17
Hova rakom a sziliknont, ha van sarkásvédő?
-
segment #17 Amúgymeg nem vagyok nagy hardverguru feketekéz, de tényekre támaszkodom, nem úgy mint egyesek...tudod... -
segment #16 De ha ő vagy bárki ezen megsértődik, akkor csak még jobban sajnálom. -
#15 Kösz emberek a segítséget (?) :)
Már megoldottam és a sarkazásvédő is simán felkerült.
Danke!!! -
segment #14 Én nem hülyézem le, ha ő nem nagyokosoz le engem, meg nem jön nekem itt a "lapokban is ezt írták" szövegével. Amúgymeg nem nyilvánosan hülyéztem le, csak utaltam rá, hogy ha fingja sincs hozzá, nem kell hozzászólni. -
#13 most ezt simán leírhattad volna anélkül is, hogy elkezded Feketkézt lehülyézni... -
#12 Pheel csendesen mosolyog :) -
Feketekéz #11 ***Pheel***
Tudod Segment nagy hardverguru.. -
segment #10 Relatív, én inkább úgy mondtam volna hogy ő nem ért hozzá, meg senki sem ért hozzá, aki ilyen baromságoat jelentet meg, meg ilyenekt hord össze. -
#9 Hogy te mennyire értesz itt mindenhez... -
segment #8 Aki nem ért hozzá, az ne rakjon fel sarkazásgátlót a procira, de ugyanakkor ne is magyarázzon hogy nem lehet, mert magasabb a mag. Nagy fenét magasabb...aki nem ért hozzá vigye szervízbe és rakassa fel. (megjegyzem, voltam már olyan szervízbe, ahol azt sem tudták mi az). Szóval erről ennyit. -
segment #7 Feketekéz: ez a különbség kettőnk között...te annak hiszel amit olvasol, én meg annak, amit magam is végigcsinálok...nem tehetek róla, hogy van pár lúzer arc, akik egy nyamvadt cu-spacert nem tudnak a processzorra normálisan felrakni. Szóval ne süllyedjünk már ilyen mélyre ok? -
Feketekéz #6 Segment okoska egyik hírben volt ez, talán még az SG-n is fent volt. -
segment #5 Feketkéz, ne írjál már ostobaságokat...ez hülyeség úgy ahogy azt te leírtad. Ha nem tudod rárakni normálisan, akkor ne tedd rá, de ne terjesszél ilyesmiket. TB-re is rálehet tenni a sarkazásgátlót, csak tudni kell a módját...egyáltalán nem magasabb mint a procimag, és a hűtő teljesen ráfekszik a magra. -
#4 de ezt meg lehetne nézni mielőtt felteszed a lapba azt a procit...sztem ugy egyszerűbb-)
-
Feketekéz #3 Ha TBirdöd van, akkor ne használj lesarkazásvédőt, mert a rézlemez magasabb, mint a procimag, és így a lemezen fel fog feküdni a hűtőborda. -
vrob98 #2 Probald meg kezzel -
#1 HOgyan kell felrakni az Athlonra a procihűtőt, ha nem az eredeti masszát használom és plusz még sarkazásvédő is van???