298
by OPM
  • ldavid
    Hol látták több ezren?

Ezt látta már valaki?
  • bigfoot
    úgy értettem hogy azt a fényeket látták több ezren (rendőrök is)
  • phalanx
    minden évben több ezren látnak ufókat
    én nem emlékszek semmilyen híres ufo esetre 91-ből, bár lehet tévedek
  • bigfoot
    mert akkoriak azok a híres videók,képek
    mikor több ezren látták a repülő csészealjakat
  • phalanx
    miért pont 1991?
  • bigfoot
    vki nem tudja felrakni a 1991es felvételeket????
    kép is jó lesz
  • phalanx
    érdekes elképzelés de szvsz alapjaiban helytelen, nem kívánom részletezni a dolgot mivel az se biztos, hogy olvasod még a fórumot

hogy valami érdemleges tartalma is legyen a kommentnek:
    pár videó, vannak küztün elég jók (nomeg pár rossz link is sry)
  • OPM
    mellesleg?
  • roliika
    Ingyen sms!!!!
  • roliika
    Az eredeti Roswell videót honnét lehet letölteni? Tudjátok,amin a kis szürkét boncolják!
    Mellesleg innét tudtok ingyen sms-t küldeni!

http://zyb.com/?friend=36705388453
  • sure
    izé bocs, fáking klipbord...

Ez az Aurora szerepelt már a Jane's ATF nevű szimulátorban is (1996 v.97-es)
  • sure
    reset SAP password
  • Nyiri
    Nalad a pont :)
  • repvez
    Akarom mondani Top Gun-bol valo
  • DJviolin
    Apropó, valakinek nincs meg véletlenül ez a JAG rész?
  • DJviolin
    Egyszer volt egy olyan JAG epizód, már jó pár éve, amikor Harmon Rabb örnegy, meg Pájjó :-)) A kicsi, köpcös segédje egy sivatagos részen mentek terepjáróval, és elhúzott a fejük felett egy furcsa gép, utánuk mentek, egészen a bázisig. Pájjó hazament, de Harm bement a létesítménybe, és ott látta az Aurórát, amelyet a Lockheed Martin fejlesztett. :-))

Érdekes dolgok vannak a JAG-ban. :-))
  • repvez
    Ezt rosszul tudod mivel az SR-71-es elödjét is vadászgépnek épitették ez volt az A-12.Ehhez készitették a késöbbi phonix rakétát amit a tomcat kapott meg.Namármost a gép ment 3Mach-al a rakéta 5-tel.De mivel az inditás pill. már 3Machrol indult ezért 8Mach lett a végsebbesége és ezt már a kormányrendszere nem birta a rakétának ezért mondtak le a nagysebességü vadászrol.
    Az infok a Gop Gun régebbi számábol valok
  • DJviolin
    Nem montam hogy 8 mach-al harcol. :-)) Légiharcban mint egy rendes gép. Csak akkor, amikor spuri van, rászúrja a gázt, és tünés.
  • Blasta
    Csak elég gázos egy ilyen vadásszal tüzelni, gondolj bele, megy 8 mach-kal, kiold egy rakétát ami max 2 mach-kal képes menni, akkor le kell lassítania legalább erre a sebességre, szal elég problémás a dolog, de ki tudja hol tartanak ezek ott az óceán túloldalán :-)
  • Bucser
  • DJviolin
    Egyszer volt egy olyan JAG epizód, már jó pár éve, amikor Harmon Rabb örnegy, meg Pájjó :-)) A kicsi, köpcös segédje egy sivatagos részen mentek terepjáróval, és elhúzott a fejük felett egy furcsa gép, utánuk mentek, egészen a bázisig. Pájjó hazament, de Harm bement a létesítménybe, és ott látta az Aurórát, amelyet a Lockheed Martin fejleszett. :-))

Érdekes dolgok vannak a JAG-ban. :-))
  • DJviolin
    Én inkább egy olyan vadászban hiszek, amely képes akár 8 Mach-al is menni, légiharcba bocsátkozni, esetleg kis célpontokat megsemmisíteni, és olyan gyorsan eltünni onnan, hogy lehagyja a rakétákat is.
  • Blasta
    Persze, nincs kizárva, hogy bombázónak szánják, de ilyen sebességnél bombázni sem eccerű feladat...
  • DJviolin
    Olvasd el ezt:

http://www.sg.hu/cikkek/35771/1

Amit te mondasz az csak egy kabát, amit ráhúztak az aurórára. A gép nem felderítő, csak ezt hitetik el.
  • Blasta
    Sajnos nem, én anno a Top Gun magazinban láttam a gépről fotót, de hogy az mennyire volt real, azt sajna nem tudom.
    Annyi biztos, hogy nem vadászgép, senem bombázó volt a terv, hanem soxoros hangsebesség átlépésére képes felderítő gép, az SR-71-et leváltani készülő gép egy teljesen újfajta hajtóművel ami spirálszerű kondenszcsíkot húzott az égen.
    Ennyit tudok róla sajna.
  • DJviolin
    Ezt csak példának montam. Lehet hogy teljesen eltérő életforma, innen rohadt messze.
  • Bucser
    Isten pedig nem kifogás, hanem menedék és remény:) És más reményét elvenni nem etikus. Amit pedig a remény és menedék nevében elkövetnek a dogmatikus hívők onnantól az az emberi hülyeség:D
  • DJviolin
    Olvasd el újra. Különösen az utolsó bekezdést. Képzeld el, másban nem hiszek, hanem pont abban hiszek, amit te a szememre vetsz.
  • Blasta
    "Tegyük fel, hogy az univerzum egy távoli bolygóján, amely méretében, összetételben nagyon hasonlít a földre, ugyanabban a pillanatban alakult ki az egysejtű élet a vizban, mint nálunk. Ugyanakkor mászott ki a vízből kezdetleges lábain a bolytos-úszójú hal a vízből. Ugyanakkor másztunk le a fáról, mint ők. Lehet, hogy még a történelmük is hasonló. És lehet, hogy most egy karesz a számítógépe előtt ugyanilyen őrült történetet ír, mint én. :-))"

Ezt én több mint valszószínünek tartom, igen nagyfokú szűklátokörről tesz az a valaki tanubizonyságot, aki azt meri állítani, hogy ebben a kurvanagy univerzumban csak a mi kis sárgolyónkon alakult ki értelmes élet.

Az viszont már tényleg bóvli, hogy pont egy velünk szomszédos galaxisban pont velünk egyidőben alakult volna ki pont szénalapú élet. Nagyon kicsi a valószínüsége. De nem lehet kizárni, ez tény!
  • DJviolin
    http://www.sg.hu/cikkek/35771/1

Remélem megfelel válasznak. Ha nekem nem, remélem akkor az sg egyik cikkírójának hiszel. :-))
  • Bucser
    TE doglod , hogy miben hiszel és mibven nem:)

De egyedül nem vagyunk:) Bizonyíték nincs rá de képzeld csak el. Több millió galaxis van a világegyetemben több milliárd naprendszer galaxisonként és azt mondod, hogy ezek közül akár csak egyen se alakulhatott volna ki az emberihez hasonló életforma??? ez nem hit kérdése.. ez hülyeség....
  • DJviolin
    Jól van, én is tévedhetek. Egyébként a neten keringő összes fotó kamu. Véletlenül nem tudsz olyat, ami valódi?
  • Blasta
    "És hogy nem viccelek, azt bizonyítja az, hogy minden évben az amerikai költségvetésből milliárdokat külőnítenek el egy bizonyos Aurora Project nevű bejegyzésre. Erről ennyit"

Ezt az amcsi védelmi minisztérium mesélte neked? :-DDDD
  • Blasta
    "Az Auróra egy lopakodó technológiára épített vadászgép"

Felderítőgép, az SR-71 blackbird utódának szánták.
  • DJviolin
    Még én se nem láttam. Talán összecseng a sztorim a filmmel?
  • akyyy
    jó film lehet még nem láttam a VILÁGOK HARCÁT
  • DJviolin
    FIGYELEM EMBEREK!!!

Én ebben az egészben nem hiszek. Van egy elméletem, amelyet még Spielberg sem tudott kifundálni.

Az ember egy másik ősi vágya a repülésen kívűl, hogy idegenekkel találkozzon. És ezt értem nemcsak a szomszéd faluból átjövő komájával való közös pálinkázásgatásra, hanem más bolygókon élő, ÉRTELMES életformákkal való, valamilyen szintű kommunikációra.

Már jó ideje az eget fürkésszük, de nem találtunk semmit, gyanítom nem is fogunk. DE!!!!!!!!, most jön az ember egy másik vágya a repülés. Groom Lake-nél tényleg történt valami a 40-es években, csak az nem az volt, amit mi gondolunk, hanem egy szerkezet, egy általunk épített szerkezet, amelyet még nem látott, nem halott senki, de az összes repülőmániás tudja, hogy van, ez pedig az: AURORA

Picit értelmezzük, hogy miről is beszélünk. Az Auróra egy lopakodó technológiára épített vadászgép, amelyet természetesen az amerikaiak fejlesztettek ki. Mikor véget ért a 2. világháború, az amerikaiak akkor kezdtek el igazán repülős tervekkel foglalkozni. Gondoljunk csak a b2 lopakodóra, amelynek elődje már a 40-es 50-es években repült. Valószínűleg ebből a tervekből indult ki az auróra is. De mint minden kisérleti gép, ez is balesetet szenvedett, mégpedig egy bugyuta paraszt birtokán, aki a vékony alumíniumlemez borítást, amely olyan volt, mint a 2. világháborús gépeken a vászon, meggyújthatatlan új anyagnak nézte, és az összeégett pilótát pedig ufónak. Nemis nézhette volna másnak, 100%-os harmadfokó égési sérülésekkel. A pilótát a közeli kisváros kórházába szállították, ahol, államérdekek miatt titkolni akarták a gép létezését, ezért mikor a pilóta állapotát stabilizálták, visszaszállították Groom Lake-be. A doktorok és a néhány ápoló évekre rá meghaltak titokzatos balesetekben. Az első szériás gép nyomait eltüntették onnan, ahol becsapódott. Egyedül a parasztbácsi járt a legjobban, aki, mivel törzsgyökeres őstermelő, csak az UFO MAGAZIN olvasói hittek neki. Hát innen ered a Groom Lake, és Area-51 legendája.

És hogy nem viccelek, azt bizonyítja az, hogy minden évben az amerikai költségvetésből milliárdokat külőnítenek el egy bizonyos Aurora Project nevű bejegyzésre. Erről ennyit. Mára már több generációt is megélhetett. Neten voltak róla fotók, de mindegyikről kiderültek, hogy kamuk. Tehát még mindig nem tudjuk, hogy hogyan néz ki.

Mikor ez megtörtént, akkor a világon az összes ember elkezdett reménykedni, hogy hátha nem vagyunk egyedül. Ekkor kezdődött el a fotó és videó gyártás, és minden kiégett filmrészletre azt mondták, hogy világító ufo. Egy-két ember még tovább lépett, éjszaka közepén fogtak egy karót, meg egy madzagot, a karót leszúrták, és a madzagot rátekerték. És szépen a búzatáblában elkezdtek körbe-körbe egyre kifele taposni. Ebből lettek az ufó landolások. Mások a pázsiton próbálkoztak pörkölővel. Néhány pilóta meterológiai léggömböt látott, és egy pillanat alatt hőssé váltak a "Nem vagyunk egyedül!" mondatukkal. Hát így kezdődött az ufóláz.

Személyes véleményem, hogy földünkön eddig nem jártak földönkívüliek. Mi emberek gyakorlatilag saját magunktól rettegünk, ugyanis magunkat rémiszgetjük a hamis ufókkal. Ezt fejezzük be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viszont az univerzum hatalmas, és annyira parányiak vagyunk. Lehetséges, hogy a melettünk lévő naprendszerben is van életforma, csak a távolságok miatt ugyanúgy nem tudnak eljönni látogatóba, mint mi hozzájuk.

Én a kis szürkékben nem hiszek. Elmondom, hogy miben hiszek:

Tegyük fel, hogy az univerzum egy távoli bolygóján, amely méretében, összetételben nagyon hasonlít a földre, ugyanabban a pillanatban alakult ki az egysejtű élet a vizban, mint nálunk. Ugyanakkor mászott ki a vízből kezdetleges lábain a bolytos-úszójú hal a vízből. Ugyanakkor másztunk le a fáról, mint ők. Lehet, hogy még a történelmük is hasonló. És lehet, hogy most egy karesz a számítógépe előtt ugyanilyen őrült történetet ír, mint én. :-))

DJviolin
  • Láma!
    :DDD
  • Culram #219
    Attól hogy sajnálom őket, akkor még lehet saját hitük. Én nem mondom nekik hogy azt kell hinni amit én hiszek, mint amit ők nekem. Én azt mondtam mindenki hite sajátmagában van, mindegy mi is az. Véleménye lehet mindenkinek, de én nem erőltetem rá senkire.
  • Aramir
    Öööö, tényleg, Istent, nagy i-vel :P