39
  • Supergamer
    #39
    De letudod ha regisztralod magad a forum resznel, de ahogy elnezem semmire sem jo, mert ugyan regisztraltam magam a masik helyen siman irtak a nevemben....
  • Lt. Stinger
    #38
    Na jó, részemről nem csak felhasználó vagyok, de az emberek többsége az, és azok tényleg csak ennyiben látják a különbséget. A programkód eltéréseit meg pistike nem figyeli kvékezés meg chatelés közben.
  • Lt. Stinger
    #37
    Mi, kedves felhasználók ennyiben látjuk a különbséget, esetleg a sebbességben.
  • Lt. Stinger
    #27
    Laci, kis okítás :);
    a 16 bites oprendszer "egy kalap alatt" kezelte a programokat, rendszermag, satöbbi. Tehát ha egyvalami ugrott, ment vele minden. A 32 bites ugyanez, csak külön kezel mindent, mindennek van saját végrehajtási "területe", tehát elméletileg ha egyvalami megy, akkor az a többítől függetlenül bezárható. Ezt sajnos a Win9x rendszerek nem váltották be, mert azok 16/32 bites oprendszerek voltak. Az NT, a 2000 és az XP már tisztán 32 bites, de még itt sem működik minden tökéletesen.
    A 64 bites oprendszereknél már külön "síkok" vannak, így olyan, mintha több oprendszer futna ugyanazon a gépen egymástól függetlenül, de valójában nem így van, tehát ez már nagyon stabil(elméletileg). Szóval nem rossz az a 64 bit :)
  • Lt. Stinger
    #25
    Genesis, ne írj ilyen orbitális baromságot hogy az Itanium jobb mint a McKinley! Ennél nagyobb hülyeséget nehezen mondhattál volna.
    És a Yamhill? Le van írva hogy miért nem beszélnek róla nyilvánosan sehol. És azt se mondja senki, hogy az Intel beáll az AMD mögé, ez egy cikk neve volt egy bizonyos pro****v*r nevű helyen, és szerintem felháborító. Kérdezem, kinek fizet licencedíjat az AMD minden egyes lágyártott mikroprocesszor után? Na ennyit arról hogy az AMD túlnövi az Intelt, satöbbi, rémálmok. És már csak az kéne hogy bármelyik is kifingjon! A konkurenciaharcból csak mi (kedves vevők akiknek a zsebében PÉNZ van) járunk jól.
  • Turmoil
    #13
    Szeretném, ha a gépemnek csak ilyen "nem elhanyagolható teljesítménye" lenne.:)
    Azért erősen kétlem, hogy AMD-nek szégyenkeznie kellene miatta.
  • Turmoil
    #10
    Kétkedőknek: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=14078&ido=3
    Bocs, hogy a konkurenciát reklámozom itt, de most ők voltak gyorsabbak.
    64 bites Linux és 32 bites Windows futott egy Hammer konfigon. Mindkettő megfelelő teljesítménnyel. "A Hammer révén a felhasználók problémamentesen térhetnek át a jövő 64 bites szoftvereire, miközben a ma 32 bites alkalmazásainak kifejlesztésére fordított milliárdok sem vesznek el." Marketingduma, de a proci specifikációit olvasva érthető. Egy gépet veszek, és ha akarom, akkor van egy csúcsszuper 32-bites gépem (3400+:), ha akarom, akkor egy csúcsszuper 64 bites erőgépem.
    Kinek van még kérdése? :)))
  • pilóta
    #5
    Laci73
    Miből gondoltad, hogy ezt otthoni Pc-be szánná az Intel?
    Eszébe sem jut ilyesmi.
    Mint ahogy nagyon kevés SUN és IBM proci ketyeg otthoni PC-ben.
  • Zerg
    #4
    Aruld mar el, milyen erdeked fuzodik ahoz, hogy meghaljon az AMD?
    Mazohista vagy es tobbet szeretnel fizetni a procidert?!
    Tudod, ha megszunik az AMD, akkor nem lesz konkurenciaja a home szekcioban az Intelnek, es ismet eszmeletlen dragan fog arulni! Nehogy azt hidd, hogy a te kedvedert viszik le igy a mostani Intel procik arat, hanem az AMD-vel valo ar/teléjesitmeny verseny hatasara!
    Lehet rajongani/utalni 1-1 gyarto processzorait, de azt kivanni, hogy dogoljon meg a masik, az hatalmas nagy ostobasagra vall!!!
  • Laalee
    #3
    az xp böl van 64bit es valtozat.
  • fotel
    #2
    Laci - AMD nemigen lép be a 64es piacra.
    Nincs támogatottsága.

    Mellesleg vegyél konzolt ha azt úgy véled hogy a PC ellenfele lehet.
    Azoknál igen akik vannak olyan hülyék és csak játszanak

    De a kérdést leegyszerűsítheted - vegyél intelt meghal az AMD és egyből nem lesz bizonytalanság:)