871
Legyen Ön is MiIliomos
-
szando #69 "valami Princip" :DD -
#68 baszki... pedig teljesen megfejtette már, csak nem merte megjelölni... hát nem lennék a helyébe most... illetve igen :D -
#67 A D-t jelölte meg -
#66 Az hogy valami Princip szarajevói terrorista hogy halt meg:
A-Kivégezték
B-Megölték
C-Öngyilkos lett
D-Tüdőbajban -
#65 mi vol a kérdé? lemaradtam róla -
#64 Az volt!Ááááá, a fickó egy zseni!!Kár, hogy nem vállata! -
#63 Nem.Játékon kívül jelölte meg, de tuti az lesz a jó válasz, mert utánanéztem.Reklám után kiderül. -
#62 nemá megnyerte volna........... -
#61 Bázz, majdnem megvan a 40 millió.Jót tippel a fickó, de nem meri megjelölni. -
boldigabor #60 mondjatok meg honnan tolthetem le a legujabb verziojat magyarul
-
ifad #59 tök jó
-
#58 pali nem volt semmi... bátor volt, és qrva okos. még a nagy vágó pityu is csöndben volt :PPP -
#57 Tényleg nem volt semmi.Kiváncsi vagyok a 40millás kérdésre.
Sajna holnap pont nem lesz csak szerdán legközelebb. -
#56 láttátok a mai műsort? nem semmi a pali, sztem elviszi a 40 gurigát :) -
Vlala #55 hehe, nem csak én vettem észre. -
Kotikoti #54 A mai napon jubilleumi adása volt a Legyen Ön is milliomos-nak. az
egyik kérdés az volt, hogy melyik együttesnek volt az albuma a
Trilógia? válaszok: Groovehouse, Romantic, V-Tech, és Chrystal.
Namost nem én írtal el a Crystal nevét, hanem õk! így jelent meg a
TV-ben. Ezt azért szerintem lehetne tudni a kérdésszerkesztőnek. Lehet h. nem "angolos" volt az emberke, mert én pl. reflexből h nélkül írnám. De lehet hogy csak túl sokszor láttam leírva a crystal nevét, meg az a rengeteg óriásplakát is közrejátszott, amivel a trilógiát reklámozták. -
#53 -A földi népesség 13,7%a a brahmanizmus híve, vagyis hindu. Mind a 2 kifejezést használják a vallásuk megnevezésére. Európában is mind a 2 elterjedt.
Persze nem várom L h mindent tudjon a fickó, de ezt olyan illőnek gondoltam. S nem kötekedés, hanem érdekesség képp írtam.
-Nem nyelvbotlás volt elég sokat gondolkozott rajta. -
#52 Biztos nyelvbotlás volt. Ennyire nem hülye a Vágó :D -
winnie #51 hát pedig a google szerint:
brahmanizmus - 297 találat
sintoizmus - 2890 találat
hinduizmus - 9030 találat
buddhizmus - 44400 találat -
#50 A Vágó egy csomót bakizott/bénázott az utóbbi 2hónapban (csak má elfelejtettem miket), de a konkurens nőnél (hogyis híjják?) 100x okosabb.
Nna eszembe jutott egy durva mondat. Vágó: Brahmanizmus, nem hallottam olyanról.. LOL (A világ egyik legnagyobb vallása.) -
blackgamer #49 reklámot nyomnak be a műsor közben
gratula, az egyetlen nézhető adás is nézhetetlenné vált -
#48 Most volt az RTLKn a Legyen Ön is milliomos extra. A Palotás Petrás rész "egész tűrhető" volt benne ... :)
A Szilágyi meg!? IQ nagyon ... -
OPM #47 elveszi=elveszti -
OPM #46 "Meg ott van az adatbázis, amiben benne van az össze kérdés meg a helyes válasz."
az intenet is egyfajta segítség, ami nem megengedett :)
így már elveszi a játék a "varázsát" szerintem, olyan mintha iddqd-t vagy idkfa-t használnál :P -
#45 Szerintem a kérdések a tv műsorhoz képest könnyebbek.A Vágós beszólások elég röhejesek:)Persze amúgy is kéznél az internet, minek segítségével könnyen el lehet sasszézni 40millióig.Meg ott van az adatbázis, amiben benne van az össze kérdés meg a helyes válasz. -
#44 kössz!!!!!!!!
-
OPM #43 asszem csak úgy fut, ha a C meghajtóra telepíted -
#42 Az egyik gépemen indul a másikon nem mitől lehet ez??????? -
#41 Ebben a jatekan van egy hiba. Megkerdezi hogy ki volt a szuloapja Jeeves (Tobias) az angol konyirodalomban.
Termeszetesen P.G. Wodehouse volt az de a progi nem igy gondolja... -
Aspyrin #40 Elég csúnyán pofára esett, pedig a "tantestület" is segített, holott egy szakmunkás burkoló is tudja, hogy a diagonális mit jelent -
#39 tegnap a nagyképű ügyvédnőt hamar kinyuvasztotta -
OPM #38 ja, ez tényleg jó, én is sokat tolom vele -
Aspyrin #37 TOPIC ON
Találtam véletlenül egy oldalt, ahonnan a retekklubbon futó Legyen Ön is Milliomos számítógépes változatát lehet leszedni. 28 mb, Vágó hangjaival, nekem nagyon tetszett. Töccse akinek kő
-
kwega #36 Mindgyik TV-showban bruttó összeg a nyeremény, amiből adózni kell. Egyetlen kivétel a Szerencsejáték Rt. Ök nettó, leadózott összegeket fizetnek ki. -
#35 Legalábbis, mikor indult a műsor, ők azt mondták,
ez már adómetes (akkor asszem 25milla volt) -
#34 A nyeremény már adómentes ! nem? -
kwega #33 Azt hiszitek, hogy 20 millát nyert.
-40% forrásadó!!! Ezt azért nem hangoztatják. Alig több mint 10 M az övé. -
#32 Rolling On The Floor Laughing
Olyan röhögés, amikor gurulsz a földön tőle :) -
#31 Na sjnos én még ezt sem értem..
Tudom hogy hülye vagyok, és rajtam kívül mindenki tudja, mi az a ROTFL, de lécci, magyarázd el ezt nekem, mint egy ötévesnek. -
#30 Yoghurt ROTFL