871
Legyen Ön is MiIliomos
-
IXEMGabeo #511 Recamier egy lyoni nő volt, politikai körökben mozgott -
ZZ88 #510 Sajnálom, hogy a VV válogatásból is castingoltak ebbe a műsorba. -
ZZ88 #509 Egyszerre, ez szép. -
IXEMGabeo #508 szerintem D -
ZZ88 #507 A d lesz az. -
xido #506 d -
xido #505 na..már Fridinél is a reszelésnél hajlítgatták a csajt:) -
xido #504 naná..nézzük :) -
IXEMGabeo #503 van itt valaki?:D -
McCartman #502 kikérem magamnak én csak nasönöldzseógráfikot , diszkáverít és spektrumot nézek. -
McCartman #501 politikai bulvár? ebbe a kategóriába inkább Deutsch szerelmi életét tenném meg hogy az ovális iroda közepére szart az elnök kutyája.
ez nem bulvár , a világ urainak legfontosabb aktuálpolitikai híreivel azért illik tisztában lenni. -
#500 vége a vlóvilágnak és kellett találni valami másik rtl műsort, hogy ez is top 10-be került? Nálatok más csatorna nincs? :D -
xido #499 most nézem vissza a 2.felét...komolyan..a Titanic kérdést nem vágni,mikor már a film elején elsütik a kérdéses részt?:) -
IXEMGabeo #498 akkor politikai bulvár kérdésnek hívom úgy jó?
mondjuk annyira tele volt vele a plafon 2008-ban, hogy azért is benne maradt az emberben amúgy nem alapműv kérdés:) -
McCartman #497
USA elnökválasztásával kapcsolatos kérdést ne nevezzük már bulvárnak.
Ellentétben pl. az Üvegtigrisre vonatkozóval. -
IXEMGabeo #496 múltkor volt egy Obamás kérdés, ami megint csak bulvárnak tekinthető, volt egy kémiai, ami megint ép ésszel egyszerű volt stb... -
BrutiCica #495 Az első néhány kérdés mindig ilyen volt. A folytatásról meg nincs tudomásunk. Lehet, hogy most sem romlott a kérdések színvonala, csak nem tudnak 100e fölé elbaktatni ezek a válogatott zsenik. -
IXEMGabeo #494 meg volt 2 film kérdés is elnézést...
Üvegtigris, Titanic -
McCartman #493 nana , 1 volt , az a templomhajós. -
McCartman #492 csak , hogy offoljak egy kicsit úgyse néz ide senki 1 hétig ,meg ha már úgyis szóba került.
Nyomogassátok a 3ast , trollface gyanus. -
IXEMGabeo #491 Mónika show-t én sosem néztem 1-2 jelenetet linkeltek youtube-on amúgy pedig, ha valami akkor az a retardált műsor:D
nekem, amit nagy csalódás a kérdések
bulvár, bulvár, helyesírás, bulvár, népdalos, bulvár, bulvár, helyesírás, gasztronómia, bulvár, operás (1db) volt, bulvár
sehol egy történelmi, földrajzi, irodalmi, művészettörténeti kérdések szinte sehol -
McCartman #490 ja így kezd át menni lassan maunika showba. -
IXEMGabeo #489 az, hogy sokat kell beszélnie az biztos felsőbb utasítás a stílusa nem az, mert az mindig is ilyen volt meg kell hagyni van 1-2 poén, amin szakadok, de szvsz nem ide való ez a sok duma... -
ZZ88 #488 Az feltűnt, hogy most emberibb arca van, mint a Megasztárban, ott igazi köcsög volt. -
McCartman #487 amúgy Fridivel személy szerint nincs bajom , általában birom a stílusát , nyilván le van neki osztva a szerep. -
ZZ88 #486 Sőt tutolna kínjában. -
IXEMGabeo #485 féltél???
az kb 82-es film mai napig nem értem mi az a 2002-es speciális változat, amit hangoztatnak az ET-nél -
McCartman #484 akkor ma 2 játékos jutott el a 100rugós kérdésig , egyik kiesett pont előtte , másik pont behúzta.
ennyi fért bele egy műsorba. Vágó kaparná az arcát ha látná. -
ZZ88 #483 Most már egy kis pénzt is kéne csinálni ebből. -
BrutiCica #482 Én nem. És E.T-től is féltem, egyetlenként az iskolai matinén. Azóta sem értem, hogy a sok kis gyökér hogyan gondolhata aranyosnak :) -
ZZ88 #481 Ma ihletett állapotban vagyok vazze. -
IXEMGabeo #480 te is Delphoi jós lettél mester? -
ZZ88 #479 most jön az a kurva hajókürt -
ZZ88 #478 haladjunk már baszod -
IXEMGabeo #477 áá vazze a Titanicot kb minden élő ember látta:) -
McCartman #476 +1. -
IXEMGabeo #475 meztelenül -
ZZ88 #474 Szerintem volt egy VV egy 1 perc és nyersz valamint egy LÖM casting egyszerre és elosztották a versenyzőket 3 fele. -
BrutiCica #473 Ez így van sajnos!
Le is fogják venni a picsbe. -
ZZ88 #472 Hehe, Béci is szerepelt a Szomszédokban.