871
Legyen Ön is MiIliomos
  • Bandee1987
    kiváncsi leszek, hogy milyen az új műsor. Gondolom izgibb lesz.
  • w77d
    a mai adást tessék nézni, a nővérem játszik :)
  • jecsi
    haljátok!MElyik verzió ennek a glépes játéknak az amelyiken nem beszél a vágó és egész képernyős és minden nehézségi fokozatnál más színű a háttérvilágítás és csak a két üres széket látjuk a háttérben?Igazából az érdekelne hogy honnan szedhetem le!!
  • Ákos 1995
    Számítógépre kellene tuttok egy oldalt?
  • 0011
    nanananananannanananananannananananananananannanananananannanananannananananannanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • tamioslo
    Hali!

Az UTOLSÓ 2 MŰSOR kéne nekem nagyon. Ajándékba szeretném adni!

Ha vkinek esetleg megvan, legyen szíves értesíteni: [email protected]

Előre is köszönöm, nagyon!

Üdv,

tamioslo
  • Zadeus
    hy all
    Nem tudja véletlenül vki honnan szerezhetném meg a TEGNAPI Május 30. ai Részt ??? nagyon fontos lenne köszi!!! ha vki tudd vmit itt az msn cimem :
    [email protected] kösz!
  • attila10
    igá
  • winnie
    abból még 20%-os vissza lehet adott esetben igényelni
  • Pharaoh
    Az se semmi, ha euró lesz nálunk is, akkor a licensz szerint itt is 1 millió eurónak kell majd a fődíjnak lennie. (250 millió forint)
  • jax
    Kár hogy csak a 63%-át viszi el a 40 millának...
  • MrSpock
    Figyi,nincs semmi gond,ne ugorjunk már itt össze,de csak úgy alapjában értem,mert soxor sokkalnehezebb kérdések voltak,mégha én tudtam is esetleg,vagy akár te,vagy az öcséd vagy bárki.Nem iskola kérdése,nemvégeztem egyetemet,de általánosan nemvagyok egy tök sem.:-)
    Úgy valahogy műfajában gondoltam.Gondolom te is sok műsort láttál,én is,és azért megtudjuk ítélni melyiknehéz,mégha az adott kérdésre kapásbólválaszolunk.
    És nemazért mert annyira iskolázattak vagyunk vagy műveltek.
    Jó az a nehéz amire nemtudjuk a választ,na de lehet olyan ha nemvagyunkpontbenne jártasak akkor nem is tudhatjuk.Más ha mondjuk napmintnap talákozhatsz vele,mármint a kérdés megoldásával,Vagy csak ha célirányosan épp abban vagy érdekelt.
    Én erre gondoltam az egész folyamán.itt mondjuk rúdugrás,irja az újság,mondja a tv-talán férfi lévén még szereti az meber az atlétkát,jó ez is réteg, de mondjuk azt lehet nemmindennap hallod,hogy xy melyik család megbizásából épitte az x épületet az 1350-es években.
    Szóval én ilyen szemszögből is szoktam nézni a kérdéseket.
    És ezért kell a szerencse is,hogy mennyire oylan témát kapsz,ami épp általános,vagy lexikális tudás kell hozzá.
    És így mondtam,hogy voltak már sokkal nehezebb kérdéssorok is a játék történetében...
    De jóvolt veled megvitatni a dolgokat,és tényleg iyg mostmár talán értjük egymást.

• winnie
    Ja és annyit hogy az értelmi képességemről meg ne ítélkezz látatlanban.

sorry, nem ítélkezek, csak éppen a logikát követem. szerinted gyengék a kérdések (nem volt acélos) --> szerinted azért gyenge, mert még te is tudod a választ --> ha nehéz lenne, akkor nem tudnád --> buta vagy?:) (tudom, leírtad, nem vagy túliskolázott.)

az énközpontú világképet add fel és máris fény lesz. ha tudod valamire a választ, az még nem a kérdés univerzális nehézségére utal, max arra, hogy te éppen tudod a választ.

attól, hogy tesóm (aki nem túliskolázott, mert iskolába jár) múltkor azonnal tudta a 40 milliós kérdésre a választ (kik azok a kenézek, valami ilyesmi. kenézes volt a kérdés.), attól, hogy én tudtam, hogy ki tervezte a debreceni arany bika szállót - _szerintem_ azért ezek nem könnyű kérdések. az sem, hogy mi is volt a 4. 40 milliós kérdés? (ki volt ádám vagy a rendező az ember tragédiája ősbemutatóján?)

(értsd, ha a leves rétegkérdés, akkor egy mizológia, egy női rúdugró vagy egy handel fúga miért nem?)
  • MrSpock
    Miértmondjam azt hogy nehezek voltak mikor nem?
    Épp erre akartam rávilágítani,A 4. kérdésnél igy momentán segitséget kértem volna..hogy nemlátom a válaszokat.az utolsó megjegyzésemhez,meg annyit,hogy csak egy páldát mondtam,nemonnanismertem,hanem ahogy a játékos is mondta 2 hős volt aki megfürdött,tehát mitológiából.Ennyit erről.
    Olvasd már el a kérdéssort és próbálj meg higgadtan gondolkozni,és..szerintem nemvagyok egyedül ezzel.
    De rajtam kívül a környezetemben többeknek is feltűnt e meglepő dolog.
    Ha aztírom,hogy nehéz kérdések voltak és tudtam,jaj de okos vagy,meg ne hantázz itt nekem.Amibe te belekötsz az egy baromság,(rétegkérdés)miért a leveses kérdést tudnia kell mindenkinek?
    Ja és annyit hogy az értelmi képességemről meg ne ítélkezz látatlanban.
    Ez a játék nem a csak a szimpla tudásról az iskoláról szól,és szerencse is kell hozzá.
    De úgynézem sokkal okosabbnak hiszed magad,de élj ezzel a tudattal tovább.
    És cseppet sem mondtam azt nemérdemli meg,mert szerencséje volt jó kérdéseket kapott,és ami számomra meglepő volt megsem fordult a fejében,hogy bárhol megálljon,pedig biztosra nemtudta a választ.Én speciel nemmertemvolna kockáztatni,de mint tudjuk aki mer az nyer!
    Mégegyszer gratula neki!
    Téma lezárva!
  • winnie
    ne legyél már nagyon okos.

az, hogy te valamire tudod a választ nem jelenti azt, hogy nagyon gyenge kérdés. max a saját értelmi képességed alacsony szintjéről állítasz ki bizonyítványt azzal, hogy azt mondod, hogy csak a gyenge kérdésekre tudod a választ.

máris sokkal jobban felnéznénk rád, ha azt írnád, hogy "ezek nem voltak könnyű kérdések - de én tudtam a válaszokat."

a lényeg, hogy te, mint írod, már a 4. kérdésnél elbukhattál volna.

aki picit is tájékozott. Iszinbajeva,meg Siegfried? Hisz ugye a gyűrű átka vagy milyen film ment,meg lesz,abban öli meg a sárkányt,

ez meg ugye külön lol, hogy 1. a női rúdugrás nem tájékozottsági kérdés, 2. nehogymár egy bé vagy céfilm valahogy is tájékozottságnak számítson. (rétegtudás, max - siegfridet, máshonnan is lehet ismerni)
  • MrSpock
    Én a 4-esnél és a 9,12-esnél kértem volna segítséget,igy kapásból,hogy látnám a válaszlehetőségeket,és a 20 milliósnál kiszálltam volna,mert a 40-esre csak tippeltem volna(bár jóvolt)
    Ami abszolúte gyenge kérdés5,6,7,8,10,13,
    És mintmár mondtam nemvagyok egy húdeokos ember.De ezek szerintem nagyonkönnyű,főleg aki picit is tájékozott.
    Iszinbajeva,meg Siegfried? Hisz ugye a gyűrű átka vagy milyen film ment,meg lesz,abban öli meg a sárkányt,és egy levél a lapockájára esik..K.Loken is szerepel ugyebár benne.
    Szóval én továbbra is fennttartom hogy nagyongyenge kérdéssor volt ez akárhogy nézzük.
  • winnie
    azért kíváncsi lennék, hogy ki meddig jutott volna el:)

1. Melyik állat nevét videli a szűk, tekergő lépcső?
    2. Mit készítenek kasmírból?
    3. Kik nevezik törzsfőiket, előkelőségeiket sejknek?
    4. Milyen eredetű versláb a jambus?
    5. Minek a tulahdonosa Rudolf Péter az Üvegtigris c. filmben?
    6. Mely országokhoz tartozik ma az egykori Núbia?
    7. Melyik város nevezetesége a Copacabana?
    8. Milyen álat a fátyolka?
    9. Milyen nemzetiségű volt Robert Peary sarkkutató?
    10.Melyik sportág világklasszis versenyzője Jelena Iszinbajeva, 2005. legjobb női sportolója?
    11.Melyik leves készítéséhez nem használnak sárgarépát?
    12.Ki a politikusok védőszentje?
    13.Hogyan éri el a mondabeli Siegfried, hogy sebezhetetlen legyen?
    14.Ki írt változatokat és fúgát egy Handel témára?

és a

15.Mikor lett intézményesen is pozsony a magyar országgyűlések színhelye?
  • winnie
    hehe, magyar reakció rulz. szomszéd tehén, halál rád.

"neeeeeeeeem, csíííííííííííít volt, anyuuuuuuuuu"

komolytalan.
  • Pharaoh
    Amúgy mi volt a kérdés?
  • zaki
    ehh, túl sok moúnika sót nézel
  • MrSpock
    Gratulálok én is,bár szerintem az egész kérdéssor nemvolt acélos.
    Szerintem nagy mázlija volt,hogy ezeket kapta.
    Persze akinek fogalma sincs az biztos elbukik,de én úgyéreztem túl könnyű kérdések voltak.Ezt az utolsót én nemtudtam,de tippelésből eltaláltam.Én nemmentemvolna neki mert jóljött volna a 20-s is.
    Csak azért gondoltam,szoktam nézni,hülyegyerek nemvagyok,bár nem is vagyok túliskolázott,de van mikor mondjuk egy 100 000-res kérdésnél fogalmam sincs mi az,de mondjuk millóst meg simán.Ezért sok fugg a kérdésektől amit kap az ember.
    Azért megérdemli,mert belemert vágni az utolsóba,kockáztatott!
  • totya24
    nah... 7 év óta először 40milla.:)
    nem semmi a csávó... ahhoz képest, hogy nem votl 100%ig biztos a válaszban, lazán megjelölte..
  • djukel
    Siman csiteles volt, mar 20 millas kerdeskor is latszott a faszinak szinte semmi fogalma sem volt Brahmsrol megis megjelolte, mintha csak par szazezret kockaztatna.
  • Szolnokboy
    aztamindenit ! Szívből gratulálok az Úrnak !
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bazki, elvitték a 40 millát
  • zaki
    megnyerte
  • Serpa
    jókor szólt a hajókürt ...
    :)
  • zaki
    látta vki a mai műsort? :o
  • Borkirály
    Helló Mindenkinek!Nagyon szeretném letölteni a Legyen Ön Is Milliomos 4.0-ás verziójához az 5000-en felüli plusz 1100 kérdést,ami a loim.atw.hu-n volt,de azt letiltották!Vki el tudná nekem küldeni,ha neki megvan a [email protected]?Nagyon Fontos lenne!!!Köszi előre is!
  • spatz
    Az oldal alján letölthetö:
    cikk és letöltés
  • edit0606
    én szeretném letölteni a 2.0 változatot tud valaki segiteni?
  • Super Mario
    Olyan már nem lesz több.
  • Super Mario
    Nem azért a 2 fillérért, de mi köze van a vetélkedőnek a zenéhez?
  • Tamás26
    Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerűbb együttes?- SZAVAZZ!
    ITT: http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=2142
  • tosatt
    Mikor lesz egy gyerek műsor és hol lehet rá jelentkezni?
    Légyszi segítsetek!!!!!44
  • Mike
    jó lenne, ha Vágó végre váltana, kezd már ez is végeláthatatlan lenni, régebben nem tartott eddig semelyik vetélkedője
  • Dynamic
    Igen, meg is tette.
    Lehet, hogy már általánosban is, annyira nem emlékszem, már régen voltam iskolás:)
  • Iori
    nálunk már 8.ban :) Ferenc Ferdinándot akarta kinyírni nem?
  • Dynamic
    Hát egen mondjuk Gavrilo Principet már középiskolában is tanítják.
  • bigfoot
    de megnyerte volna