Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az email címedet meg soha ne add meg itt fórumon, mert a címgyûjtõ robotok nagyon szeretik az ilyen címeket.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
küldene n ekem valaki PM et hogy honnan tudnál letölteni?
vagy elküldeni az imélemre?😄
[email protected]
DracoBlue
DracoBlue
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
nagyon kéne!!!!!!!!!!
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Magyarítás fenn van? Ha igen, olvass el mindent tüzetesen, és próbáld használni a fejedet! Ez lenne a játék lényege!
Eljutottam a 5. pályáig és megakadtam.
Már megint!
Ugy kezödik,hogy a csatornábol feljövök,és majd le megyek a liftel egy ovohelyre ahol sok õr van ,meg kamera rendszer,és onnan vége a játéknak.
Hogyan tovább?
Segitenétek? kösszike (Szivia)
Amikor odaérsz, még nem tudod, ki a célpont, ez picit megnehezíti a dolgod, de Diana megsúgja, hogy a tábornok, akit likvidálnod kell, egyenruhában van, jobbkezes, iszik, és nem dohányzik. Távcsövessel szépen nézd meg, csak egy emberre fog illeni a leírás. Simán lõdd le távcsövessel, fontos, hogy csak õt, mást nem szabad, ennyi a pálya.
forrás
Oroszországban játszodik egy havas városban ,és a föhadiszálláson mit kell csinálni? kit kell megölli vagy mit kell csinálni? Kösszi a segitségeteket!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
vagy vmi más?
javaslom tölsd te ezt vagy ha nem eredeti, akkor ezt a magyarítást, kicsit köynebb ha magyar😉
esetleg í pálía nevét írd be mert igy nem tom h melyik pálya
amikor a házban vagyok ott mit kell?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Csak a hitman miatt képes voltam megvenni a hitmant.1.02-es van rajta,de nem sikerül magyarítani.Tudtok segíteni hogy hogy lehet megcsinálni hogy jó legyen?!
http://flickr.com/photos/zolika90/