Legyen Ön is Milliomos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
<#kocsog><#levele>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Fogd már be te kakaevõ
Megnéznélek én a tv be vagy meghalgatnálak a rádióba szivesen mert igy elég nagy parasztnak tûnsz!

w77d
sajnos adózni egy keveset

w77d
ja és a családommal kapcsolatban csak annyit, hogy ha az összes ilyen köcsögöt összerakjuk mint te, akkor sem étrhettek a közelünkbe sem te BALFASZ!!!!!!!

Attila8805
w77d már csak egy kérdés.
A 3 Millát 1 az 1-be megkapja vagy adóznia kell belõle?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

w77d
na mostmár tényleg állítsd le magad te irigy faszkalap! nem érzed hogy eszméletlenül égõ kezdesz lenni?? elõször tegyél le valamit az asztalra aztán pofázz te SENKI!!!

na, a nõvérednek inkább azt tanítsd meg öcsi, h hol van Aggtelek, meg, az országot, ami Fülöppel kezdõdik! ha az egész családodnak ennyi esze van, biztos sokra viszitek az életben!!!

a barátnõ témát meg ne feszegesssük... a csaj a tv-ben egy kellemes hétvégi f*ck-ra elég. :D:D 101

a pinklogós nem irigykedik!
a hülyéknek néha óriási szerencséje van -> ld az új játék elsõ játékosát!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

w77d
ment privi ;)

w77d
nézd meg ma is és kiderül ;)

Pepsi Twist
fain és mennyit nyert? lehet már írtad de nem láttam :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
múlt hétfõ :)

Pepsi Twist
hínnye de pöpec :) tegnap néztem a legyen ön is milijomost :D jól jáccik (csak 1 kérdés hogy mikor forgatták ezt?, ha esetleg korábban akkor te már tudod mi lesz a végeredmény)

w77d
XD

trogerzsiger
na akkor még pont megelõzöm anyci jóban rosszbanját<#eljen>

w77d
19.05 :)

trogerzsiger
az nem is volt régen :-) 19.30tól adják igaz?

w77d
múlt hét hétfõ

szabod
Lehet hogy úgy "rádiózott", hogy valakivel beszélt walkie talkien.
Lajos (w77d): neked meg grat a nõveéredhez és a nyereményhez.

Mente et Malleo

a szmájlít is figyeld, nem akartam beszólni <#crazya>

[ha félre értetted, akkor sry <#wave>]

(nah meg lessétek meg az adatlapját, akár hihetõ is amit írt, de kit érdekel ? :)

trogerzsiger
Na kiváncsi leszek nõvérkédre! ma megnézem, amúgy is rég néztem legyen ön is milliomost... ám mikor volt a felvételen?

w77d
jah, jó köcsögöset XD

Hû tényleg, akkor õ most tök menõ, én meg vérciki vagyok...

õ legalább csináltatott magának pink logót <#beka2>

Hagyjátok már szegény szerencsétlent, már eleve a logója elmond róla mindent, hogy milyen színvonalt képvisel. Irigykedik két okból: 1.: sosem lesz ilyen jó barátnõje, így hát a belsõ felgyülemlett elkeseredettségét így mutatta ki, de nem meri bevallani magának, hogy ez az igazság, így inkább a szebbe, és a jobba "rúg bele", mert neki ez okoz élvezetet. 2.: sose lesz ennyi pénze, így ez a másik ok, ami miatt csalódott. Ilyen játék által fõleg nem lesz neki, mert jelentkezni sem mer, vagy ha mégis, akkor be sem válogatják, mert akkor már megszólalni sem tud. Az meg, hogy szerepelt tv-ben, hát... Manapság már bárki elmehet a Balázs és Mónika showba szerepet játszani, gondolom ez összejött neki, és már királynak érzi magát. Meg õ rádiózott is. Net rádió is van kismillió, ahol aztán sokan értékelik biztos. Az azért milyen érdekes, hogy konkrétumot nem ír, hogy mikor, és hol szerepelt, és legfõképp azt sem, hogy miben, melyik adásban, mûsorban. Szóval nem kell miatta idegeskedni, csak jót nevetni és kész! Ennyi.

párszor írta má' -.-"

sajna én nemláttam tegnap, Mítoszvadászokat<állitólag> néztem :DDD

w77d
a nõvérem

Pepsi Twist
bazzeg aki a milijomosba volt/van tegnap/ma az a rokonyod?

gyakran tényleg elég hue kérdések vannak az elsõ kérdésben, szal van hogy tényleg nemtom rá a választ <#pardon1>

de akkor általában a 10 millást a 4 lehetõség nélkül is egybõl tudom :DD

az izgalmasabb orákon, gyakran milliomosozok telón :))

w77d
ezzel járattad le magad te állszínpadi kisköcsög! tudod mikor tudnál te szerepelni!! Ott bõgnéd el magad,a mikro véletlenül eltalálnád a sorkérdést te nagypofájú egyveleg!! Aztán meg ki a faszt érdekelsz?? a nõvéremnek sikerült valami ami nekd még NEM!! azonkívül hál istennek te vagy az egyetlen aki itt rosz véleménnyel van róla!! DE ez amint látod senkit nem hat meg igazán!
hidd el, nagyon sokan megdícsérték és felvették vele a kapcsolatot, olyanok akik értenek is a médiához nem úgy mint te! Maradj csak meg ilyen nyálcsorgató kisköcsögnek, aki csak a tévé elõl tud pofázni, aztán megpróbál pár embert megetetni, hogy mennyire nagymenõ! De hál istennek senki sem vette be kis csicskagyerek!! <#mf1><#mf1>

stargatelost
értelmes ember vagy hallod-e...<#levele>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

hát.. peched van öcsi!
na, de remélem ma értelmesebb játékost is láthatunk az RTL-en.

az okot meg már kifejtettem! te kis lúúzer!
na... X*pjátok tovább egymás f*Xát!
és grat a kis bõgõmasinának!

<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#boxer><#boxer>

w77d
nem, te nem korrekt vitát folytatsz velem, te ok nélkül lehúzod a nõvérem! lehet hogy szerepeltél már, de tényleg egy kicsit nagyképû kijelentések hongzottak el most tõled!! márpedig aki ilyen nagyképû egy ilyen fórumon, hát bocs, de én annak nem igazán hiszem el hogy mekkora király a szinpadon!

Amúgy segítség nélkül hidd el, hogy te sem mennél túl a legtöbb 5-ezres kérdésen te IQ betyár <#buck><#mf2>

Attila8805
LOL.
Szerinted tudatlanságból gépeltem el.
És azt te honnan tudod két mondatomból hogy mennyi eszem van?
És tudom hogy b-vel kell írni a szót de sérti a fórumszabályzatot.
kakszákör!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

#135! hát, a te tesco-s agyaddal nem volt nehéz bejutni az oldalra! mint tudjuk a legkisebb is számít! /még, ha 30 év fölött beszéli a zagyvaságait, akkor is!/

amúgy nem tudom mit háborogtok! az érintett testvérével tök korrekt vitát folytattunk. a nem ide illõ dolgokat meg ti hoztátok fel... legyen az logo, vagy bmi!

#134!
de szoktam helyesírási hibát... Véteni! de nem azért, mert tudatlan vagyok, mint te és teljes meggyõzõdésbõl írom le sz@rul a szót!
na... rád már ez a pár sor is pazarlás volt!
mehetsz játszani, te kis... Buzi! B-vel... nem P-vel!

Hogy fért be erre az oldalra az arcod?

(erre nincs vmi méretkorlátozás mint a beszúrandó képeknél?)
:)

Attila8805
Te nem szoktál helyesírási hibát véteni?
Puzi!
Inkább a lányos lokóddal foglalkozzál.

hát.. a logom lehet bármilyen.... de a fejemben lehet több van, mint neked... hamár ezt a szép magyar tõle szót is 2 l-lel írod! IQ-kám!

szerintem te inkább ne jelentkezz.... LOL

Attila8805
Szerintem ne foglalkozz vele.
bézd má milyen a lokója<#idiota>
Grat a nõvérednek szépteljesítmény volt.
Csak nagy hiba tõlle hogy foglalt:D

inkább segítség nélkül! ha jól gondolom az 5rugós kérdésnél már ki is esett volna a tesó! piroska...

amúgy a szerepléssel nincs gondom.... szerepeltem színpadon, TV-ben... DVD-t is adtak ki, amin egy jelenetben fõszereplõ vagyok! rádiós mûsorvezetõként is ténykedtem!

a dumámmal nincs gond... még olyan esetben sem lenne, ha a nagy Vágó Pista bácsi ül velem szemben /és 7-8 tök egyszerû kérdést ad fel!/

w77d
a bõgõs "jelenet" meg amiatt volt, hogy nem igazán bírta a feszültséget, ami igencsak nagy ha egy kérdésen milliók dölhetnek el!!

és tényleg azt mondom, hogy amíg nem próbáltad ott ki magad, hogy te hogy szerepelsz/reagálsz, addig ne mondj ítéletet senki felett, mert tényleg nem tudni te mekkorákat bakiznál!!

bocs hogy ilyeneket írok, de ez egy bizonyos szinten tényleg pofátlanság, hogy valaki jól és eredményesen!! szerepel egy kvízmûsorban már azt is le kell húzni ilyenekkel!
rengeteg szakmabeli kereste meg azóta, hogy gratuláljon neki, hisz tudás nélkül nem nyerte volna a milliókat ;)

w77d
azért megnéznélek hogy abban a székben te hogyan reagálnál! Sok ember csak otthonról a tv-elõl pofázik asztán amint beül abba a székbe úgy megnémul, hogy 100ezerig nem jut el ;)

hát öcsém, kommunikáció szak, meg az újságírás... ahhoz képest a szép hölgy igen bárgyú válaszokat adott... jópár esetben... na, meg az az
hozzáteszem a bõgõs jelenetet sem értettem...
indokolatlanul soxor használt 'így' szó szinte minden mondatban...

ennyi volt a mai mûsorról a vélemény...

a favorit meg még mindig õ!!!!

w77d
rajta felbátorodva én is nevezek a köv héten :D

Bandee1987
csak hülyülök :)

amúgy grat neki. Lehet nekem is be kéne neveznem :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

w77d
ez a konfig már egy jó ideje megvan, nem a nõvérem pénzébõl vettem :D

Bandee1987
most már értem, hogy lehet ilyen jó géped<#ravasz1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

stargatelost
na ennek örülök :)

w77d
nézd holnap is, annyit mondok, hogy milliókkal tért haza ;)

stargatelost
ajvé, azért volt feszültség rendesen, de legalább jó lett a válasz :) grat :)
azt lehet tudni mennyit nyert?

Attila8805
Ja akkor nem szótam<#szomoru1>
És csatlakozom az elõttem szólóhoz!