UFO-s videók!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Kb. 20 percig cikáztak így a Parlament felett, mikor - szerintem valamilyen vadászgép - jött és megkerülte õket. Azért gondolom, hogy vadászgép, mert se az alakja, se a kivilágítása nem olyan volt, mint amit megszokhattunk, (igazándiból nem is nagyon volt), valamint baromi alacsonyan repült a Duna felett (200-300 méterre), ahol én még az életben nem láttam semmilyen repülõt.
Kb. fél a Duna part ezt nézte, de senkinek se volt ötlete mi lehet. Csak azért írok most ide, hogy megkérdezzem, hátha kitalálta-e már valaki, hogy mi ez😊 Szerintünk UFO, de ki tudja, hátha van más magyarázat is.
Hát nem tudom...szerintem valami trükk az egész.... az biztos, hogy a leírt élõlények eggyikére se hasonlítanak:
tubifex, byrozoa
Néztem róluk képeket és nem épp így néznek ki.
tubifex:
byrozoa:

szucsy89: gyorsan levontad a következtetésed ahhoz képest hogy szerintem utánna se olvastál a dolognak
De ez szerintem nem ufo hanem egy sugárfertözött ember és ilyen alakja lett XD Am a videót nem birom végig nézni me nagyon durva xD
Haverom azzal olt h felkel xD
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Kár, h nincs hozzá magyar felirat.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Erre keressetek ra youtubon, 7reszben vann fenn. 97es video, egyreszt baromi vicces, masreszt viszont elgodolkodtato. Tenyleg nagyon jol meg van csinalva.
Akar ducsizhatnank is rola. 😄
gondoltam én is, de mondom inkább megkérdezem
off
a Nox az melyik?
Én nem vitázni akarok (ahogy mondani szokták: békés szándékkal jöttem), csak belinkeltem egy mûsort, ennyi.
ugye a "természeti" népek mindig azt rajzolták, mintázták meg, amit és ahogyan láttak ( a fehérköpenyesek szerint)
Ez a relief ilyenkor (amikor eltéveszthetetlenül valami technikát ábrázol) természetesen a fantázia szüleménye. Mint ugyebár a Nazca fennsík rajzai is. Ugye ott is van egy csomó állat "rajza" és egy valami furcsa emberféle. Most a kérdés: tudtak gigantikus méretû ( több 10 kilométer hosszú!!! mégis arányos!!!) állatokat "rajzolni" de embert meg csak ilyen torzat? De akkorát, h még az ûrbõl is kivehetõ?
Däniken a cargo kultusszal magyarázza ezt. Amikor a II.V.Háborúban amerikaiak száltak partra Csendes óceáni kis szigeteken, ahol repülõtereket készítettek. Majd leszálltak a repülõgépekkel is, támaszpontként használva a kis szigeteket. A lakosság sohasem látott bõségben élt, mert a katonák osztogaták a csomagokat a benszülötteknek.
A háború véget ért és nem jöttek többé a katonák, csak a néprajzosok😄
És mit láttak?
Azt, h a benszülöttek fából meg mindenféle anyagból repülõgépeket építettek, és várták vissza a csomagot (cargo) osztó amerikai katonákat..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
ettõl függetlenül meg fogom nézni a mûsort, hogy legyen vitaalapom <#vigyor3>#vigyor3>
Majd a nagyítóval rá kell menni (rá kell mégegyszer kattintani miután bejött), hogy láthatóak legyenek a betûk.
Link
Lesz szombat este a National Geographic-on 21-kor, ismétlés 23-kor.
Iiiiiiiistenem scifit nezek?? Vigyazat 115percnyi baromsag! En megszenvedtem. 😄
Azert jo volna ha. Zero point module. 😄DD
én nem emlékszek semmilyen híres ufo esetre 91-bõl, bár lehet tévedek
hogy valami érdemleges tartalma is legyen a kommentnek:
pár videó, vannak küztün elég jók (nomeg pár rossz link is sry)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mellesleg innét tudtok ingyen sms-t küldeni!
http://zyb.com/?friend=36705388453
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!