Legyen Ön is Milliomos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ha meg igazi mondjuk oriás piton lenne akkor megfujtaná vagy mifene 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Fateroddal azt éreztették, hogy tényleg csalással nyert a nõvéred, vagy milyen értelemben mondták? Tehát amellé álltak aki azt mondta csalt? Elég durva lehet akkor azon a helyen dolgozni így...
Itt már nem arról a vitárol van szó, hogy ki szerint okos és ki szerint nem a nõvérem, itt kõ keményen lejáratták, ráadásul Apámmal is éreztették a munkahelyén, amiért kõ kemény kárpótlás illeti mind az RTL klubot, mind a nõvéremet! Azért a gerinctelenségnek is van határa!!
Botrány a Legyen ön is milliomos! elsõ nyertese körül! Néhány nappal ezelõtt Klug Orsolya (21) hárommillió forinttal gazdagabban távozott az RTL Klub stúdiójából, mostanra támadások céltáblájává vált. Nem csoda, hiszen az internetes közösségi portálon úgy tünteti fel magát, mint aki az RTL Klubnál dolgozik, s ez a szabályok szerint kizáró ok
Forrás: Blikk
2) elképzelhetõ hogy én is jelentkezek, bár a sok lámától már kezdem a kedvem elveszteni, meg nem kell nekem hogy aztán azzal támadjanak, hogy biztos bunda, mert egy családból többen bekerülnek!!
Jelentkezni a mûsor honlapján lehet amit elérhetsz az rtlklub honlapjáról.
nekem is jobban tetszett a régi zene, de hát valamit változtatni kellett!
az utolsó kérdésedre meg már válaszoltak! 😊
Ja és annyit említenék még meg, hogy látjátok, pink logóval is lehet normális kommentet írni, csak emberfüggõ 😉
1, ugye tvbe hétfõn volt meg kedden. ez 2 nap. ezt eredetileg nem 1 nap vették fel? és közbe meg monjduk fél óra szünet?:\ mert szinte mindig az van hogy egyik nap vége, de folytatják, másik nap meg ahelyett h lett volna 1 napjra rá tanulnia, nem tud még annyit se mint tegnap és egybõl megál, ebbõl sztm azjön le hogy fél ora szünet, addig meg a rokonok közlik vele h ÁLLJ MEG ÁLLJ MEG😄
2, te is jelentkezel ugye? mert énis lehet h fogok, hátha nyerek sok sok pénzt😄 hogyan lehet jelentkezni? mi a folyamata? régen mindig elmondták meg lehetett neten is, de hátha azt is megváltoztatták
egyébként sztem a régebbi jobb volt, legalább is zeneügyileg, most eléggé tré ez a vágó szerinti "tuc-tuc" <#wilting>#wilting> de a desing az elég jó lett, meg a 3, vagy 4 segitség😄
egyébként mennyit is nyert valoban? mert ugy tudom csak a felét kapják meg amit ott megnyernek😄 a többi nyereményadó:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Persze az a könnyû kérdés amire tudod a választ,de azért,mondjuk egy speckó irodalmi,mûvészeti,vagy történelmi,amit esetleg csak akkor tudsz,ha épp azt olvastad,vagy hallottál róla,vagy a szakterületed.
Magamból indulva,van mikor simán többmilliósig elmegyek,de van hogy az ezres kérdésen vakarom a fejem.
Sokban szerencse kérdése,hogy miket kapsz,mennyire átlagismeret,mindennapos,vagy szakterületet,érdeklõdést takar.
Go Jeff Go!!!!
TDU Nick: Danyello86
Csak tudnám hol van ilyenkor a moderatúra. Már simán kioszthattak volna pár büntipontot. 😊
(ezt a hsz-t is nyugodtan töröljétek)
na meg ne felejtsük el a részérõl az ok nélküli szapulást, amihez semmi joga nem volt!
én meg rosszul ütöttem le a billentyûket egy heves vita során és máris hûde bunkó vagyok???
Ugyan ez vonatkozik lemongrass-ra isXD
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
tudod mit? nemérdekel sem engem sem a nõvéremet! lehet fikázni õt is, engem is, a dolgok lényegén semmit sem változtat! Még pedig az a lényeg, hogy rengeteg a legyen ön is milliomosban megforduló embert utasított maga mögé! aki meg ott még nem szerepelt az inkább semmit se mondjon, elõször bizonyítson!
Velem kapcsolatban meg annyit, hogy ne egy feszült hangvételû fórum vitából szûrd le, hogy az ember miben jó és miben nem, mert nagy meglepetés lehet a vége 😉
Szerintem ezt inkább tudd be a többiek udvariasságának. (pl. az azonos témájú index-topikban már kicsit más a vélekedés)
Azért azt az egyet remélem, hogy ezzel a helyesírással legalább te nem az irodalom-szakosok hírnevét öregbíted....