66
Aki dolgozik és idejár a fórumra az írjon már napközben!!
-
#22 huhh ez valoban izgi :) -
#21 Nem érek rá hosszú eszmefuttatásokra, így csak a lényeget írom.
A köszönet alapján értetted, nem értem, hol a hiba.
Most unalom ellen a raktárlista elkészítése után megírok 2 árajánlatot. -
#20 jaja sima ügy
osi? = oskola??? -
#18 itt a foldszinten van a palya :)
amugy csak hobbi szinten, de mar 10 eve folyamatosan. megnyertuk a vallalati orszagos bajnoksagot :) bőkezüen kaptunk egy 1000 ft os hatizsakot :) -
#17 Windows XP varázslása!!
Másnak nem tudható be a dolog!!
Ugye hogy tudnak jó dolgot csinálni a Microsoftnál???!!
:-)) -
Lantee #16 Unalom ellen itt egy megoldandó probléma -->
Windows 2000 Advanced Server
----------------------------
ISO-t letöltöm (persze becsomagolva), elindítom a kicsomagolást, erre CRC-hibát jelez.
Megpróbáltam WinACE, WinRAR és egyéb csomagolókkal, kölönböző helyekről letöltött, különböző ISO-kkal, de az eredmény ugyanaz!
Agyvizem felforr - Kiírom úgy ahogy van CD-re, hazaviszem, Win XP-re felpakol, kicsomagolás elindít, és láss csodás, HIBÁTLAN ISO ÁLL A RENDELKEZÉSEMRE!
Na ez vajon hogy lehet???
PEACE -
#15 Te is kosarazol, milyen szinten???
Én is nekilátok valami admirális, vagy fekete macskának!! -
#14 ja hopsz
en mar nekikezdtem az uj logonak :) ugyis raerek idebent :))
bar mostanaban pik damazok :) nincs az ms oldalan letolthetö netes macska?
ja ma koran lepek, var a kötelesseg, hogy a gyar hirnevet erősítsem a kosarcsapatban :) -
#13 Ez nekem szólt???
Mert én nem érek rá ilyennel foglalkoznim ugyanis dolgoznom is kell!!!!
:-)))))) -
#12 szia
kicsit pucold ki a logodat, mert nagyon kockás jpeg... inkább gif-be mentsd el -
#11 Köszönöm szépen LTB!! Látom te is gyorsan letudod az összes topicba a hozzászolásaidat!!
:-)) -
#10 Sőt. -
#9 Szép jó reggelt munkás bajtársak!! Ma is sok dolgom lesz szerintem így marad a fórumba irogatás!! Ha nem haragszotok!!?? -
#8 a chat az itt megy a fórumokon. csak az 1 mondatos (szavas) hozzászólások nem igazán a valódi fórumozás... ez chat :) -
#7 Sajna nálunk a chat le van tiltva a flippert meg már unom, így maradnak a fórumok!!
-
#6 freecell-ezni anyum szokott... elkezdte 1töl, és most valahol 13K fölött jár...
én maradok a netes feketemacskázásnál xp-n, nagyon bejön a dolog. -
Lantee #5 Nekem unalom ellen eddig a Free Cell jött be!
Csak az a gáz, hogy egy idő után így nézek ki tőle -->
Szépen elindítok egy-egy letöltést, elolvasgatom a leveleket, fórumokat, aztán FREE CELL!! -
#4 na szép, mondhatom! munkahelyen unatkozni? nem kéne dolgoznotok? hányan kilincselnek azért, hogy legyen egy kis munkájuk, örülnének, ha dolgozhatnának, ti meg UNATKOZTOK!
:-) -
#3 Én most addig netezek, amíg a kollégák kész lesznek wwp-partyzni. -
#2 szerinted mit csinál itt LTB, Laalee, (Assassin mostanság nem sajnos), én, meg még páran? csak nincs errre külön topic (illetve a kétezer, de az nem annyira), hanem ahol sikerül ott chatelünk... -
#1 Új fórum ahol lehetőleg mindenki szóljon bele a témába akinek van kedve és ráér mert egész nap unatkozni nem lehet??? Igaz???
:-))
Szóval írjatok minél érdekesebb témában, vagy sztorikat is akár!!