Legyen Ön is Milliomos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Megnéznélek én a tv be vagy meghalgatnálak a rádióba szivesen mert igy elég nagy parasztnak tûnsz!
A 3 Millát 1 az 1-be megkapja vagy adóznia kell belõle?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a barátnõ témát meg ne feszegesssük... a csaj a tv-ben egy kellemes hétvégi f*ck-ra elég. :D:D 101
a pinklogós nem irigykedik!
a hülyéknek néha óriási szerencséje van -> ld az új játék elsõ játékosát!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lajos (w77d): neked meg grat a nõveéredhez és a nyereményhez.
Mente et Malleo
[ha félre értetted, akkor sry <#wave>#wave>]
(nah meg lessétek meg az adatlapját, akár hihetõ is amit írt, de kit érdekel ? :)
de akkor általában a 10 millást a 4 lehetõség nélkül is egybõl tudom :DD
az izgalmasabb orákon, gyakran milliomosozok telón :))
hidd el, nagyon sokan megdícsérték és felvették vele a kapcsolatot, olyanok akik értenek is a médiához nem úgy mint te! Maradj csak meg ilyen nyálcsorgató kisköcsögnek, aki csak a tévé elõl tud pofázni, aztán megpróbál pár embert megetetni, hogy mennyire nagymenõ! De hál istennek senki sem vette be kis csicskagyerek!! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
na, de remélem ma értelmesebb játékost is láthatunk az RTL-en.
az okot meg már kifejtettem! te kis lúúzer!
na... X*pjátok tovább egymás f*Xát!
és grat a kis bõgõmasinának!
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Amúgy segítség nélkül hidd el, hogy te sem mennél túl a legtöbb 5-ezres kérdésen te IQ betyár <#buck>#buck><#mf2>#mf2>
Szerinted tudatlanságból gépeltem el.
És azt te honnan tudod két mondatomból hogy mennyi eszem van?
És tudom hogy b-vel kell írni a szót de sérti a fórumszabályzatot.
kakszákör!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amúgy nem tudom mit háborogtok! az érintett testvérével tök korrekt vitát folytattunk. a nem ide illõ dolgokat meg ti hoztátok fel... legyen az logo, vagy bmi!
#134!
de szoktam helyesírási hibát... Véteni! de nem azért, mert tudatlan vagyok, mint te és teljes meggyõzõdésbõl írom le sz@rul a szót!
na... rád már ez a pár sor is pazarlás volt!
mehetsz játszani, te kis... Buzi! B-vel... nem P-vel!
Hogy fért be erre az oldalra az arcod?
(erre nincs vmi méretkorlátozás mint a beszúrandó képeknél?)
:)
Puzi!
Inkább a lányos lokóddal foglalkozzál.
szerintem te inkább ne jelentkezz.... LOL
bézd má milyen a lokója<#idiota>#idiota>
Grat a nõvérednek szépteljesítmény volt.
Csak nagy hiba tõlle hogy foglalt:D
amúgy a szerepléssel nincs gondom.... szerepeltem színpadon, TV-ben... DVD-t is adtak ki, amin egy jelenetben fõszereplõ vagyok! rádiós mûsorvezetõként is ténykedtem!
a dumámmal nincs gond... még olyan esetben sem lenne, ha a nagy Vágó Pista bácsi ül velem szemben /és 7-8 tök egyszerû kérdést ad fel!/
és tényleg azt mondom, hogy amíg nem próbáltad ott ki magad, hogy te hogy szerepelsz/reagálsz, addig ne mondj ítéletet senki felett, mert tényleg nem tudni te mekkorákat bakiznál!!
bocs hogy ilyeneket írok, de ez egy bizonyos szinten tényleg pofátlanság, hogy valaki jól és eredményesen!! szerepel egy kvízmûsorban már azt is le kell húzni ilyenekkel!
rengeteg szakmabeli kereste meg azóta, hogy gratuláljon neki, hisz tudás nélkül nem nyerte volna a milliókat ;)
hozzáteszem a bõgõs jelenetet sem értettem...
indokolatlanul soxor használt 'így' szó szinte minden mondatban...
ennyi volt a mai mûsorról a vélemény...
a favorit meg még mindig õ!!!!
amúgy grat neki. Lehet nekem is be kéne neveznem :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
azt lehet tudni mennyit nyert?
És csatlakozom az elõttem szólóhoz!