66
Aki dolgozik és idejár a fórumra az írjon már napközben!!
-
#66 5 éves up -
ljani18 #65 Megöl az unalom? http://unalomuzo.extra.hu ;-) -
#64 Micsoda topik :D
ezzel játszom mostanában, nem rossz. -
#63 ez az -
#62 reakcióidő rulz. D -
#61 De igen :D -
#60 nemtom hogy megvallok e töle ugy hozzam nőt meg a masik gepben van meg isa bus is :) -
#59 jaja gus classic 1 hatranya van nincs dx kompatibilis drivere :) szal azt eledtam meg 95 ben amikor kijött a win95 :) aztan jo melyre nyultam a gatyazseb be es pnp pro lett belöle asszem valami 25K volt 96 ban :) -
#58 sajnos anno én eladtam a GUS classic-omat... még nem pnp-s volt, 1 megás, rohadt nagy darab, és szép piros nyák-ra nyomták... komolyan, mi kell a gusért? -
#57 az a tuti :)
96 os garanciamatrica van PnP-n :) AMD chip es :)
most meg bedobtam egy phillips kartyara, kicsit feltem, hogy megbanom, de szerencsere nem. -
#56 pnppro? az mekkora tuti masina... mi kell érte? :) (hazajött mégegy hálókártya, ez pci-s winbond chip-es, és az égvilágon semmivel nem sikerült összecsatlakozni vele) -
#55 vettem multheten uj hangkartyat, legyel boldog te is. :) van egy folos gus PnP Pro-m a hw muzeumba :) -
#54 szomorú nem... rosszkedvü. -
#53 mé vagy szomoru? -
#52 vidíccsatok fel inkább -
#51 Ma is ez lesz. -
#50 szemetek! -
#49 Munkával ütöm agyon az időt napok óta. -
#48 senki sem unatkozik? -
#45 Asszem, megint eljutottatok az önmoderáláshoz. -
#44 sokat markol, keveset fog... 25-1 büntet. -
#43 kicsi de erös! mint a bors!
migya kapok egy KK t -
#42 kicsi vagy te ahoz... -
#41 akko tokmindegy :) ha lenne proxy tamogatas menne innet is es jajj lenne neked letarolnalak! -
#40 az XP-s feketecica a 28805 portot használja a zone-ra kapcsolódáshoz. -
#39 van ott java-s is... -
#38 tuti nem http port on keresztül kommunikalnak ott a jatekok. vagy azok java programok? na mingyamegnezem
-
#37 zone.com? nem viseli a prokszitok? -
#36 es mar össze is jött igy 55 ft od :)
en benyomom a random szam adasat azt addig jaccatom amig nem nyerek legalabb egy 10 est utana uj szamok :)
penge nagyon :) csak dögunalmas :) kene valami proxy tamogatott desktop jatek :) -
#35 Felfedeztem olyan dolgokat, ami egymás után többször is megismétlődik, a gép vagy átlósan, vagy egymás mellé húzza a számok elég sokszor!
A lényeg hogy ha bejelölöd valamelyiket akkor általában a körülötte lévő négyzet valamelyikébe is tegyél mert valószínű hogy ott is lesz! -
#34 Brickshooter. -
#33 hmm összefoghatnank es bankot robbantunk -
#30 Én is gyűjtögetek szépen 72 forintnál tartok!!
De tudom már részben a gép taktikáját!!
De nem árulom el!!! Van amikor bejön, olyankor nyerek vagy 10 Ft-ot!!
:-)) -
#29 van mar vagy 255 ft om :) -
#28 feketecica onnantól érdekes, hogy neten át játszom másokkal... a gép rettenetesen buta. -
#27 A lutrin is elég jól elvagyok amúgy ha már más nincs!!!
:-)) -
#26 Aki mindennap ráér és ezt nyomja!! :-))
Hát úgy könnyűű!!!! -
#25 multkor 4* taroltam egymas utan! kiraly vagyok -
#24 Nyertem a Fekete Macskán 55 ponttal
Tudjátok a Dávidnak 70, a Mikinek, meg a Petinek meg 107 pontja lett.
Lenyomtam őket!!!
üdv. -
#23 Ja ja. megyek is.
A hal legyen veletek!