24
  • dewdew
    Es te GeF3-at?
  • zice
    Gyakorlatilag mi a különbség az ATI 8500 és 8500 LE között???? (miben "butították" a LE-t???)
  • Ligend
    A noname GF kartyak kepminosege valoban nem a legjobb, de arrol nem a GPU tehet. A hetvegen kisebb haloparty-t nyomtunk, az egyik srac hozott a hetvegere 2 Ti200-ast. Nos, a Megacolor-t nem sorolnam a nagynevu gyartok koze, es ez meg is latszott a kartyakon. Az egyiknek jobban, a masiknak kevesbe, de hullamzott a kepuk! Mikor visszatettem a sajat Abit Siluro-mat (szinten Ti200), erdekes modon valahogy eg es fold volt a kulonbseg. A ket kartya (a ket noname-e) valami fantasztikus oknal fogva kulonbozott - egymas melle teve tisztan latszott, hogy az egyikrol szoren-szalan eltunt ket kondi. Persze mukodott, de a nyak-on latszott, hogy kezzel lett leforrasztva...

Osszegezve:
    A noname kartyak valoban koltseghatekony megolast kinalnak, de a kepminoseg es az igenyesseg javara (is).
  • FREAK
    "legnagyobb felbontáson is nyomja 175Hz-en"

TÖRÖLVE

természetesen csak 75 Herz.

Közben egy másik fórumra is írtam, és naná hogy a mondat másik fele meg oda ment :)))))))

Amúgy a R8500-nál 85 Hz 2048 x 1536-ban.
  • FREAK
    Ha nagy felbontásban akarsz szép képet, arra ott a KyroII, ráadásul, ha a monitorod bírja, legnagyobb felbontáson is nyomja 175Hz-en.
  • Csatti
    En ugy hallottam, hogy a GeForce kepe, hagyott nemi kivannivalot az 1-2 eseten, de nagyon jo a 3-astol kezdodoen. Nekem meg 2-es van es velemenyem szerint ennel sokkal jobb is lehetne.
  • dewdew
    Annyira kivancsi lennek arra, hogy aki suxxolja a GeForce kepminoseget, az latott-e mar mukodes kozben egy rendes kartyat? Hogy a sima GeForce es a GeForce2 milyen kepet mutatot, azt nem tudom, de most itt elottem egy Leadtek GeForce3 nyomja ki a kepet egy 19-es LG Flatron monitorra, es en ennel tisztabb, elesebb kepet sehol nem lattam. Biztosan az ATI is ilyen jo, mert az raadasul hires is a kepminosegrol, de senki ne ugraljon addig, amig a sajat szemevel nem latta azt, hogy mire kepes a GeF3.
  • Laalee
    gyorsan, szaldj csereld le!!!
  • mad mind
    A fene most vettem egy Radeon 8500-ast.
    Már megint túlhaladt rajtam a fejlődés.
  • Veriel
    es olyat ki vesz?
  • CSOCSO
    ez mind szép és jo csak hát nem kis pénz lesz!!