871
Legyen Ön is MiIliomos
-
ZZ88 #471 Tényleg piszok fárasztó eddig. -
cargame #470 Ez a no nem is olyan huuu de okos...ennyit errol. -
IXEMGabeo #469 ja MTV, Szomszédok volt a Friderikusz show előtt:D -
BrutiCica #468 D, és haladjunk -
McCartman #467 MŰVELTSÉGI VETÉLKEDŐ.
CSUPA NEGYBETŰVEL.
-
ZZ88 #466 Eddig ez az új műsor az eredeti Vágó verzió paródiája. -
IXEMGabeo #465 logikus a többi nem illett oda -
ZZ88 #464 Így egy év alatt kb fél millát kell kipengetnie a reteknek. -
McCartman #463 milyen háziasszony ez b+ , ezt még én is tudom. -
IXEMGabeo #462 resztelt májat gondolom pirítják -
BrutiCica #461 Ha ezt is faszán, hosszasan magyarázzák 25e-ért, kib...om a tv-t az ablakon. -
IXEMGabeo #460 ááá gasztronómiai kérdésekben javulnom kell semmit nem tudok a főzésről:) -
ZZ88 #459 "BAROM"MÉTER -
BrutiCica #458 azt hittem soha nem kezdik el
-
ZZ88 #457 Bízzunk benne. -
ZZ88 #456 Nem is Fridi miatt, hanem a játékosállomány miatt. A klasszikus Mindent vagy semmit ben ezek meg se tudtak volna mukkanni. Ott nem volt mentőöv se. -
IXEMGabeo #455 ez a nőci végre értelmesnek tűnik az eddigiekhez képest hajrá:) -
IXEMGabeo #454 lehet...Fridi nem lenne rossz, csak mivel talkshow múltja van ezért a vérében van a pofázás -
ZZ88 #453 Van egy tippem, hogy bő egy hónap után lekapják a képernyőről ezt a műsort. -
ZZ88 #452 Így szar a műsor, ezek az emberek nem nagyon támadják a millás kérdéseket, milyen castingon szedték össze őket. -
IXEMGabeo #451 na tuti a szemüveges csaj fog bekerülni -
IXEMGabeo #450 Fridi nagyon bealázta a srácot:D -
ZZ88 #449 ja, szégyen -
McCartman #448 ezeknek a gyökereknek az egy perces műsor való , nem egy műveltségi vetélkedő.
pedig elég alacsonyan van már így is a mérce ezekkel a helyesírásra vonatkozó kérdésekkel , elefánt kontaklencsékkel meg SP keresztnevével. -
ZZ88 #447 -
#446 muhahahahahahaha:D
állami a k..va anyjukat. életem pénze ígyis arra megy :D -
IXEMGabeo #445 ja emlékszem ott okoskodott ugyanúgy, hogy kézbe kapja az ember a pénzt aztán mi javítottuk ki:D:D:D:D az hatalmas volt -
ZZ88 #444 Bazzeg ez kemény, matektanár pénzes feladaton helyesírással esik ki. -
IXEMGabeo #443 Schmidt Pali esetét követte -
McCartman #442 jó kis suliba járhattál. -
IXEMGabeo #441 kapd be, hogy téged felvettek államira -
ZZ88 #440 azért ez gáz, gyorstalpalón kapott diplomát? -
#439 igen.
ezért fősulin mindig csak kp-nak írom.. :DDDDDD -
IXEMGabeo #438 srác jól bebukta:D mamár a 2. ember, aki nem tudja a helyesírást -
ZZ88 #437 jaja, akkor ő is szopta -
BrutiCica #436 sajna ezt elbaszcsizza -
IXEMGabeo #435 nyelvtan tanárom is kéznek mondta, de helytelenül, mert ez készpénz -
ZZ88 #434 c kp -
IXEMGabeo #433 ez tuti C
-
IXEMGabeo #432 ja az elefánt agyar nélkül helyből meghal...pont azért vadásznak rá