A stúdiók harcba szállnak a DVD másolás ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyd a vdubot a francba. Az uj flask mar rippel is... 😉)
Jah jó árak... ...álom.
Jah jó árak... ...álom.
\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"
Az egészen a titkosítás fejlesztő cégek járnak a legjobban. Fizetnek nekik a ****-ért, amit úgyis feltörnek, s kezdődik minden előlről....
Ettől szép az informatika 😊))
Ettől szép az informatika 😊))
fost minek nezel??? 😊)
a nagy kedvenceket meg fogom venni, ha lesz pénzem, bár nem szívesen gazdagítom ezeket a rablókat. fórumból rémlenek ilyen hozzászólások: "divxet cserélnék, a cserealap sajnos még csak cca 70 film" 8). én gyűjtőnek képzeltem magam amíg ezt meg nem láttam... kicsit későn ébredtek a fiúk nem? különben is, tudtommal legális 1 saját biztonsági kópiát készíteni a megvásárolt anyagról (data, audio, dvd mindegy), és illegális ennek megakadályozása. akkor meg mit görcsölnek?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Kár, hogy tökéletes védelem nem létezik. Hiába próbálkoznak. Szerintem a kulcs ott van, hogy valahogyan LE KELL játszani a DVD lemezt a számítógépben, ami azt jelenti, hogy le kell róla olvasni a kicsi digitális biteket. Pl. amikor a lejátszó programod lejátsza. Legkésőbb akkor hozzá lehet férni a digitális tartalomhoz, nem? 😊
Meg miért is másoljuk inkább a DVDket, CDket meg ilyesmit? Ha esetleg olcsóbb lenne, és a film, ami rajta van olyan, hogy szívesen megnézném mondjuk 10x is akár (lefordítva: valami izgi, minőségi film), esetleg megjelenhetne a vevés gondolatának parányi csírája ... de így ... minek vegyem meg, ha max 2x nézem meg?
Meg miért is másoljuk inkább a DVDket, CDket meg ilyesmit? Ha esetleg olcsóbb lenne, és a film, ami rajta van olyan, hogy szívesen megnézném mondjuk 10x is akár (lefordítva: valami izgi, minőségi film), esetleg megjelenhetne a vevés gondolatának parányi csírája ... de így ... minek vegyem meg, ha max 2x nézem meg?
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Majd ebből is annyi fog fogyni kb mint a másolásvédett AudioCD-kből...