AMD hűtő inst HELP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgymeg nem vagyok nagy hardverguru feketekéz, de tényekre támaszkodom, nem úgy mint egyesek...tudod...
De ha ő vagy bárki ezen megsértődik, akkor csak még jobban sajnálom.
Én nem hülyézem le, ha ő nem nagyokosoz le engem, meg nem jön nekem itt a "lapokban is ezt írták" szövegével. Amúgymeg nem nyilvánosan hülyéztem le, csak utaltam rá, hogy ha fingja sincs hozzá, nem kell hozzászólni.
***Pheel***
Tudod Segment nagy hardverguru..
Tudod Segment nagy hardverguru..
Relatív, én inkább úgy mondtam volna hogy ő nem ért hozzá, meg senki sem ért hozzá, aki ilyen baromságoat jelentet meg, meg ilyenekt hord össze.
Aki nem ért hozzá, az ne rakjon fel sarkazásgátlót a procira, de ugyanakkor ne is magyarázzon hogy nem lehet, mert magasabb a mag. Nagy fenét magasabb...aki nem ért hozzá vigye szervízbe és rakassa fel. (megjegyzem, voltam már olyan szervízbe, ahol azt sem tudták mi az). Szóval erről ennyit.
Feketekéz: ez a különbség kettőnk között...te annak hiszel amit olvasol, én meg annak, amit magam is végigcsinálok...nem tehetek róla, hogy van pár lúzer arc, akik egy nyamvadt cu-spacert nem tudnak a processzorra normálisan felrakni. Szóval ne süllyedjünk már ilyen mélyre ok?
Segment okoska egyik hírben volt ez, talán még az SG-n is fent volt.
Feketkéz, ne írjál már ostobaságokat...ez hülyeség úgy ahogy azt te leírtad. Ha nem tudod rárakni normálisan, akkor ne tedd rá, de ne terjesszél ilyesmiket. TB-re is rálehet tenni a sarkazásgátlót, csak tudni kell a módját...egyáltalán nem magasabb mint a procimag, és a hűtő teljesen ráfekszik a magra.
de ezt meg lehetne nézni mielőtt felteszed a lapba azt a procit...sztem ugy egyszerűbb-)
That\'s All Folk\'s
Ha TBirdöd van, akkor ne használj lesarkazásvédőt, mert a rézlemez magasabb, mint a procimag, és így a lemezen fel fog feküdni a hűtőborda.
Probald meg kezzel