871
Legyen Ön is MiIliomos
-
#149 jah, jó köcsögöset XD -
TottiZsolt #148 Hű tényleg, akkor ő most tök menő, én meg vérciki vagyok... -
Szabi1991 #147 ő legalább csináltatott magának pink logót -
TottiZsolt #146 Hagyjátok már szegény szerencsétlent, már eleve a logója elmond róla mindent, hogy milyen színvonalt képvisel. Irigykedik két okból: 1.: sosem lesz ilyen jó barátnője, így hát a belső felgyülemlett elkeseredettségét így mutatta ki, de nem meri bevallani magának, hogy ez az igazság, így inkább a szebbe, és a jobba "rúg bele", mert neki ez okoz élvezetet. 2.: sose lesz ennyi pénze, így ez a másik ok, ami miatt csalódott. Ilyen játék által főleg nem lesz neki, mert jelentkezni sem mer, vagy ha mégis, akkor be sem válogatják, mert akkor már megszólalni sem tud. Az meg, hogy szerepelt tv-ben, hát... Manapság már bárki elmehet a Balázs és Mónika showba szerepet játszani, gondolom ez összejött neki, és már királynak érzi magát. Meg ő rádiózott is. Net rádió is van kismillió, ahol aztán sokan értékelik biztos. Az azért milyen érdekes, hogy konkrétumot nem ír, hogy mikor, és hol szerepelt, és legfőképp azt sem, hogy miben, melyik adásban, műsorban. Szóval nem kell miatta idegeskedni, csak jót nevetni és kész! Ennyi. -
Szabi1991 #145 párszor írta má' -.-"
sajna én nemláttam tegnap, Mítoszvadászokat[állitólag] néztem :DDD
[a pink logós meg csak írigykedik :p] -
#144 a nővérem -
#143 bazzeg aki a milijomosba volt/van tegnap/ma az a rokonyod? -
Szabi1991 #142 gyakran tényleg elég hue kérdések vannak az első kérdésben, szal van hogy tényleg nemtom rá a választ
de akkor általában a 10 millást a 4 lehetőség nélkül is egyből tudom :DD
az izgalmasabb orákon, gyakran milliomosozok telón :)) -
#141 ezzel járattad le magad te állszínpadi kisköcsög! tudod mikor tudnál te szerepelni!! Ott bőgnéd el magad,a mikro véletlenül eltalálnád a sorkérdést te nagypofájú egyveleg!! Aztán meg ki a faszt érdekelsz?? a nővéremnek sikerült valami ami nekd még NEM!! azonkívül hál istennek te vagy az egyetlen aki itt rosz véleménnyel van róla!! DE ez amint látod senkit nem hat meg igazán!
hidd el, nagyon sokan megdícsérték és felvették vele a kapcsolatot, olyanok akik értenek is a médiához nem úgy mint te! Maradj csak meg ilyen nyálcsorgató kisköcsögnek, aki csak a tévé elől tud pofázni, aztán megpróbál pár embert megetetni, hogy mennyire nagymenő! De hál istennek senki sem vette be kis csicskagyerek!! -
#140 értelmes ember vagy hallod-e... -
#139 hát.. peched van öcsi!
na, de remélem ma értelmesebb játékost is láthatunk az RTL-en.
az okot meg már kifejtettem! te kis lúúzer!
na... X*pjátok tovább egymás f*Xát!
és grat a kis bőgőmasinának!
-
#138 nem, te nem korrekt vitát folytatsz velem, te ok nélkül lehúzod a nővérem! lehet hogy szerepeltél már, de tényleg egy kicsit nagyképű kijelentések hongzottak el most tőled!! márpedig aki ilyen nagyképű egy ilyen fórumon, hát bocs, de én annak nem igazán hiszem el hogy mekkora király a szinpadon!
Amúgy segítség nélkül hidd el, hogy te sem mennél túl a legtöbb 5-ezres kérdésen te IQ betyár -
#137 LOL.
Szerinted tudatlanságból gépeltem el.
És azt te honnan tudod két mondatomból hogy mennyi eszem van?
És tudom hogy b-vel kell írni a szót de sérti a fórumszabályzatot.
kakszákör! -
#136 #135! hát, a te tesco-s agyaddal nem volt nehéz bejutni az oldalra! mint tudjuk a legkisebb is számít! /még, ha 30 év fölött beszéli a zagyvaságait, akkor is!/
amúgy nem tudom mit háborogtok! az érintett testvérével tök korrekt vitát folytattunk. a nem ide illő dolgokat meg ti hoztátok fel... legyen az logo, vagy bmi!
#134!
de szoktam helyesírási hibát... Véteni! de nem azért, mert tudatlan vagyok, mint te és teljes meggyőződésből írom le sz@rul a szót!
na... rád már ez a pár sor is pazarlás volt!
mehetsz játszani, te kis... Buzi! B-vel... nem P-vel! -
Seten #135
Hogy fért be erre az oldalra az arcod?
(erre nincs vmi méretkorlátozás mint a beszúrandó képeknél?)
:)
-
#134 Te nem szoktál helyesírási hibát véteni?
Puzi!
Inkább a lányos lokóddal foglalkozzál. -
#133 hát.. a logom lehet bármilyen.... de a fejemben lehet több van, mint neked... hamár ezt a szép magyar tőle szót is 2 l-lel írod! IQ-kám!
szerintem te inkább ne jelentkezz.... LOL -
#132 Szerintem ne foglalkozz vele.
bézd má milyen a lokója
Grat a nővérednek szépteljesítmény volt.
Csak nagy hiba tőlle hogy foglalt:D -
#131 inkább segítség nélkül! ha jól gondolom az 5rugós kérdésnél már ki is esett volna a tesó! piroska...
amúgy a szerepléssel nincs gondom.... szerepeltem színpadon, TV-ben... DVD-t is adtak ki, amin egy jelenetben főszereplő vagyok! rádiós műsorvezetőként is ténykedtem!
a dumámmal nincs gond... még olyan esetben sem lenne, ha a nagy Vágó Pista bácsi ül velem szemben /és 7-8 tök egyszerű kérdést ad fel!/ -
#130 a bőgős "jelenet" meg amiatt volt, hogy nem igazán bírta a feszültséget, ami igencsak nagy ha egy kérdésen milliók dölhetnek el!!
és tényleg azt mondom, hogy amíg nem próbáltad ott ki magad, hogy te hogy szerepelsz/reagálsz, addig ne mondj ítéletet senki felett, mert tényleg nem tudni te mekkorákat bakiznál!!
bocs hogy ilyeneket írok, de ez egy bizonyos szinten tényleg pofátlanság, hogy valaki jól és eredményesen!! szerepel egy kvízműsorban már azt is le kell húzni ilyenekkel!
rengeteg szakmabeli kereste meg azóta, hogy gratuláljon neki, hisz tudás nélkül nem nyerte volna a milliókat ;) -
#129 azért megnéznélek hogy abban a székben te hogyan reagálnál! Sok ember csak otthonról a tv-elől pofázik asztán amint beül abba a székbe úgy megnémul, hogy 100ezerig nem jut el ;) -
#128 hát öcsém, kommunikáció szak, meg az újságírás... ahhoz képest a szép hölgy igen bárgyú válaszokat adott... jópár esetben... na, meg az az [orleánSZ]
hozzáteszem a bőgős jelenetet sem értettem...
indokolatlanul soxor használt 'így' szó szinte minden mondatban...
ennyi volt a mai műsorról a vélemény...
a favorit meg még mindig ő!!!! -
#127 rajta felbátorodva én is nevezek a köv héten :D -
#126 csak hülyülök :)
amúgy grat neki. Lehet nekem is be kéne neveznem :) -
#125 ez a konfig már egy jó ideje megvan, nem a nővérem pénzéből vettem :D -
#124 most már értem, hogy lehet ilyen jó géped -
#123 na ennek örülök :) -
#122 nézd holnap is, annyit mondok, hogy milliókkal tért haza ;) -
#121 ajvé, azért volt feszültség rendesen, de legalább jó lett a válasz :) grat :)
azt lehet tudni mennyit nyert? -
#120 Ja akkor nem szótam
És csatlakozom az előttem szólóhoz! -
#119 :)
lucky guy :)
és mi köszönjük, hogy ilyen szépség van a tv-ben :) -
#118 :D -
#117 a vőlegénye is itt ül és ő is üdvözöl XD -
#116 Akkor jó.
Meglehet látogatni?
Nővéred mikor van otthon? -
#115 a kutyi jobban van hálistennek :) -
#114 a nővérem most itt ül mellettem és köszöni mindenkinek :) -
#113 Grat a nővéredhez.
Jó bőr!
Off:Kutyi hogy van? -
#112 omg ez az Orsolya az? hát ez rohadt szép :) nagyon szép arca van , gyönyörű :) -
#111 nézd meg magad pár perc múlva:) -
piamania #110 Jól néz ki a nővéred?:)