Grand Prix 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

White azért néha lehetnél komolyabb egy kicsit!!!!
Mi ez a hablagy a konfogodról,,,,irj értelmesebben légyszives...,és valós dolgokat....<#mf1><#duhos2>
jó, oké hogy szeretjük a gp4et ultra feltuningolva, de nem árt ha van egy újabb, bár nem tom mennyire fog tetszeni, a grafika jó
nem értelek<#mf1>

Őrült vagyok? Lehet :D

hát nem! kíváncsian várjuk!
De már épp itt volt már az ideje...
és a játék se lesz rosssz

aaaa....Monaco mien szép már.....uuuu

hát nem találtam semmit... Falcon hl dolgozol? Beszervezhetnél engem is nincs pénzem azt nemártana felújítani a gépet <#mf1>

nálam? proci 8 magos pencium, alaplap legalább 4 pciexpres vga kari hejjel amit sli-be kötött lapokkal kell megtömni, min. 100e forintosakkal! Memoria 36 giga 256 bits.......attikám gyûjcsé wazze!!!!<#mf1>
Ja biztos jó lesz,meg majd cserélhetem a gépemben az elemeket!!
vidikari ,proci

van valahol egy gépigény leirás??
Jelen elõzetesünk témájáról szóló cikkek egyikében egy érdekes infóra lettem figyelmes: pontosan három évvel ezelõtt vonult nyugdíjba a Forma 1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher és ugyanebben az évben, azaz 2007-ben játszhattunk utoljára forma autókat felvonultató produktummal, a Sony Liverpool ugyanis ekkor hozta tetõ alá a PlayStation 3 exkluzív Formula One Championship Edition-t. A felemásra sikeredett élményt követõen azonban a japánok lemondtak a jogokról, így azokat a brit földön székelõ Codemasters kaparintotta meg. A csapat nem tétlenkedett, tavaly gyengébb masinákra, többek között Wii-re elhozták a Formula 1 2009-et, mely egyfajta elõfutárként vezette fel az idén szeptemberben bemutatkozó, PC-re és nagykonzolokra készülõ Formula 1 2010-et. És, hogy kicsit visszakanyarodjak az elsõ mondathoz: idén visszatért Schumacher, idén visszatért a képernyõkre a Forma 1, mint játék. Kell ennél több?
A Codemasters komoly együttmûködésben és folyamatos kapcsolatban áll a Formula 1 csapatainak mérnökeivel és magával a menedzsmenttel, így minden egyes modellezett elemet vagy új ficsõrt alaposan átrágnak a szakemberekkel, mielõtt az végleg a játékba kerülne. A brit csapat ettõl függetlenül állítja, nem egy véresen komoly, csak a legelvetemültebb rajongók igényeit kielégítõ szimulátort készítenek. A Formula 1 2010 ugyanis megpróbál azon a vékony kötélen táncolni, melyen egyaránt élvezhetõ lesz hobbijátékosok és valódi hardcore gamereknek a játék. A realitást meghagyva, rengeteg beállítási lehetõség közül válogathatunk majd, mindenféle rásegítést kikapcsolhatunk, de ha csak simán szeretnénk jól érezni magunkat, körözni párat, akkor automatikus sebességváltástól kezdve a megfelelõ ívek jelöléséig tényleg minden könnyítést aktiválhatunk. A mesterséges intelligencia végre mellõzi a sínen vezetést, legalábbis a Codies munkatársai ezt ígérik. Soha nem látott emberi viselkedéssel ruházzák fel a gép által irányított versenygépeket, így mögöttük haladva kiismerhetjük sajátos vezetési stílusukat. Kifigyelhetjük, mely kanyarokat hogyan veszik be, esetleg hol ejtenek hibákat, ezeket kihasználva pedig nagyobb eséllyel próbálkozhatunk majd elõzéssel.
A vezetési élményt beállításaink mellett nagyban befolyásolja majd a dinamikusan változó idõjárásrendszer is, ami szintén forradalmi, autentikus megvalósítást kap. A Codemasters Active Track névre keresztelt technológiájának a lényege, hogy a játék harminc négyzetcentiméterenként képes változtatni az esõ mennyiségét a pályán, így folyamatosan felszáradó vonalvezetéssel, vagy a pályák egyes pontjain eltérõ kondíciókkal szembesülhetünk. Ennek megfelelõen a gumitaktika minden eddiginél fontosabb lesz, ráadásul kiválasztott tappancsaink esetében ügyelnünk kell azok állapotára, így ha köztes gumival gördülünk ki egy esõ áztatta pályára, de közben folyamatosan változik az aszfalt állapota, akkor a száradó részeknél mindenképpen víztócsákat kell keresnünk, hogy hûtsük abroncsainkat, nehogy idõ elõtt elkopjanak. A játékban a taktikák is dinamikusan változnak, amit a csapat is magától követ, így mindig csapatutasításra kell kigördülnünk a boxutcába, ahol az idei szabályoknak megfelelõen tankolni már nem lehet. A készítõk mégis nagy hangsúlyt fektettek a szerelõk modellezésére és az animációk tökéletesítésére, kíváló összhangban dolgoznak a srácok, mégis képesek hibázni, így bármikor megeshet, hogy rosszul raknak fel egy kereket, ami aztán a verseny végét is jelentheti számunkra.

dobozkép

pc.gif xbox.gif ps2.gif
A játék adatlapja

Kategória: szimulátor, sport, verseny
Kiadó: Codemasters
Fejlesztõ: Codemasters Studios Birmingham
Megjelenés ideje: 2010. szeptember
Honlap: nem ismert
Conflict Denied Ops (PC)
Conflict Denied Ops (PC)
Ára: 10990 Ft
Kapcsolódó hírek:

» Formula 1 2010 fejlesztõi napló
» Formula 1 2010 képek
» Formula 1 2010 fejlesztõi napló
» Formula 1 2010 - Képtrió
» Formula 1 2010 - Az idõjárás szerepe életbevágó lesz

»» további hírek
Kapcsolódó képek:

» 2010-04-28 (7db kép)
» 2010-04-14 (3db kép)
» 2010-03-18 (3db kép)
» 2010-03-10 (2db kép)

Izé
Formula 1 2010 - Elõzetes

» shifty, 2010. április 08.

Nyomtatás | Hozzászólások (0)

Oszd meg iwiwen! Add a Startlaphoz! Könyvjelzõk & megosztás
A száguldó cirkusz rajongói nem igazán voltak mostanában játékügyileg elkényeztetve, legutoljára ugyanis három évvel ezelõtt körözhettünk kontrollert ragadva, idén azonban helyre áll a világ rendje.

Jelen elõzetesünk témájáról szóló cikkek egyikében egy érdekes infóra lettem figyelmes: pontosan három évvel ezelõtt vonult nyugdíjba a Forma 1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher és ugyanebben az évben, azaz 2007-ben játszhattunk utoljára forma autókat felvonultató produktummal, a Sony Liverpool ugyanis ekkor hozta tetõ alá a PlayStation 3 exkluzív Formula One Championship Edition-t. A felemásra sikeredett élményt követõen azonban a japánok lemondtak a jogokról, így azokat a brit földön székelõ Codemasters kaparintotta meg. A csapat nem tétlenkedett, tavaly gyengébb masinákra, többek között Wii-re elhozták a Formula 1 2009-et, mely egyfajta elõfutárként vezette fel az idén szeptemberben bemutatkozó, PC-re és nagykonzolokra készülõ Formula 1 2010-et. És, hogy kicsit visszakanyarodjak az elsõ mondathoz: idén visszatért Schumacher, idén visszatért a képernyõkre a Forma 1, mint játék. Kell ennél több?

A Codemasters komoly együttmûködésben és folyamatos kapcsolatban áll a Formula 1 csapatainak mérnökeivel és magával a menedzsmenttel, így minden egyes modellezett elemet vagy új ficsõrt alaposan átrágnak a szakemberekkel, mielõtt az végleg a játékba kerülne. A brit csapat ettõl függetlenül állítja, nem egy véresen komoly, csak a legelvetemültebb rajongók igényeit kielégítõ szimulátort készítenek. A Formula 1 2010 ugyanis megpróbál azon a vékony kötélen táncolni, melyen egyaránt élvezhetõ lesz hobbijátékosok és valódi hardcore gamereknek a játék. A realitást meghagyva, rengeteg beállítási lehetõség közül válogathatunk majd, mindenféle rásegítést kikapcsolhatunk, de ha csak simán szeretnénk jól érezni magunkat, körözni párat, akkor automatikus sebességváltástól kezdve a megfelelõ ívek jelöléséig tényleg minden könnyítést aktiválhatunk. A mesterséges intelligencia végre mellõzi a sínen vezetést, legalábbis a Codies munkatársai ezt ígérik. Soha nem látott emberi viselkedéssel ruházzák fel a gép által irányított versenygépeket, így mögöttük haladva kiismerhetjük sajátos vezetési stílusukat. Kifigyelhetjük, mely kanyarokat hogyan veszik be, esetleg hol ejtenek hibákat, ezeket kihasználva pedig nagyobb eséllyel próbálkozhatunk majd elõzéssel.

A vezetési élményt beállításaink mellett nagyban befolyásolja majd a dinamikusan változó idõjárásrendszer is, ami szintén forradalmi, autentikus megvalósítást kap. A Codemasters Active Track névre keresztelt technológiájának a lényege, hogy a játék harminc négyzetcentiméterenként képes változtatni az esõ mennyiségét a pályán, így folyamatosan felszáradó vonalvezetéssel, vagy a pályák egyes pontjain eltérõ kondíciókkal szembesülhetünk. Ennek megfelelõen a gumitaktika minden eddiginél fontosabb lesz, ráadásul kiválasztott tappancsaink esetében ügyelnünk kell azok állapotára, így ha köztes gumival gördülünk ki egy esõ áztatta pályára, de közben folyamatosan változik az aszfalt állapota, akkor a száradó részeknél mindenképpen víztócsákat kell keresnünk, hogy hûtsük abroncsainkat, nehogy idõ elõtt elkopjanak. A játékban a taktikák is dinamikusan változnak, amit a csapat is magától követ, így mindig csapatutasításra kell kigördülnünk a boxutcába, ahol az idei szabályoknak megfelelõen tankolni már nem lehet. A készítõk mégis nagy hangsúlyt fektettek a szerelõk modellezésére és az animációk tökéletesítésére, kíváló összhangban dolgoznak a srácok, mégis képesek hibázni, így bármikor megeshet, hogy rosszul raknak fel egy kereket, ami aztán a verseny végét is jelentheti számunkra.

A játékban több játékmód biztosítja tartós szórakozásunkat, így a karriermód, a bajnokság, a time trial és a többjátékos móka fog a székbe szögezni minket. A karriermód során a DIRT 2-ben már látott rendszert veti be a Codemasters, azaz amikor éppen nem a versenyzéssel foglalkozunk, akkor a motorhome-ot járhatjuk be, és a sajtó képviselõinek igényeit is ki kell majd elégítenünk. A fejlesztõk ígérik, a csapaton belüli rivalizálásra is nagy hangsúlyt fektetnek, állítólag nem is a többi csapat ellenfelei, hanem saját csapattársunk lesz a legnagyobb ellenfelünk. A versenyhétvégéken érdemes mindig a legjobbunkat nyújtani, ugyanis jobb eredmények esetén a csapat minket nevez meg elsõ számú pilótának, ami többek között olyan kiváltságokat jelent, mint az új karosszériaelemek, új fejlesztések elõszöri kipróbálását, a fejlesztésbe való beleszólást. A többjátékos módról mindössze annyit tudni, hogy összesen három versenymódot kapunk majd, melyek egyike a gyors versenyekhez hasonlítható körözgetés lesz, ahol a lehetõ legjobb idõket kell teljesítenünk, az endurance módban nyolc kört kell teljesítenünk, kötelezõ kerékcserével megfejelve. A harmadik mód érdekessége, hogy saját magunk kreálhatjuk a szabályokat, így akár a tavalyi esztendõ monszun áztatta Maláj nagydíját is szimulálhatjuk. A tervek szerint a játékmódok összesen tizenkét játékost tudnak majd egyszerre kezelni.
A Formula 1 2010-et a sokat bizonyított EGO Engine hajtja majd meg, így az elõzetesen látott videók és képek nem lehetnek túlságosan csalókák, a motor képességeit ugyanis már ismerhetjük. A játék állítólag stabilan fut majd 60 FPS-sel, és bár nem várhatunk tõle Gran Turismo-ra vagy Forza Motorsportra hajazó, lenyûgözõ látványt, a játék körítése mégis igényes, a járgányok modelljei a legapróbb elemig hitelesek, a környezetek kidolgozottsága aprólékos, a fizika pedig valódi vezetési élményt ígér.

nem hiszem <#vigyor>

mayd lesz....<#mf2>
dejó hogy nekem nincs ilyen problémám 😄

én hiába kapcsolom be a 2d-t, kikapcsolja. 3d-t nem is Ngedi..de jó a hang
Ha bemész a részletesbe minden csúszka fel van tolva??
én pl zenét lehúzom minimálisra, motor hang 50% a többi is kb, más autók hangja 100%, de xerintem az is kevéske...
Sorry, én arra gondoltam, hogy a 3D van bekapcsolva. Régebben pont így szivatott engem is(menûben volt hang, kint a pályán mindent hallottam csak a kocsim hangját nem). Átkapcsoltam a 2D-re és minden helyre jött.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

az opciókon belül a sound-ba nem engedi bekapcsolni a 3D EAX valamit.
azért nincsen hang.
azt nem tudom h miért nem engedi.
persze
és más játéknál van hang? (most nem a GP4-re gondolok!)
Nem halt meg a világ, nekem még mindig nincs hangom.😄
Azt a 3D-s eax-ot nem engedi bekapocsolni.
Megpróbáltam az alap gp4 et ott se volt hang csak a menübe,
meg egy 2008-as modnál is ugyan ez volt a helyzet...
meghalt a világ?

ok
alá van már írva körönként 5FT 😄

jah brümmmmmmmmmm

a sound mappában a menüzenék vannak.....
a samples mappába vannak az egyéb hangzások..kocsi..stb..
nincs mert azokat nem engedi
Én meg nem szeretem a jobbikot, de azért nézd meg, hogy a 3D sound és más EAX be van e kapcsolva.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

óder te + írd má alá, asztán brümmöghecc vazzee....<#mf2>
16 na
rolika mind1
mi az a szund mappa? és mi 11 megabájt?
az oké hogy a sound mappám 16mb?:S
mán 1 cset kéne ahó dumáhatnánk, me így....
vazalm modnak a menüjébe volt hang de futam közbe nem volt.
frissítettem a kodekpakkomat de most már a menübe sincs hang.
ötlet?
akó mé nyomtá bé politikát?
hanó brümmöx mán?
mittuggyukaszt<#law>
nehéz a felfogásod atti.....xerintem
miért is?

BOCSI!!MIndenkitõl.............!!
majd én brümmögök <#mf1>

igy van Crome!
Roli! csak a gp4 ezen modjával és verziójával nincs hang? esetelg egy alap gp4 feltelepítése uátn megkéne nézni hogy ott van-e hang!
Én szeretem a jobbikot de ettõl még nem lesz hang a vazalm moddomhoz...😄
segítsen valaki 😄
Nem vagyok moderátor, de szerintem ne menjünk bele ilyen jellegû témákba és próbáljunk meg a GP4 keretein belül maradni! <#kuss>

Crome

Ezt most nagyon rossznak mondtad!!!!!!!!!!!!!!!!
dezsolti78 vette a lapot!

Hogy jön ide a zsinagóga??Mért szemét a gárdista??Bántott ??
Valakit bántott valaha??

Te se látsz távolabb a tévédnél??Sajnos az ország 80 %-a alvajár!

Én csak fel szeretem volna hivni a figyelmet,hogy mi mindenrõl nem tudunk...
NEm akartam politizálni és evvel lezártnak tekintem.

azé atti mer ez a sok tetû szemét gárdista baccik zsinagógába járni!!!!!!<#vigyor>
talán telepítsd fel a hangkártya meghajtó progiját rendesen, de lehet le kell venni, mint nálam, akkor yó a hangom
Nincs levéve a játékban és a gpxpatchben is bevan kapcsolva minden.
Egy valami nincs de ha azt bekapcsolom akkor hallok valami hangot de
az nem a sajá kocsimnak a motorhangja és nem is a többi autójé.
Nekem nincsen különlegesen módosított 2010-es mod-om. Az van, amit a netrõl leszedtem, nem nyúltam bele különösebben, de ha megírod mi érdekel benne, akkor mesélek róla. <#phone>

Más:
Ha nincs hang a játékban, akkor érdemes megnézni, hogy a GPxPatch uccsó fülén engedélyezve vannak e a hangok. Illetve azt, hogy a menüben nincs e levéve. <#vigyor>

Crome

kapcsold be az erõsítõdet.....