Legyen Ön is Milliomos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
😄

Pepsi Twist
-fav

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dragon11
Sztem megszûnt..

Pepsi Twist
mi lett a mûsorral?

trogerzsiger
A mai szõke csaj, hát szegény.. ilyen hülye kérdéseket<#wow1>

dragon11
*baseballütõ egybe sorry 😄

dragon11
Hallod pepsi, viperával ráütsz valakire, törik a csontja...sztem elég a baseball ütõ is...

w77d
XD

Pepsi Twist
hülye <#idiota>

amúgy ha meg igazi mondjuk oriás piton lenne akkor megfujtaná vagy mifene 😄

Bandee1987
azzal hogy? hisz az tekereg meg puha<#ravasz1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pepsi Twist
baseball? hmm... sztem vipera...

Bandee1987
Ez a magyar mentalitás...ha valakinek sikerül valami, a többi nekiesik. Ilyeneknek szét kéne b*szni a fejét baseballütõvel.

w77d
nem ismertük ez elõtt a srácot! levél volt, mivel ma délelõtt bejelentkezett a gyerek mailben, lebunkózta a nõvérem és elmondta, hogy õ írta a cikket

Pepsi Twist
lolmár

Jó csak gondoltam, lehet az is, hogy régrõl valaki rosszakaró, aki próbálkozott, de nem jött össze neki, vagy összevesztek, és ezért akarja bosszúból lejáratni... Manapság már ki tudja... Lehet, hogy levél sem volt, de a Blikk minden nap kever valamit a szarosfazékban...

a válasz a 200-as hszben van...

Remélem sikerül elintézni úgy a dolgot, hogy végül pozitív lecsengésû legyen a vége. Aki a levelet küldte, remélem mind a 10 ezer forintot gyógyszerre költi!

w77d
Kinek és miért?? egy Debrecenben élõ fasz nem bírta elviselni, hogy õ csak otthon veri a brét míg más sikeres lesz és írt egy levelet a Blikk-nek! a büdös szennylapja meg le is közölte anélkül hogy utánajárt volna a dolgoknak!!

w77d
ráadásul úgy, hogy õ van ott vezetõ beosztásban! erre beér a munkahelyére és azt látja, hogy az alkalmazottak azt olvassák az újságban, hogy csaló a lánya! természetesen aztán mindenkinek el lett magyarázva az igazság, de akkor is ez lejáratás! nem maradhat annyiban!

Már csak az a kérdés, hogy KINEK, és MIÉRT állt ez az egész érdekében. MIÉRT volt jó neki ez az egész... Remélem ez is kiderül rövididõn belül.
Fateroddal azt éreztették, hogy tényleg csalással nyert a nõvéred, vagy milyen értelemben mondták? Tehát amellé álltak aki azt mondta csalt? Elég durva lehet akkor azon a helyen dolgozni így...

trogerzsiger
"háborgott levélírónk, akinek az információért természetesen 10 ezer forintot fizetünk" azta.. ezdegáz.

w77d
ezért a hazugságért meg is fognak fizetni páran! Lejáratóhadjárat az egész! Nagy az esélye, hogy a Blikk is kap a jogi huzavonából, mivel mind az RTL klubról, mind az Orsiról valótlan és hátrányos cikket közöltek le!

Itt már nem arról a vitárol van szó, hogy ki szerint okos és ki szerint nem a nõvérem, itt kõ keményen lejáratták, ráadásul Apámmal is éreztették a munkahelyén, amiért kõ kemény kárpótlás illeti mind az RTL klubot, mind a nõvéremet! Azért a gerinctelenségnek is van határa!!

matrix666
Csalással vádolják Vágó nyertesét

Botrány a Legyen ön is milliomos! elsõ nyertese körül! Néhány nappal ezelõtt Klug Orsolya (21) hárommillió forinttal gazdagabban távozott az RTL Klub stúdiójából, mostanra támadások céltáblájává vált. Nem csoda, hiszen az internetes közösségi portálon úgy tünteti fel magát, mint aki az RTL Klubnál dolgozik, s ez a szabályok szerint kizáró ok

Forrás: Blikk

w77d
majd nézek lefekvés elõtt egy kis travelt, aztán lehet is aludni XD csáko 😊

Pepsi Twist
rémálmaid lesznek? (nekem voltak <#wilting>) megyek is aludni mert több napja nem tudok aludni csáó

w77d
naná! bottal sem XD

Pepsi Twist
-.- (büntet mi?)

w77d
<#vomit><#falbav>

Pepsi Twist

Pepsi Twist
xD

w77d
biztos van akik szerint azok is szépek XD

Pepsi Twist
kivéve a 260kg-os 😄 meg 1-2 bányarém!

dragon11
Újítani kell, most mindenki azt mondja a nõvéred jó csaj, pff én meg nem láttam, nah most mi lesz?😊 btw biztos szép, minden csaj szép.(majdnem 😄)

Pepsi Twist
<#eljen>

trogerzsiger
még az is szép summa... Ám nem lesz olyan rész amiben kis pöcsösök lesznek? mert jelentkeznék😄

w77d
1)igen van szünet, 20 perces 2 óránként! nem kellett szünetben nagy megbeszélést tartani, mert megegyeztünk vele, hogy 1,5millió fölött nem kockáztat 😊
2) elképzelhetõ hogy én is jelentkezek, bár a sok lámától már kezdem a kedvem elveszteni, meg nem kell nekem hogy aztán azzal támadjanak, hogy biztos bunda, mert egy családból többen bekerülnek!!
Jelentkezni a mûsor honlapján lehet amit elérhetsz az rtlklub honlapjáról.

nekem is jobban tetszett a régi zene, de hát valamit változtatni kellett!
az utolsó kérdésedre meg már válaszoltak! 😊

Ja és annyit említenék még meg, hogy látjátok, pink logóval is lehet normális kommentet írni, csak emberfüggõ 😉

w77d
annyit

Pepsi Twist
2.2milka

akyyy
te benfettes😄 mondál csak nekem pr dolgot😛

1, ugye tvbe hétfõn volt meg kedden. ez 2 nap. ezt eredetileg nem 1 nap vették fel? és közbe meg monjduk fél óra szünet?:\ mert szinte mindig az van hogy egyik nap vége, de folytatják, másik nap meg ahelyett h lett volna 1 napjra rá tanulnia, nem tud még annyit se mint tegnap és egybõl megál, ebbõl sztm azjön le hogy fél ora szünet, addig meg a rokonok közlik vele h ÁLLJ MEG ÁLLJ MEG😄

2, te is jelentkezel ugye? mert énis lehet h fogok, hátha nyerek sok sok pénzt😄 hogyan lehet jelentkezni? mi a folyamata? régen mindig elmondták meg lehetett neten is, de hátha azt is megváltoztatták

egyébként sztem a régebbi jobb volt, legalább is zeneügyileg, most eléggé tré ez a vágó szerinti "tuc-tuc" <#wilting> de a desing az elég jó lett, meg a 3, vagy 4 segitség😄

egyébként mennyit is nyert valoban? mert ugy tudom csak a felét kapják meg amit ott megnyernek😄 a többi nyereményadó:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Attila8805
Ugyanezt megkaptam én is lemongrasstól azért mondtam😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MrSpock
Nekem egyébként az soxor a bajom,hogy néha olyan alapkérdések vannak,olyan általános és nemtudják.
Persze az a könnyû kérdés amire tudod a választ,de azért,mondjuk egy speckó irodalmi,mûvészeti,vagy történelmi,amit esetleg csak akkor tudsz,ha épp azt olvastad,vagy hallottál róla,vagy a szakterületed.
Magamból indulva,van mikor simán többmilliósig elmegyek,de van hogy az ezres kérdésen vakarom a fejem.
Sokban szerencse kérdése,hogy miket kapsz,mennyire átlagismeret,mindennapos,vagy szakterületet,érdeklõdést takar.

Go Jeff Go!!!!

Hello Kittys fa**kalap, nem tudom milyen jogon ugatsz le más embereket, de belõled kiindulva, sajnos külföldön azt kapom milyen primitívek a magyarok, és sajnos ez igaz ameddig ilyen rakás szerencsétlen, irigy gyökerek élnek ebben az országban(mint te)...Kíváncsi lennék, hogy melyik kérdésnél buktál volna ki. Olyan szívesen agyon vernék pár ilyen utolsó szemét paraszt looser anya bas*ót, aztán valami karanténba zárnám õket saját fajtájával (pl.: mint te). Megengedsz még valamit..úgyis meg kell engedned...mást családját szídod, mert gondolom zavar, hogy õk szeretik tisztelik egymást, nem úgy mit a ti a szerencsétlen mosdatlan, vízet soha nem látott familíátok...kérlek, hagyjátok el ezt az országot, mert, bár azt sem tudom, hogy hívnak, de undorom van tõled, és attól is aki megszûlt...na csumi...

TDU Nick: Danyello86

Csak tudnám hol van ilyenkor a moderatúra. Már simán kioszthattak volna pár büntipontot. 😊
(ezt a hsz-t is nyugodtan töröljétek)

w77d
nem, mert õ nem rontott valamit, hanem olyan eszméletlenül nagy képe volt hogy az hihetetlen!!
na meg ne felejtsük el a részérõl az ok nélküli szapulást, amihez semmi joga nem volt!

én meg rosszul ütöttem le a billentyûket egy heves vita során és máris hûde bunkó vagyok???

Bandee1987
Hagyd õket, látod, hogy nem normálisak...nem éri meg felhúzni magad miattuk.

Attila8805
"Velem kapcsolatban meg annyit, hogy ne egy feszült hangvételû fórum vitából szûrd le, hogy az ember miben jó és miben nem, mert nagy meglepetés lehet a vége 😉"
Ugyan ez vonatkozik lemongrass-ra isXD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bandee1987
Egyszerûen hihetetlen, hogy egyesek milyen bunkó paraszt gyökerek tudnak lenni. Valaki elér egy jó eredményt a Milliomosban, és egybõl elkezdenek fikázni meg alpári módon viselkedni...

Pepsi Twist
😊

w77d
nah már te is?
tudod mit? nemérdekel sem engem sem a nõvéremet! lehet fikázni õt is, engem is, a dolgok lényegén semmit sem változtat! Még pedig az a lényeg, hogy rengeteg a legyen ön is milliomosban megforduló embert utasított maga mögé! aki meg ott még nem szerepelt az inkább semmit se mondjon, elõször bizonyítson!

Velem kapcsolatban meg annyit, hogy ne egy feszült hangvételû fórum vitából szûrd le, hogy az ember miben jó és miben nem, mert nagy meglepetés lehet a vége 😉

"Azonkívül hál istennek te vagy az egyetlen aki itt rosz véleménnyel van róla!!"

Szerintem ezt inkább tudd be a többiek udvariasságának. (pl. az azonos témájú index-topikban már kicsit más a vélekedés)

Azért azt az egyet remélem, hogy ezzel a helyesírással legalább te nem az irodalom-szakosok hírnevét öregbíted....