33
  • Pheel
    Tuti emiatt javult meg

Szerintem is okos vagy...
  • Efreet
    Forget MHz... we're talking GigaFlops :)
  • fotel
    Darth - lehet kapni, csak te vagy tájékozatlan :)
  • fotel
    KUSSMÁR!

MINDENKI AZT VESZ AMIT AKAR

EZ EGY KBIASZOTT HÍR HOGY MI IS JÖTT MOST KI - KEDVES AMD-sek nem KELL MEGVENNI

INTELESEK MEG NYUGIMÁN - ha valaki AMD-t akar akkor azt vesz, ettől nem ember vagy mi?
  • Csatti
    Speciel en nem vettem eszre, hogy az AMD procim szar lenne, viszont joval olcsobb volt mint inteles parja. Kulonben is olyan hulyeseg ezen vitatkozni, nekunk az lenne a jo, ha meg vagy masik ket ceg beszallna a versenybe es mindenki lenyomna az arakat.
  • radical
    És a P4 alapú celeront milyen alaplapba fogom tenni he?
  • Veriel
    Na igen, nekik a marketingje szar, es a procija jo, az AMD-nek meg forditva ;))
  • Veriel
    Mennyi mazochista ember van.
    Azert egyszer kiprobalhatnatok egy intel procit is.. :)
  • bakerman
    Én kimondottan AMD párti vagyok, de a sok vita elkerülése érdekében létezik a gumiszobába egy Intel vs.AMD topic...ott aztán lehet anyázni...
  • Tomcat.no1
    NasamTm
    Jól beszélsz! Már én is azt hittem, hogy az intel a porban hagyta szegény feltörtekvő barátomat az AMD-t, de szrencsére csak egy hülyén szerkesztett kép volt........................
  • tomcs
    ez 1 olyan konstruktiv hozzaszolas.. mellesleg az a willamette magos celeron az erdekes. kivancsi vagyok milyen gazdasagi megfontolasok miatt eri meg egy olcso procit dragabban gyartani mint a tobbert eladhatot.. remelem nem direkt azert van hogy szarabb legyen..