcsolása:
"Start menü" -> "Vezérlõpult" menüpont -> "Rendszer és biztonság" menüpont -> "Windows tûzfal" menüpont -> a bal oldali sávon a "Windows tûzfal be- és
kikapcsolása" felirat =>
A megjelent lehetõségek közül mindkettõnél válaszd a "Windows tûzfal kikapcsolása" felirat melletti kört, majd kattints az "OK" gombra.

4.2 Windows Defender kikapcsolása:
"Start menü" -> keresõbe írd be: "windows defender" majd kattints a megjelent "Windows Defender" alkalmazásra. A megjelent ablakban felül kattints a
"Eszközök" menüpontra, ezen belül a "Beállítások" feliratra. A bal rublikában kattints az "Automatikus ellenõrzés" feliratra, majd a jobb rublikában vedd ki a
pipát "A Számítógép automatikus vizsgálata" felirat mellõl. Bal oldalon kattints a "Valós idejû védelem" feliratra, jobb oldalon pedig vedd ki a pipát a "Valós
idejû védelem használata" felirat mellõl. Bal oldalon kattints a "Rendszergazda" feliratra, majd jobb oldalon vedd ki a pipát "A program használata" felirat
mellõl. Kattints alul a "Mentés" gombra, majd a megjelent ablakban a "Bezárás" gombra.

5. Rendszertakarítás

A felhasználók és maga a windows is rengeteg szemetet tud felhalmozni az idõ múlásával, ami lassítja a rendszert, ezért érdemes idõközönként kitakarítani.

5.1 Felesleges programok törlése
"Start menü" -> "Vezérlõpult" menüpont -> legalul a "Program eltávolítása" felirat =>
Nézd végig a listát, ha találsz olyan programot amit már nem használsz, felesleges, akkor kattints a nevére, majd felül az "Eltávolítás" gombra.

5.2 Temp mappa ürítése
A temp mappába a rendszer felesleges dolgokat halmoz fel, amelyekre nincs szükség.
"Start menü" -> keresõbe írd be: %temp% , majd kattints a megjelent "Temp" mappára. Jelöld ki a mappában lévõ összes elemet, kattints jobb gombbal az egyik
kijelölt elemre, a megjelent lehetõségek közül válaszd a "Törlés" opciót. A megjelent üzenetet fogadd el az "Igen" gombbal. Néhány elemet nem lehet törölni,
így a megjelent üzenetben alul tegyél pipát "Az összes jelenlegi elem esetében ez történjen" felirat melletti négyzetbe, majd kattints a "Kihagyás" gombra.

5.3 CCleaner
A CCleaner ingyenes alkalmazás alaposabb munkát végez mint a Windows beépített lemezkarbantartója.

Letöltés: http://www.filehippo.com/download_ccleaner/download/ea67f121b76931e56d681a1cbae6b492/
(ha nem mûködne írd be a Google-be: CCleaner)

Letöltés után nyisd meg a telepítõt. Nyelvnek válaszd ki a magyart, majd kattints az "OK" gombra, majd a "Tovább >" gombra. Ha akarod, olvasd el a
Licencszerzõdést (vigyázat! életed megunod 😛), majd kattints az "Elfogadom" gombra. Válassz telepítési útvonalat, vagy hagyd bent az eredetit, majd kattints a
"Tovább >" gombra. A következõ lépésnél csak az "Asztali parancsikon létrehozása" felirat melletti négyzet bepipálása ajánlott. Kattints a "Telepítés" gombra,
várd meg amíg feltelepíti a programot, majd kattints a "Befejezés" gombra, így a telepítés után automatikusan elindul a program.

Kattints bal oldalon a "Beállítások" menüpontra, majd a fehér kereten belül is a "Beállítások" menüpontra. A jobb oldali fehér rublikában a "Végleges törlés"
feliratnál a "Végleges fájl törlés" felirat mellé kattints a körbe, majd alatta válaszd a "Gutmann (35 menetes)" lehetõséget.

Kattints bal oldalon a "Tisztító" menüpontra, majd felül a "Windows" fülre, ezenbelül alul a "Haladó" felirat alatt pipáld be a "Régi Prefetch" és a "Szabad.
terület felirat mellett található négyzetet. (A Prefetch-et és a szabad területet elég ritkább indõközönként is törölni, napi/heti tisztításhoz nem kell).

Kattints felül az "Alkalmazások" fülre. Itt az elsõ pontban az alternatív webböngészõdet jeleníti meg (pl.: Firefox, Chrome, stb.), itt vedd ki a pipát az
"Elmentett ûrlap információk", "Tömör adatbázisok" feliratok melletti négyzetbõl, majd kattints a jobb sarokban lévõ "A tisztítás futtatása" gombra és várd meg,
hogy a program kiélje a takarítási hajlamait 😊. Ha végzett, bezárhatod a programot.

Kattints bal oldalon a "Rendszerleíró" menüpontra. Jobb oldalon kattints a "Hibák keresése" gombra. Ha végzett, kattints "A kijelölt hibák javítása..." gombra.
A megjelent kérdésnél válaszd az "Igen" gombot, majd a megjelent fájlt mentsd egy tetszõleges helyre (lehetõleg oda, ahol majd meg is találod 😊). A megjelent
ablakban kattints "Az összes kijelölt hiba javítása" gombra. Ezek után bezárhatod a programot.

6. Töredezettségmentesítés

Másolások, áthelyezések, törlések és maga a windows használata fájltöredékeket eredményez, amelyek más-más helyen helyezkednek el, így elérésük több idõt vesz igénybe.
Ezt a problémát megoldhatjuk töredezettségmentesítéssel.

Ajánlott a windows beépített töredezettségmentesítõje helyett a Defraggler ingyenes alkalmazást használni.
Letöltés: http://www.filehippo.com/download_defraggler/download/15e1d2f2e4d3b10b6a8d9d8a5e4d5847/
(ha nem mûködne írd be a Google-be: Defraggler)

Letöltés után nyisd meg a telepítõt. Nyelvnek válaszd ki a magyart, majd kattints az "OK" gombra, majd a "Tovább >" gombra. Ha akarod, olvasd el a
Licencszerzõdést, majd kattints az "Elfogadom" gombra. Válassz telepítési útvonalat, vagy hagyd bent az eredetit, majd kattints a "Tovább >" gombra. A
következõ lépésnél csak az "Asztali parancsikon létrehozása" felirat melletti négyzet bepipálása ajánlott. Kattints a "Telepítés" gombra, várd meg amíg
feltelepíti a programot, majd kattints a "Befejezés" gombra, így a telepítés után automatikusan elindul a program.

Kattints felül a "C" meghajtóra, majd alul a "Töredezettségmentesítés" gombra. Ha végzett, középen kattints a "Fájl lista" fülre, és pipáld be az elsõ négyzetet,
így kijelölöd az összes fájlt, majd kattints a "Töredezettségmentesítés aktiválva" gombra. Ha végzett, kattints az "OK" gombra, utána bezárhatod a programot.

7. Egyéb beállítások (ha nagyon jó géped van akkor ezek nem szükségesek)

Vannak még egyéb, fõleg vizuális beállítási lehetõségek, amelyekkel felgyorsíthatjuk az operációs rendszer mûködését.

7.1 Hangok
Nem jelentõsen, de a hangok is lassítják a rendszer sebességét (ezzel csak a windows hangokat tiltod le, természetesen a videókon, stb. továbbra is lesz hang).

"Start menü" -> "Vezérlõpult" -> "Hardver és hang" felirat -> "Hang" felirat -> felül a "Hangok" fül =>
A "Hangséma:" felirat alatt válaszd ki a "Nincsenek hangok" lehetõséget. Kattints a "Mentés másként..." gombra, ezután névnek írd be amit jónak találsz vagy
azt, hogy "Alapértelmezett". Kattints az "Alkalmaz" gombra, majd az "OK" gombra.

7.2 Vizuális hatások
A Windows 7 vizuális hatásai jelentõsen lassíthatják a rendszer mûködését, pedig egy részét nem is látjuk (nem feltûnõ), vagy nem használjuk.

"Start menü" -> kattints jobb gombbal a "Számítógép" menüpontra -> Bal oldali sávon "Speciális rendszerbeállítások" -> felül "Speciális" fül -> "Teljesítmény"
felirat alatt található "Beállítás..." gomb -> felül "Vizuális hatások" fül =>

A\ Ha a rendszer közepes sebességgel fut
Kattints az "Egyéni:" felirat mellett található körbe, majd az alatta lévõ négyzetekbõl vedd ki a pipát, csak a következök maradjanak bepipálva (a
vizuális élményt nem ronja lényegesen, de a sebességet növeli):
- A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása
- Ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közben
- Árnyékolás az ablakok alatt (ha nem, kell ezt is kiveheted)
- Asztal-összeállítás engedélyezése
- Átlátszóság engedélyezése
- Megjelenítési stílusok használata az ablakokon és gombokon
- Miniatûrök megjelenítése ikonok helyett
- Vetett árnyék az asztal ikoncímkéin

B\ Ha a rendszer lassan fut
Kattints az "Egyéni:" felirat mellett található körbe, majd az alatta lévõ négyzetekbõl vedd ki a pipát, csak a következök maradjanak bepipálva:
- A képernyõn megjelenõ betûtípusok simítása
- Asztal-összeállítás engedélyezése
- Megjelenítési stílusok használata az ablakokon és gombokon
- Vetett árnyék az asztal ikoncímkéin

Kattints az "Alkalmaz", majd az "OK" gombra és újra az "OK"-ra.

7.3 Személyre szabás
Ha nincs szükséged az átlátszó felületre, akkor kattints az "Asztal"-ra jobb egérgombbal, majd válaszd a "Személyre szabás" menüpontot. Itt az
"Egyszerû és kontrasztos témák" közül válaszd a "Windows 7 egyszerû" témát.

Ha nincs szükséged a minialkalmazásokra, kapcsold ki õket.

7.4 Vannak bizonyos alkalmazások (Játékok, Photoshop, MS Office alkalmazásai, stb.) amelyek mûködési sebességét növelhetjük, ha használatuk közben néhány
vizuális hatás nem mûködik.

Kattints az alkamazás ikonjára (pl.: egy játék, stb.) jobb gombbal, majd válaszd a "Tulajdonságok" menüpontot. Felül kattints a "Kompatibilitás" fülre, a
"Beállítások" felirat alatt pipáld be a "Képi témák letiltása" és az "Asztal-összeállítás letiltása" felirat melletti négyzetet. Kattints az "Alkalmaz", majd
az "OK" gombra.

FONTOS! Bizonyos programok csak úgy futnak ebben a módban hibátlanul, ha ugyanitt a "kompatibilitási üzemmód" felirat alatt bepipálod a "Futtatás a következõ
kompatibilitási üzemmódban:" felirat melletti négyzetet, valamint alatta a "Windows XP (Service Pack 3)" lehetõséget választod.

imázs fájlok😄 ez teccett
Leje lemaratttt:

** GP3edit - Performance File **

Name=McLaren,Mercedes
Performance=
First Driver=1,Jenson Button,
Second Driver=2,Lewis Hamilton,

Name=Mercedes,Mercedes
Performance=
First Driver=3,Michael Schumacher,
Second Driver=4,Nico Rosberg,

Name=Red Bull,Renault
Performance=
First Driver=5,Sebastian Vettel,
Second Driver=6,Mark Webber,

Name=Ferrari,Ferrai
Performance=
First Driver=7,Felipe Massa,
Second Driver=8,Fernando Alonso,

Name=Williams,Cosworth
Performance=
First Driver=9,Rubens Barrichello,
Second Driver=10,Nico Hülkenberg,

Name=Renault,Renault
Performance=
First Driver=11,Robert Kubica,
Second Driver=12,Vitaly Petrov,

Name=Force India,Mercedes
Performance=
First Driver=18,Tonio Liuzzi,
Second Driver=19,Tonio Liuzzi,

Name=Toro Rosso,Ferrari
Performance=
First Driver=14,Sébastien Buemi,
Second Driver=15,Jaime Alguersuari,

Name=Lotus,Cosworth
Performance=
First Driver=16,Jarno Trulli,
Second Driver=17,Heikki Kovalainen,

Name=Sauber,Ferrari
Performance=
First Driver=20,Pedro De La Rosa,
Second Driver=21,Kamui Kobayashi,

Name=Virgin,Cosworth
Performance=
First Driver=22,Timo Glock,
Second Driver=23,Lucas Di Grassi,

Version=213

Team #00=1
Team #01=0
Team #02=1
Team #03=0
Team #04=0
Team #05=0
Team #06=1
Team #07=1
Team #08=0
Team #09=0
Team #10=1

Team #00=7
Team #01=7
Team #02=7
Team #03=7
Team #04=7
Team #05=7
Team #06=7
Team #07=7
Team #08=7
Team #09=7
Team #10=7

A performance alap így módosúl, na persze a Menüdatában az imázs fájlokat cserélgetni kell, ha ez zavar...
utánna jártam...kavar ott van, hogy hál'istennek a force india van benn, ez 2 csapatot érint, mint azt látni véltem, de xerintem így jobb...
cserélged a performanszban a teameket..