871
Legyen Ön is MiIliomos
-
IXEMGabeo #230 majd meglátjuk mindenesetre kíváncsi leszek rá...remélem nemcsak az ökörködésről fog szólni -
cargame #229 Februar 29. -en ujra lathato az RTL-en Friderikusszal :D
Egy probat meger :P -
Quantumleap #228 Csak mostanában jut eszembe, hogy többször is megesett, hogy a lehetősége között nem adtak meg helyes választ. Emlákszem például, hogy egyszer, arra a kérdésre, hogy "Milyen váddal csukják le a Szelíd motorosok főszereplőit?", az volt a helyes, hogy "kábítószerbirtoklás". Meg több másik is volt. Egyszer egy fickó megnyerte Vágót, és visszajöhetett folytatásra, de akkor Vágó direkt a lehető legnehezebb kérdést tette fel neki, amit el is vesztett. És erre még rájön az, hogy Vágó később valóságshow villába is bevonult, tehát vegyesek róla a véleményeim. -
#227 Én valahogy el is döntöttem magamban még amikor csak a beharangozók voltak, h ilyen színvonalon aluli verzióban inkább nem nézek meg belőle egy adást se. -
#226 mostanában már az a divat, hogy "celebeknek" csinálnak műsort, mert annak van nézettsége.. nem sokakat érdekel, hogy egy ismeretlen átlagember mit csinál a képernyőn és nyer-e vagy nem. -
#225 jaja Fábryval nincs bajom, mert legalább röhögsz is a tudásgyarapítás mellett :D de az h havonta most 1x két híres emberrel játszanak az milyen már? ráadásul annyira látszik h basznak az egészre, és alapvető kérédseken is direkt eljátszák a tudatlant...
oké h nemes dolog jótékonykodni de ez a játék nem erről szól! és nem is a magyar "celebekről" -
Daza500 #224 Ha legalább hétköznapi játékosok játszanának, és nem csak HÍRES EMBEREK... -
#223 Szerintem ezzel a Fábrys húzással tették teljesen élvezhetetlenné a műsort. Vágó a best! -
piamania #222 és celebek lesznek a versenyzők -
Daza500 #221 Újraindul Fábry-val. -
#220 :D -
#219 -fav -
#218 Sztem megszűnt.. -
#217 mi lett a műsorral? -
#216 A mai szőke csaj, hát szegény.. ilyen hülye kérdéseket -
#215 *baseballütő egybe sorry :D -
#214 Hallod pepsi, viperával ráütsz valakire, törik a csontja...sztem elég a baseball ütő is... -
#213 XD -
#212 hülye
amúgy ha meg igazi mondjuk oriás piton lenne akkor megfujtaná vagy mifene :D -
#211 azzal hogy? hisz az tekereg meg puha -
#210 baseball? hmm... sztem vipera... -
#209 Ez a magyar mentalitás...ha valakinek sikerül valami, a többi nekiesik. Ilyeneknek szét kéne b*szni a fejét baseballütővel. -
#208 nem ismertük ez előtt a srácot! levél volt, mivel ma délelőtt bejelentkezett a gyerek mailben, lebunkózta a nővérem és elmondta, hogy ő írta a cikket -
#207 lolmár -
TottiZsolt #206 Jó csak gondoltam, lehet az is, hogy régről valaki rosszakaró, aki próbálkozott, de nem jött össze neki, vagy összevesztek, és ezért akarja bosszúból lejáratni... Manapság már ki tudja... Lehet, hogy levél sem volt, de a Blikk minden nap kever valamit a szarosfazékban... -
Szabi1991 #205 a válasz a 200-as hszben van... -
TottiZsolt #204 Remélem sikerül elintézni úgy a dolgot, hogy végül pozitív lecsengésű legyen a vége. Aki a levelet küldte, remélem mind a 10 ezer forintot gyógyszerre költi! -
#203 Kinek és miért?? egy Debrecenben élő fasz nem bírta elviselni, hogy ő csak otthon veri a brét míg más sikeres lesz és írt egy levelet a Blikk-nek! a büdös szennylapja meg le is közölte anélkül hogy utánajárt volna a dolgoknak!! -
#202 ráadásul úgy, hogy ő van ott vezető beosztásban! erre beér a munkahelyére és azt látja, hogy az alkalmazottak azt olvassák az újságban, hogy csaló a lánya! természetesen aztán mindenkinek el lett magyarázva az igazság, de akkor is ez lejáratás! nem maradhat annyiban! -
TottiZsolt #201 Már csak az a kérdés, hogy KINEK, és MIÉRT állt ez az egész érdekében. MIÉRT volt jó neki ez az egész... Remélem ez is kiderül rövididőn belül.
Fateroddal azt éreztették, hogy tényleg csalással nyert a nővéred, vagy milyen értelemben mondták? Tehát amellé álltak aki azt mondta csalt? Elég durva lehet akkor azon a helyen dolgozni így... -
#200 "háborgott levélírónk, akinek az információért természetesen 10 ezer forintot fizetünk" azta.. ezdegáz. -
#199 ezért a hazugságért meg is fognak fizetni páran! Lejáratóhadjárat az egész! Nagy az esélye, hogy a Blikk is kap a jogi huzavonából, mivel mind az RTL klubról, mind az Orsiról valótlan és hátrányos cikket közöltek le!
Itt már nem arról a vitárol van szó, hogy ki szerint okos és ki szerint nem a nővérem, itt kő keményen lejáratták, ráadásul Apámmal is éreztették a munkahelyén, amiért kő kemény kárpótlás illeti mind az RTL klubot, mind a nővéremet! Azért a gerinctelenségnek is van határa!! -
#198 Csalással vádolják Vágó nyertesét
Botrány a Legyen ön is milliomos! első nyertese körül! Néhány nappal ezelőtt Klug Orsolya (21) hárommillió forinttal gazdagabban távozott az RTL Klub stúdiójából, mostanra támadások céltáblájává vált. Nem csoda, hiszen az internetes közösségi portálon úgy tünteti fel magát, mint aki az RTL Klubnál dolgozik, s ez a szabályok szerint kizáró ok
Forrás: Blikk -
#197 majd nézek lefekvés előtt egy kis travelt, aztán lehet is aludni XD csáko :) -
#196 rémálmaid lesznek? (nekem voltak ) megyek is aludni mert több napja nem tudok aludni csáó -
#195 naná! bottal sem XD -
#194 -.- (büntet mi?) -
#193 -
#192 Csak erős idegzetűeknek! ---> Télleg!!! Csak erős idegzetűeknek!!! (én szóltam) -
#191 xD