Munkahelyi unaloműzés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Köszönöm szépen LTB!! Látom te is gyorsan letudod az összes topicba a hozzászolásaidat!!

:-))

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
Sőt.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

VinylToy
Szép jó reggelt munkás bajtársak!! Ma is sok dolgom lesz szerintem így marad a fórumba irogatás!! Ha nem haragszotok!!??

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Efreet
a chat az itt megy a fórumokon. csak az 1 mondatos (szavas) hozzászólások nem igazán a valódi fórumozás... ez chat 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

VinylToy
Sajna nálunk a chat le van tiltva a flippert meg már unom, így maradnak a fórumok!!

Efreet
freecell-ezni anyum szokott... elkezdte 1töl, és most valahol 13K fölött jár...

én maradok a netes feketemacskázásnál xp-n, nagyon bejön a dolog.

Nekem unalom ellen eddig a Free Cell jött be!
Csak az a gáz, hogy egy idő után így nézek ki tőle -->

Szépen elindítok egy-egy letöltést, elolvasgatom a leveleket, fórumokat, aztán FREE CELL!!
ipszilon
na szép, mondhatom! munkahelyen unatkozni? nem kéne dolgoznotok? hányan kilincselnek azért, hogy legyen egy kis munkájuk, örülnének, ha dolgozhatnának, ti meg UNATKOZTOK!
:-)

Lteebee
Én most addig netezek, amíg a kollégák kész lesznek wwp-partyzni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Efreet
szerinted mit csinál itt LTB, Laalee, (Assassin mostanság nem sajnos), én, meg még páran? csak nincs errre külön topic (illetve a kétezer, de az nem annyira), hanem ahol sikerül ott chatelünk...

VinylToy
Új fórum ahol lehetőleg mindenki szóljon bele a témába akinek van kedve és ráér mert egész nap unatkozni nem lehet??? Igaz???

:-))

Szóval írjatok minél érdekesebb témában, vagy sztorikat is akár!!

← ElőzőOldal 2 / 2