Mennyit játszol hetente?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat tul sokat es ez a tanulas rovasara megy.Pedig szigorlatra is kene keszulni.Ezek a fasz jatekfejlesztok minek csinalnak ilyen jo jatekokat? +meg a lan party k amik utan 1 hetig hasznalhatalan vagyok.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Persze, mások vagyunk. Én is fél ötkor otthon vagyok, de van barátnőm, kutyám, szeretek olvasni, sőt néha csinálok igazán hasznos dolgokat is, pl. segítek a szüleimnek a kertben, meg ilyesmi. Marad napi ca. 1-1,5 óra.
5.esnek sok ideje van erre meg arra. hazaér 2re, baszik tanulni mert hét nincs is mit, akkor3-ra tuti kész van őket nem bazsogatjk a szülők.Ejj de jó volt nekem akkor😊)))
Törölt felhasználó
túl sokat...
Heti max 1-2 ora hetvegen.
Sajna...
Munka mellet gazos. 7-kor kelek. Este 8-9 haza erek. Kaja, kutya, miegymas. Hajnal 2-3-ig maszek, fusi, otthoni munka stb. Aztan alvas.
Neha az alvas helyett, de ahoz jo jatek kell. Pl. Insane, Screamer 4x4, Wolfi, OFP, Sturmovik.
Sajna...
Munka mellet gazos. 7-kor kelek. Este 8-9 haza erek. Kaja, kutya, miegymas. Hajnal 2-3-ig maszek, fusi, otthoni munka stb. Aztan alvas.
Neha az alvas helyett, de ahoz jo jatek kell. Pl. Insane, Screamer 4x4, Wolfi, OFP, Sturmovik.
"3féle meber van."
akkor én nem vagyok meber 😊 és ember se nagyonremélem...
akkor én nem vagyok meber 😊 és ember se nagyonremélem...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Az egyetemistákról mást tudok: amikor az öcsikém elviszi a PS2-(me)t az albiba, akkor általában 48 órán át nincs lekapcsolva! Mondjuk, már ötödikesek...
naonta 4-6 ora nekem is... kivéve hétvége de ott 12-14 ig alszom😊))
amugy volt egy hét amikor egész héten 10orát aludtam
amugy volt egy hét amikor egész héten 10orát aludtam
Kevés,mi? Szerintem is 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Naponta 4-6 óra minimum,hétvégén általában vagy több vagy kevesebb 😊
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
hát most a gothic miatt hetente kb 15órát. A hétvégém most gothiccal telik el...
amugy ritka az olyan jó eset, hogy hétküznap tudjak2 órát játszani...
amugy ritka az olyan jó eset, hogy hétküznap tudjak2 órát játszani...
cirka 10 óra hetente.
SQJ: Hogy lehet 6-8 órát játszani hétköznap? Mikor dolgozol, alszol? Játéktesztelő vagy? 😊
SQJ: Hogy lehet 6-8 órát játszani hétköznap? Mikor dolgozol, alszol? Játéktesztelő vagy? 😊
En nem jacok sokat csak ha egy jo jatekot kapok. most peladaul amiota megvan a Warcraft3 nem aludtam ket napja😊)))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az nincs. a heten volt 2X fel ora... mult heten 1 kicsit tobb... tetszik, de nem ulok a gep elott annyit.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"