14
-
Dozer #14 Miert ne tomorithetne bizonyos esetekben jobban a png, mint a jpg??
A jpg a sok szint hasznalo kepeknel eredmenyesebb, a png pedig a kevesebb szint hasznalo kepeknel. Ezek a tablazatok pedig tipikusan olyanok, ahol a png jobb lett volna. -
#10 a png miota foglal kevesebb helyet mint a jpg???
a png egy adatveszteseg nelküli tomorites, tehat furcsan nezne ki ha ugyanolyan szinmelysegben jobban tömöritene...
amugymeg öszinten hol a francban lehet soyo alaplapot kapni meg iwillt??? 20bol 1 bolt ban, szal lenyegtelen hogy szerepel e vagy sem... -
#6 Habár nem én vagyok a cikk írója, sem a hírszerkesztő aki beszerkesztette, de azt tudom ez utóbbitól, hogy ilyen mennyiségű anyagot grafikus formátumban könnyebb beszerkeszteni, mint TABLE tagokkal bíbelődni.
Nekem modemmel 1 perc alatt lejött, annyit sztem megér. -
Inquisitor #5 Azért egyre többen vesznek Soyo-t, MSI-t, Soltek és Epox alaplapokat és mostanában már az IWILL se annyira ismeretlen.
Mondjuk én egy tuningbarát IWILL P4DA-t vagy egy AOpen AX4Pro (i850E) vagy valamilyen ASUS i850E alaplapra fáj a fogam :)
De ha az ABIT-ból is olyan jó lesz (tippelek TE7 Raid) mint a TH7, akkor talán az is bejátszik ...
Még pár szunya és bejelentik végre a chipset-et, remélem hamar kapni majd.
(i845 SDR-t 1 hónappal elöbb lehetett itthon kapni, mint ahogy bejelentették ...) -
#1 mostani hirek szerint az sdr mar dragabb mint a ddr... gondolom jövöheten majd csodalkozunk rajta :)