24
-
tomcs #24 vegigolvastam a forumot. azert ennyire nem kene..meg a vegen lesznek ertelmes hozzaszolasok is az anyazas meg a hajrazas kozott..
reszemrol annyit hogy nem lattam meg ms kodot, nem is biztos hogy egyhamar rajonnek mi mit jelent, de szerintem nem rosszabb mint a felhasznaloi :)) szal ezalatt azt ertem hogy minden kis hulyegyereknek az kell hogy minden szart szepen grafikus menubol atbuzeralhasson _ami egy kicsiket sem fontos_ pl ablak-animalas meg minden szir-szar. meg hogy az emailbe rakhasson mozgo bizbaszokat stb stb. meg hogy (!) tavolrol jelszoval iranyithassa a gepet, hozzaferjen a cuccaihoz. az ilyen alkalmazasok mar papiron megtervezve ontjak a hibakat, ez ellen nem lehet mit tenni. ms hibaja ott van hogy szerinte mindenkinek kellenek ezek a vackok, es mindenki html-t akar generalni a konyvtaraihoz hogy ikont rakhasson az alkonyvtarakhoz stb stb. -
#23 Újabb intelligens hozzászólás egy névtelen ismerősünk tollából. Remélem nem is zavar, hogy mekkora egy paraszt vagy... -
sztavrosz #20 Te megőrültél! -
#18 > az óriáscég közkinccsé tenné operációs rendszereinek forráskódjait
ez így nem teljesen igaz, szeretnének _csak_ az államok bepillantást nyerni a kódba. nagy különbség! ez utóbbi minden következmény nélkül kivitelezehető volna. -
Bekomman #12 Nincs semmi magyarázata mért ne, nyilván rejtegetnek valamit. -
#7 A lentiekkel egyetertek, de en sem hagynam, hogy mindenki megnezze a forraskodot.
Arra kellene kotelezni oket, hogy szakertoknek megmutassak.
De azt atnezni 5 ev lenne legalabb.. tobb millio sor. -
[HUN]kwega #5 Magyar win xp prof-to használok. Hol kell ezeket a beállításokat átállítani? Én nem találom. Pls. help.