Ps2 emu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gépem:
AMD 2500+
512MB RAM
Ati radeon 9600pro 256 VGA
www.myspace.com/aadammc
de már nem tartom érdemesnek ps2-t venni a ps3rol meg megvan a véleményem
szal vagy 360ast vayg wiit veszek
\"If in doubt, flat out!\"
nem veszek ps2-t ha már kijött a 3 meg az xbox360 inkább egy boxot
vagy wii-t
egy noobnak nem árul el semmit ha itt tüntetõleg mutogatsz
NINCS olyan PS2 emulátor, ami jól mûködik. Ezen nem segít az sem ha Clone CD vel mountolod a fájlokat. Ahhoz, hogy PS2 játékokkal tudjál játszani, PS2-t kell venned.
Nagyon sok kínlódástól meg csalódástól kíméled meg magad, ha nem hiszel azoknak, akik az ellenkezõjét állítják. De ha igen, az a Te dolgod.
Papesz
PSN ID.: Beegabor
lécci nekem is küld el!
És akinek sikerült beálíttani rendesen az leírhatná h kell!
plz
THX
Jimi Hendrix
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Jimi Hendrix
Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi
Mi történt, tréfás kedvében volt, vagy egy PC-s meghekkelte? :))
Tévedsz.
Ha rosszul van beállítva akkor tényleg, de ha jól van beállítva akkor egy 2GHZ-s cpu biztos elég.
Föleg, hogy szerintem ha jól sikerül belönöm akkor 35%-al ketyeg a kicsike.
azt kimodnta hogy nincs pcsx2 höz bios de van söt nem is 1 hanem három és érdekes nem csak technikai demokat lehet vele futtatni amit eddíg procáltam ps2 gamát indítani indúlt mind az má más kérdés hány FPS-t futott ha kell valakinek bios tegye ki MSN cimét és elküldöm
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Még jó hogy nem találja, mert nincs! De ha lenne véletlenül akkor add nekem is oda!<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként ha visszaolvasol világosan kiderül mi a helyzet!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
De nem hiszem, hogy nem lehet összespórolni kb 30 rongyot egy szaros PS2-re.
Ha meg lesz emu, akkor meg a gépedre kell rákölteni egy kilót, hogy notmálisan fusson, de természetesen az se lesz tökéletes, mert tökéletes emuláció nem létezik szvsz, mert az érzést, a "fílinget" nem lehet emulálni, ami egy-egy konzollal jár.
'szal mindenki, aki ps2 emut akar, inkább vegyen egy ps2-t...
vagy X-et, vagy GC-t nekem mindegy, de az a lényeg, hogys konzolon JÁTSSZON és na a PC-jén próbáljon meg szerencsétlenkedni.
Bérbe vehet? reklámfelület...
olvasd el visszafele a nevet te....
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
\"Life is around you and in you.\"