26
  • Hahoocsi
    Persze én sem kétlem, hogy pusztán elírásról volt szó. (az viszont a javából :)) Néha előferdül az ilyesmi...
  • Hahoocsi
    Persze, hogy nem, mert már kijavították:
    "Meglepő továbbá, hogy a közölt információk szerint csupán 0,1 Volttal (1,65 Voltra) csökken az új modellek által igényelt feszültség, míg teljesítményfelvételük továbbra is igen magasan marad."
    Ez eredetileg ígyvalahogy hangzott: "Meglepő továbbá, hogy a közölt információk szerint csupán 0,1 Volttal csökken az új modellek ÁRAMFELVÉTELE..." Így viszont már abszolút marhaságnak tűnik...
  • Zerg
    Akik kazannak es hasonlonak titulaljak az AMD procijait, vessenek mar 1-2 pillantast a P4 holeadasara (azonos teljesitmeny mellett), tobb hot kell disszipalni a P4-tol. Igaz ezen az aranyon javitott a 0,13M -os P4, de ne felejtsuk el, hogy az AMD-nel is hamarosan itt a valtas!
    Erdekes modon nekem az XP-m (1600+) terheles alatt 41 °C, pedig csak egy sima CoolInk 111 van rajta!

Zerg
  • Hahoocsi
    Na ez a nemsemmi: Az, hogy áramfelvétel wattban, az még semmi. Egy konkurens "szaklap"-nál még az áramfelvételt is VOLTban mérik:))) Hogy mik vannak mostanság... Aki a szaklap kifejezésből még nem tudná, melyik oldalról van szó, annak itt a link:
    http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=14036&ido=3
  • Pheel
    Ugye a maximális hőmérséklet azért emelkedik az órajellel, mert a procik egyre kevésbé fognak melegedni? :-PPPPPPPPPPP

Az AMD lassan áttérhet a kazángyártásra. A lényeg már megvan, már csak vasat kell tudni hegeszteni :-PPPPP
  • Csatti
    Engem nem a tel aggaszt, hanem a nyar...
  • Laalee
    telen ismet nem fogunk fazni az tuti :) a proci lenyomja a radiatort is! :)
  • mir
    jaja.
    az a 90°télleg a max.
    és a 3400+ hammer valóban csak 2 Ghz-s lesz, és biztos, hogy elég gyors lesz ahoz, hogy ráaggassák a 3400+ szót. miért lesz gyors? az integrált north-bridge miatt. az sokkal többet nyom a lattba, mint azt bárki is gondolná. nem is beszélve a DDR333 támogatásról.
    és a teljesítményfelvétel 1 kicsit nekem is soknak tűnik, de ezen a téren a nagy durranás nem a 0.13mikorn lesz, hanem a SOI, ami -38%...
  • RpPRO
    Egy mezei hutovel sem melegek a mostani XP-k sem. Amugy nekem az elso sor tetszik nagyon: "Egy német website munkatársai a napokban egy olyan, eddig titokban tartott AMD dokumentumhoz jutottak
    ...". Biztosan a sarki hentes adta at lopva a cuccost. :)))
  • mir
    teljes mértékben egyetértek veled süti, én is éppen arra akartam itt utani, hogy a teljesítményt mérjük wattban, és az áramfelvételt Amperban. és ez eléggé enm mind1.
    amúgy nemtudom, ti hogy vagytok ezzel, de számomra jelent valamit, hogy a 3400+os jelzésű 2 Ghzs K8as 3400+ jelzést kapott... ami mondjuk már csak azért sem lenne valószínű, hogy 1 szinten lesz a 3.4 Ghzs P4el, mert a 2 Ghzs p4et simán elveri az 1800+os thlon Xp... na mnd1.
    time will tell... sooner or later... time will tell
    ja, és az intel ezévben nem szándékozik csak a 2.8 Ghzs p4est kiadni... bár sztem ezt nem gondolták komolyan...