Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szedjétek azonnal.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
<#wow1>#wow1> <#conf>#conf>
Eredeti játékom van, rendes dobozos nem újság mellé kapott.
xp sp3 alatt, hogy lehet elindítani, nekem sehogy sem megy.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Az EVM magyarosításnál meg valami frissítés ír ki és hiába raknám fel azt írja hogy nincs frissítendõ magyarosítás
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A hitman 2 eredeti v 1.02 van meg.Nem tud hozzá valaki egy mûködõ magyarosítást.
lenne egy kérdésem hogy a magyarositást hiába teszem fel nem magyar a játék. gamehunterröl szedtem magyaritást mind a kettöt kiprobáltam de egyiksem mükszik.pls
elöreis thanks
UI.:innen szedtem a játékot!
és az sztem tök sokat rontott a játékélményen hogy minden pálya elején ugyanazokat az alap cuccokat kaptad annak ellenére, hogy az elõzõ pályán egfy egész jó fegyverarzenált tudtál összegyüjteni...
de az kétségtelen hogy így dokkal nagyobb volt a kihívéáás :D
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
DE NEM TALÁLOM !!!!! :'( :@
a Hitman 2 1.0-ás veriója van meg (asszem :D)
És nem találom a hitman2.ini fájlt, mert oda kell beírni ezt : EnableCheats
és akkor a játék közben tudok cheatokat használni ( caps lockal)
de nem találom
:'(
Nagyon fontos lenne.
Elõre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!
U.i a www.evm.hu- ról már próbáltam mert elvileg azt kell de az valami magyarosítást frissítõ program volt de nekem még nincsen magyarításom
SZEVA
A 3. körben amikor ki kel nyírni a 2 célpontot azt hogy kel megcsinállni, mert mánis lejár az idõ mozdulni se tok
köszi a segítséget!
TommoT
ez miért sikerül így?
TommoT
TommoT
TommoT
na most ezt hogyan hajtsam végre? a pálya elején fölvettem egy bombát meg hozzá valamit (sztem távirányítót), de oda állok a falhot a bombával, kiírja, hogy a bomba armed (élesítve) és a remote controllerre meg nem reagál semmit
ti ezt hogy használtátok?
TommoT
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Kellemes Ünnepeket!
Kellemes Ünnepeket!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,