598
Star Trek: Bridge Commander
  • Borg
    Megy ez kérem... radonyon izzik a BC:)
    Ja a site frissitését majd folytatom, már van készen sokminden csak nem uppoltam, most más dolgom volt.
    Lesznek screenek is BCből még.
    Meg a szerver is ment ma ofcourse, eddig gamáztunk.
  • [Walaki]D`Lair
    101 :)
  • Hmuda
    100 : )
  • Jani-B
    Nekem is megy XP alatt rendesen a játék.

Ha a TGL Exporter működne nálam én szívesen fordítanám a játékot, de így túl macerás.
  • Borg
    Nekem megy rendesen...

Amugy ma este lesz szerver, a szokásos jelszóval.
    19:40 és 20:00 között/körül valamikor indul.
    Ja, tallóztam kicsit BCfiles.com-on, az SDK óta került fel pár király módositás BChez. A szerverre is tettem ezt azt, szal ha valamit le akar tölteni a csatlakozásnál esetleg, akkor csak ezért van.
  • mtubi
    XP alatt megy valakinek rendesen a STAR TREK:BRIDGE COMMANDER????????? Nekem az a baj,hogy nekem kilep a progibol,amikor be akarom toleteni a kimentest!!!!!!!!!!!!!!!
  • Borg
    Irtam az egonos emailedre.
  • Borg
    Nos az SDK-t ugyan még nem volt időm megnézni, de biztos vagyok benne, hogy lehet vele Defiantot varázsolni a gamebe, illetve fognak is:)
  • Jani-B
    Hi! Nekem is nagyon tetszik a játék, csak van egy kis gondom az SDK-val. Office XP alatt nem akar menni a TGL Exporter... Azt írja ki, hogy ezen a gépen valami objektum nem elérhető. 3 különböző gépen is kipróbáltam és mindig ez volt a végeredmény. Valaki esetleg tudna segíteni?
  • [Walaki]D`Lair
    márpedig én szeretem a kisebb hajókat ezért szerencse hogy legalább az Akira benne van. Single playerben lehet vele nyomulni?
  • [Walaki]D`Lair
    amúgy a BC-nek egy marha nagy negatívuma van : Nincs benne a Defiant osztály
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem volna kedvem,sőt nagyon szívesen segítenék a magyar részében. Az angolhoz sem időm sem energiám nincs. Amúgy OK.

U.I.: Már csak egy teljes verziós BC-t kéne beszereznem
  • Borg
    Na, cwx frissitve, illetve a magyar verzió irása folyamatban.
    Holnap már lesz szerver is este asszem.

Apropó. Volna kedve valakinek beszállni a cwx fenntartásába? Természtesen teljes jogú tagként, letöltések, hirek, egyebek meg mindenhez lenne joga...
    Mostanában igen megugrott a site látogatóinak száma, jó lenne kihasználni, de egyedül, illetve 1-2 segitővel olykor, már nem győzöm igazán...
    Témája adott, ha valakinek van kedve aktivan részt venni, az emilezzen, aztán megbeszéljük.
  • Hmuda
    Szerintem a Voyagerben elég sokminden kiderült a Borgról. Mindenesetre kicsit zokonvettem. De ez a topic nem erről szól. Szóval mostmár beszéljünk a BC-rol is.
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem mert nem mutattak eleget a borgról a sorozatokban, és egy AoE szerű (gyüjtögetés,építgetés,+hasonlók) rts-végülis szerintem sem igazán lett volna jó választás a borg bővebb ismertetésére.
  • Hmuda
    Nembaj. Addig gyakorolunk a kezdő külföldieken.
  • Borg
    Most hétfőig nem fog menni a szerver.
  • Hmuda
    Jaj de kár! Tényleg érdekes game lett volna.
  • EqUiNooX
    van info rola valahol, hogy mik voltak a kifogások? illetve mi nem volt az összeegyeztethetetlen? :] (de hüje egy szó ez..)
  • [Walaki]D`Lair
    Nem fogják kiadni, ráadásul törölték a projecktet. Egyébiránt arra gammára én is kíváncsi lettem volna... Állítólag azért állították le, mert nem illeszkedett volna bele normálisan a star trek univerzumba.
  • Hmuda
    Mivel ez egy ST fórum ide írok:

Régebben hallottam egy olyan játékról, amiben az egész Borg kollektívát kellett volna irányítani. Nem tud valaki valamilyen infót a gaméról? Mikor jelenik meg, hol vannak shotok, esetleg egy hivatalos site. Bármi, mert ez jónak igérkezik.
  • Borg
    Ment a szerver. 19:50től, egészen kb fél 9ig. De nem jött senki, igy inkább joinoltam máshova. Ha van igény rá, indithatok még...
  • Ziron
    Nah mivan mar 20 perce vége van a DS9-nak és még nem megy a szerver
  • Hmuda
    Akkor ma még a CWX lesz a jelszó?
  • Borg
    Igen, erre én is gondoltam, és meg is lesz.
    Csak most a site magyar verziójának elkészitésén fáradozok, és hétvégén meg egyikre se érek rá, szal leghamarabb jövö héten lesz ilyesmi.
  • Borg
    A magyarázat egyszerű, ennyi screenshot van csak:) amikor eszembe jut, akkor lövök egyet egyet, de mindig leakad kicsit a szerver, és ezért spórolok vele..
    De ami van, az mind kint van az oldalon.
    Persze ha van valakinek még, jó jeleneteket tartalmazó shot, az jöhet emailben, és kiteszem.

Ja, meg mondom ne a fraget nézzétek már, volt már olyan is, hogy 18000/4000 hitpoint, és emellett 0/2 kill szóval nem a kill a mérvadó, ez nem CS, hogy az utolsó lövést megadó a király:)

Tractor beam meg jó, csak túl közelről alkalmaztam, beismerem 2 esetben is collision lett belöle. Még gyakorolnom kell azt:)

Viszont jamicon mesélhetne róla milyen taktikát dolgoztam ki a galaxy és warbirdek ellen, 1-2 assaultból leszedtem őket, hybriddel:)
  • Hmuda
    Ok, akkor no harag. De azt miért nem rakod be, mikor egyetlen ponttal voltam lemaradva? : )))
    Az első mentetben neked volt 6, nekem 5 killem. Azért ez sem lebecsülendő.: ))) (nem nagyképűség, csak ezek után nekem is mennem kell gyakorolni?
    Ja, és ha megkérhetem a tractor beam mániákusokat, akkor mellőzék a használatát, mert az ütközések 75%-át ezek okozták!!!
  • Borg
    Nem bannoltalak, elsőnek le kellett állitsam a szervert mert lagolni kezdett, a lefagyást elkerülendő.
    Másodiknak meg egyszerűen kilépett a game a desktopra...

Szóval nem ellened irányult a dolog.

Lee-t bevettük a HSFbe, a többiek még jöjjenek gyakorolni.

A mai screenek kint vannak a cwx-en mar.

Ajanlom figyelmetekbe a score-boardot:) Locutus.of.HSF = én

Ja, amugy irtam már az oldalon is, készül a magyar verzió, de nem látom miért is nem jó az angol...
  • [Walaki]D`Lair
    Ez a gém 1xerűen fasza. igaz még nem játszottam vele, de 1 héten belül sztem +lesz. A SFCI-II-nél nehezebb az irányítás? Gondolom, de mennyivel?
  • Hmuda
    Én csak azért nem élveztem, mert semmit nem követtem el és egyszerűen kirugott.
  • Hmuda
    Borg: Majd szeretnék itt látni egy érthető magyarázatot, hogy miért bannoltál ki kétszer is!
  • Hmuda
    Kicsit undorító, hogy egy magyar klánnak angol site-ja van nem? Ha akarod, csinálhatok magyar oldalt is.
  • Borg
    Positive.

BTW.
    A Chronowerxen kint van az új BC részleg, amiben van SERVER RULESET az esti szerver gamákhoz!
    Mindenki csekkolja, mert az alapján megy a game este!
  • Hmuda
    Akkor rögtön a DS9 után?
  • Borg
    Futtatja valaki R8500on a játékot? Nehogymár befürödjek vele ha meglesz az uj zsuga:)

Amugy ma este is lesz gama asszem, még a régi jelszóval.

A cwx-re meg majd teszek ki, asszem még a mai nap folyamán egy ruleset-et, mert egykét alapszabály kellene a szerveren.
  • Borg
    Ez jó kérdés, még nem találkoztam a problémával.
    Igazság szerint, ma 4 playeres volt a game csak, és egyszer sem halt le a szerver, szal nem szivesen raknám feljebb. De hely volt, közbe közbe mindig jöttek mentek, szal be lehet jönni... de legalábbis fasza a game, és nem akad le.
    Ja amugy a mai game screenshotjai megint kint vannak itt.

Akik küldtek levelet, köszi, regisztrálva, amint változik a jelszó, irom emailben.

Hmuda és Jamicon, ti elég jól nyomtátok, gyertek már be holnap practicre, márha akartok HSFbe lepni:)
  • Hmuda
    Borg, levél ment!
  • Borg
    Hát elvileg ma este.
    Kb 19:40 és 20:00 között inditom el, szokás szerint.

A jelszó ma még "cwx", de továbbra is kérem, hogy aki a jövöben játszani akar, az dobjon emailt, a rendszerét leirva, meg konneksönét, hogy tudjak jelszót passzolni majd.

Jah, és egyúttal felvételt is hirdetek az első magyar BC klánba, a HSFbe (Hungarian StarFleet), aminek a home-ja majd itt lesz. (http://cwx.ini.hu)

Aki jól szerepel majd az esti lövöldözésben, az bekerülhet ha akar:)
    Nem killre hanem hitpointra(játékban a "ő" billentyű lenyomásával jön be a stat) és taktikai készség alapján lesz az elbirálás!
  • Borg
    Na, volt ma gama rendesen:) kb 3 órát nyomtuk megint. És csak egyszer halt le a gépem (de akkor totál).

Itt éppen dawe impuls hajtóművét hegesztem ki a hajójáról (nem kell az neki...)

Többi új kép itt.
  • EqUiNooX
    Gratulálok, nekem speciel ez ujdonság volt, de tanul az ember mindig :]