871
Legyen Ön is MiIliomos
  • IXEMGabeo
    Recamier egy lyoni nő volt, politikai körökben mozgott
  • ZZ88
    Sajnálom, hogy a VV válogatásból is castingoltak ebbe a műsorba.
  • ZZ88
    Egyszerre, ez szép.
  • IXEMGabeo
    szerintem D
  • ZZ88
    A d lesz az.
  • xido
    d
  • xido
    na..már Fridinél is a reszelésnél hajlítgatták a csajt:)
  • xido
    naná..nézzük :)
  • IXEMGabeo
    van itt valaki?:D
  • McCartman
    kikérem magamnak én csak nasönöldzseógráfikot , diszkáverít és spektrumot nézek.
  • McCartman
    politikai bulvár? ebbe a kategóriába inkább Deutsch szerelmi életét tenném meg hogy az ovális iroda közepére szart az elnök kutyája.
    ez nem bulvár , a világ urainak legfontosabb aktuálpolitikai híreivel azért illik tisztában lenni.
  • kifli
    vége a vlóvilágnak és kellett találni valami másik rtl műsort, hogy ez is top 10-be került? Nálatok más csatorna nincs? :D
  • xido
    most nézem vissza a 2.felét...komolyan..a Titanic kérdést nem vágni,mikor már a film elején elsütik a kérdéses részt?:)
  • IXEMGabeo
    akkor politikai bulvár kérdésnek hívom úgy jó?

mondjuk annyira tele volt vele a plafon 2008-ban, hogy azért is benne maradt az emberben amúgy nem alapműv kérdés:)
  • McCartman

USA elnökválasztásával kapcsolatos kérdést ne nevezzük már bulvárnak.
    Ellentétben pl. az Üvegtigrisre vonatkozóval.
  • IXEMGabeo
    múltkor volt egy Obamás kérdés, ami megint csak bulvárnak tekinthető, volt egy kémiai, ami megint ép ésszel egyszerű volt stb...
  • BrutiCica
    Az első néhány kérdés mindig ilyen volt. A folytatásról meg nincs tudomásunk. Lehet, hogy most sem romlott a kérdések színvonala, csak nem tudnak 100e fölé elbaktatni ezek a válogatott zsenik.
  • IXEMGabeo
    meg volt 2 film kérdés is elnézést...

Üvegtigris, Titanic
  • McCartman
    nana , 1 volt , az a templomhajós.
  • McCartman
    csak , hogy offoljak egy kicsit úgyse néz ide senki 1 hétig ,meg ha már úgyis szóba került.

Nyomogassátok a 3ast , trollface gyanus.
  • IXEMGabeo
    Mónika show-t én sosem néztem 1-2 jelenetet linkeltek youtube-on amúgy pedig, ha valami akkor az a retardált műsor:D

nekem, amit nagy csalódás a kérdések

bulvár, bulvár, helyesírás, bulvár, népdalos, bulvár, bulvár, helyesírás, gasztronómia, bulvár, operás (1db) volt, bulvár

sehol egy történelmi, földrajzi, irodalmi, művészettörténeti kérdések szinte sehol
  • McCartman
    ja így kezd át menni lassan maunika showba.
  • IXEMGabeo
    az, hogy sokat kell beszélnie az biztos felsőbb utasítás a stílusa nem az, mert az mindig is ilyen volt meg kell hagyni van 1-2 poén, amin szakadok, de szvsz nem ide való ez a sok duma...
  • ZZ88
    Az feltűnt, hogy most emberibb arca van, mint a Megasztárban, ott igazi köcsög volt.
  • McCartman
    amúgy Fridivel személy szerint nincs bajom , általában birom a stílusát , nyilván le van neki osztva a szerep.
  • ZZ88
    Sőt tutolna kínjában.
  • IXEMGabeo
    féltél???

az kb 82-es film mai napig nem értem mi az a 2002-es speciális változat, amit hangoztatnak az ET-nél
  • McCartman
    akkor ma 2 játékos jutott el a 100rugós kérdésig , egyik kiesett pont előtte , másik pont behúzta.
    ennyi fért bele egy műsorba. Vágó kaparná az arcát ha látná.
  • ZZ88
    Most már egy kis pénzt is kéne csinálni ebből.
  • BrutiCica
    Én nem. És E.T-től is féltem, egyetlenként az iskolai matinén. Azóta sem értem, hogy a sok kis gyökér hogyan gondolhata aranyosnak :)
  • ZZ88
    Ma ihletett állapotban vagyok vazze.
  • IXEMGabeo
    te is Delphoi jós lettél mester?
  • ZZ88
    most jön az a kurva hajókürt
  • ZZ88
    haladjunk már baszod
  • IXEMGabeo
    áá vazze a Titanicot kb minden élő ember látta:)
  • McCartman
    +1.
  • IXEMGabeo
    meztelenül
  • ZZ88
    Szerintem volt egy VV egy 1 perc és nyersz valamint egy LÖM casting egyszerre és elosztották a versenyzőket 3 fele.
  • BrutiCica
    Ez így van sajnos!
    Le is fogják venni a picsbe.
  • ZZ88
    Hehe, Béci is szerepelt a Szomszédokban.