871
Legyen Ön is MiIliomos
  • w77d
    biztos van akik szerint azok is szépek XD
  • Pepsi Twist
    kivéve a 260kg-os :D meg 1-2 bányarém!
  • dragon11
    Újítani kell, most mindenki azt mondja a nővéred jó csaj, pff én meg nem láttam, nah most mi lesz?:) btw biztos szép, minden csaj szép.(majdnem :D)
  • Pepsi Twist
  • trogerzsiger
    még az is szép summa... Ám nem lesz olyan rész amiben kis pöcsösök lesznek? mert jelentkeznék:D
  • w77d
    1)igen van szünet, 20 perces 2 óránként! nem kellett szünetben nagy megbeszélést tartani, mert megegyeztünk vele, hogy 1,5millió fölött nem kockáztat :)
    2) elképzelhető hogy én is jelentkezek, bár a sok lámától már kezdem a kedvem elveszteni, meg nem kell nekem hogy aztán azzal támadjanak, hogy biztos bunda, mert egy családból többen bekerülnek!!
    Jelentkezni a műsor honlapján lehet amit elérhetsz az rtlklub honlapjáról.

nekem is jobban tetszett a régi zene, de hát valamit változtatni kellett!
    az utolsó kérdésedre meg már válaszoltak! :)

Ja és annyit említenék még meg, hogy látjátok, pink logóval is lehet normális kommentet írni, csak emberfüggő ;)
  • w77d
    annyit
  • Pepsi Twist
    2.2milka
  • akyyy
    te benfettes:D mondál csak nekem pr dolgot:P

1, ugye tvbe hétfőn volt meg kedden. ez 2 nap. ezt eredetileg nem 1 nap vették fel? és közbe meg monjduk fél óra szünet?:\ mert szinte mindig az van hogy egyik nap vége, de folytatják, másik nap meg ahelyett h lett volna 1 napjra rá tanulnia, nem tud még annyit se mint tegnap és egyből megál, ebből sztm azjön le hogy fél ora szünet, addig meg a rokonok közlik vele h ÁLLJ MEG ÁLLJ MEG:D

2, te is jelentkezel ugye? mert énis lehet h fogok, hátha nyerek sok sok pénzt:D hogyan lehet jelentkezni? mi a folyamata? régen mindig elmondták meg lehetett neten is, de hátha azt is megváltoztatták

egyébként sztem a régebbi jobb volt, legalább is zeneügyileg, most eléggé tré ez a vágó szerinti "tuc-tuc" de a desing az elég jó lett, meg a 3, vagy 4 segitség:D

egyébként mennyit is nyert valoban? mert ugy tudom csak a felét kapják meg amit ott megnyernek:D a többi nyereményadó:S
  • Attila8805
    Ugyanezt megkaptam én is lemongrasstól azért mondtam:D
  • MrSpock
    Nekem egyébként az soxor a bajom,hogy néha olyan alapkérdések vannak,olyan általános és nemtudják.
    Persze az a könnyű kérdés amire tudod a választ,de azért,mondjuk egy speckó irodalmi,művészeti,vagy történelmi,amit esetleg csak akkor tudsz,ha épp azt olvastad,vagy hallottál róla,vagy a szakterületed.
    Magamból indulva,van mikor simán többmilliósig elmegyek,de van hogy az ezres kérdésen vakarom a fejem.
    Sokban szerencse kérdése,hogy miket kapsz,mennyire átlagismeret,mindennapos,vagy szakterületet,érdeklődést takar.
  • Danyell
    Hello Kittys fa**kalap, nem tudom milyen jogon ugatsz le más embereket, de belőled kiindulva, sajnos külföldön azt kapom milyen primitívek a magyarok, és sajnos ez igaz ameddig ilyen rakás szerencsétlen, irigy gyökerek élnek ebben az országban(mint te)...Kíváncsi lennék, hogy melyik kérdésnél buktál volna ki. Olyan szívesen agyon vernék pár ilyen utolsó szemét paraszt looser anya bas*ót, aztán valami karanténba zárnám őket saját fajtájával (pl.: mint te). Megengedsz még valamit..úgyis meg kell engedned...mást családját szídod, mert gondolom zavar, hogy ők szeretik tisztelik egymást, nem úgy mit a ti a szerencsétlen mosdatlan, vízet soha nem látott familíátok...kérlek, hagyjátok el ezt az országot, mert, bár azt sem tudom, hogy hívnak, de undorom van tőled, és attól is aki megszűlt...na csumi...
  • Seten

Csak tudnám hol van ilyenkor a moderatúra. Már simán kioszthattak volna pár büntipontot. :)
    (ezt a hsz-t is nyugodtan töröljétek)

• w77d
    nem, mert ő nem rontott valamit, hanem olyan eszméletlenül nagy képe volt hogy az hihetetlen!!
    na meg ne felejtsük el a részéről az ok nélküli szapulást, amihez semmi joga nem volt!

én meg rosszul ütöttem le a billentyűket egy heves vita során és máris hűde bunkó vagyok???
  • Bandee1987
    Hagyd őket, látod, hogy nem normálisak...nem éri meg felhúzni magad miattuk.
  • Attila8805
    "Velem kapcsolatban meg annyit, hogy ne egy feszült hangvételű fórum vitából szűrd le, hogy az ember miben jó és miben nem, mert nagy meglepetés lehet a vége ;)"
    Ugyan ez vonatkozik lemongrass-ra isXD
  • Bandee1987
    Egyszerűen hihetetlen, hogy egyesek milyen bunkó paraszt gyökerek tudnak lenni. Valaki elér egy jó eredményt a Milliomosban, és egyből elkezdenek fikázni meg alpári módon viselkedni...
  • Pepsi Twist
    :)
  • w77d
    nah már te is?
    tudod mit? nemérdekel sem engem sem a nővéremet! lehet fikázni őt is, engem is, a dolgok lényegén semmit sem változtat! Még pedig az a lényeg, hogy rengeteg a legyen ön is milliomosban megforduló embert utasított maga mögé! aki meg ott még nem szerepelt az inkább semmit se mondjon, először bizonyítson!

Velem kapcsolatban meg annyit, hogy ne egy feszült hangvételű fórum vitából szűrd le, hogy az ember miben jó és miben nem, mert nagy meglepetés lehet a vége ;)
  • Villanypásztor
    "Azonkívül hál istennek te vagy az egyetlen aki itt rosz véleménnyel van róla!!"

Szerintem ezt inkább tudd be a többiek udvariasságának. (pl. az azonos témájú index-topikban már kicsit más a vélekedés)

Azért azt az egyet remélem, hogy ezzel a helyesírással legalább te nem az irodalom-szakosok hírnevét öregbíted....

• stargatelost
  • Vpter
    Fogd már be te kakaevő
    Megnéznélek én a tv be vagy meghalgatnálak a rádióba szivesen mert igy elég nagy parasztnak tűnsz!
  • w77d
    sajnos adózni egy keveset
  • w77d
    ja és a családommal kapcsolatban csak annyit, hogy ha az összes ilyen köcsögöt összerakjuk mint te, akkor sem étrhettek a közelünkbe sem te BALFASZ!!!!!!!
  • Attila8805
    w77d már csak egy kérdés.
    A 3 Millát 1 az 1-be megkapja vagy adóznia kell belőle?
  • w77d
    na mostmár tényleg állítsd le magad te irigy faszkalap! nem érzed hogy eszméletlenül égő kezdesz lenni?? először tegyél le valamit az asztalra aztán pofázz te SENKI!!!
  • lemongrass
    na, a nővérednek inkább azt tanítsd meg öcsi, h hol van Aggtelek, meg, az országot, ami Fülöppel kezdődik! ha az egész családodnak ennyi esze van, biztos sokra viszitek az életben!!!

a barátnő témát meg ne feszegesssük... a csaj a tv-ben egy kellemes hétvégi f*ck-ra elég. :D:D 101

a pinklogós nem irigykedik!
    a hülyéknek néha óriási szerencséje van -> ld az új játék első játékosát!
  • w77d
    ment privi ;)
  • w77d
    nézd meg ma is és kiderül ;)
  • Pepsi Twist
    fain és mennyit nyert? lehet már írtad de nem láttam :D
  • w77d
    múlt hétfő :)
  • Pepsi Twist
    hínnye de pöpec :) tegnap néztem a legyen ön is milijomost :D jól jáccik (csak 1 kérdés hogy mikor forgatták ezt?, ha esetleg korábban akkor te már tudod mi lesz a végeredmény)
  • w77d
    XD
  • trogerzsiger
    na akkor még pont megelőzöm anyci jóban rosszbanját
  • w77d
    19.05 :)
  • trogerzsiger
    az nem is volt régen :-) 19.30tól adják igaz?
  • w77d
    múlt hét hétfő
  • szabod
    Lehet hogy úgy "rádiózott", hogy valakivel beszélt walkie talkien.
    Lajos (w77d): neked meg grat a nőveéredhez és a nyereményhez.
  • Szabi1991
    a szmájlít is figyeld, nem [neked] akartam beszólni

[ha félre értetted, akkor sry ]

(nah meg lessétek meg az adatlapját, akár hihető is amit írt, de kit érdekel ? :)
  • trogerzsiger
    Na kiváncsi leszek nővérkédre! ma megnézem, amúgy is rég néztem legyen ön is milliomost... ám mikor volt a felvételen?