142
Help me plíz!
-
Tomcat #41 Hát kurvára nem örűlnék neki, de ha másnapra visszakapnám egészben, sérülés nélkűl valszeg nem sitteltetném le a csávót...
Amúgymeg ha már kurvaanyázol, akkor egy valódi e-mail címet please... mr. noname
Hé te dikk, nehogymán merdzsót kössél el. Grand Cherokee minimum... :)
Amúgymeg télleg elkötsz 1 verdát, nemtom mit csinálok veled bazz! -
#39 azé érdekes hogy csak az unregistered emberkék kurvaanyáznak. Élőben biztos nem így beszélnének... -
#36 Egyébként én valahogy nem tudok sajnálni valakit, aki egy 5 éves autót 15 millióért akar eladni. Meg azt sem tudom sajnálni, aki ilyen láma mint te, és nem látja, hogy másnap visszavinném.
Átveszem TWN-től ezt a :] -t :)) -
#35 Én meg neked kívánom! :]] -
#34 Az nem csak a merzsóknál műxik ;]. -
#32 egyébként szerintem dolgozzál:
kevésbé kifizetődő, de büdös dagadt cigányok nem dugják a farkukat a Analis Canalis-odba, abban a néhány hónapban, amit a sitten töltesz... -
#31 Apró trükk:
a kocsi gyújtógyertya porcelánt kell ügyesen odavágni az oldalüveghez. Gyakorlott embernek nem szólal meg a riasztó. Nem én csináltam, természesetesen, egy ismerős kocsiját törték fel így...
-
#30 A teniszlabdas modszer mukodik meg az uj Merciknel? -
#29 :D
Ha a social engineerignhez folyamodom, akkor még csak kárt sem okozok! Lehet, észre sem vennék!
Egyébként meg a kocsikat mindig a Danubiuszon hírdetik, hogy visszavásárolnák.
Namost, dikki hallgatja a Danubiuszt, és ha visszavásárolnák a kocsit, több lehetőségem van:
1. egy milliót kérek, van egy misjám is.
2. nem kérek semmit, csak hallgatást, és még csak gondom sem lesz.
Na? Erre nem is gondoltatok, mi? Ezzel egyszerűen NEM lehet lebukni! -
#28 lol :)
aszongyák direct előre lement ez a beszélgetés.
Vagy hogy ő mint moderátor egyedül beírta az egészet a nevünkben :) -
#27 Dehogynem! Megmondja szépen hogy mennyen a tisztelt bíroság a jóbüdös SG-re és nézzenek bele ebbe a topikba.. mi vagyunk a bizonyíték -
#26 az oké az ki a faszt érdekel hi visszaviszi és lebukik :) de mi van akkor ha még visszavitel előtt bukik le? Nem fogja tudni bemagyarázni hogy csak 1 napra kell a kocsi neki. Az nem illegális használat az már lopás/szopás :) -
#25 1 nap az csak illegális gépkocsihasználatnak számít...ha visszaviszed és lebuksz...csak pár hónapot kell ülj, vagy kapsz egy felfüggesztettet. -
#24 Dikkma csak egy. Egy, de az mindenki felett! :)) -
#23 Jaj, köszi hogy aggódtok értem, meg drukkoltok. A személy azonban megéri a bűncselekményt!
Amikor először csak poénból felvetettem neki, azt mondta, boldog lenne ha így lenne. Persze én: jajj, ne csináld, most akkor tényleg? Képes volnál így kihasználni?
Mire Ő : a legvégsőkig.
Szal gáz van. Majd csak találtok új moderátort, ha a börtönben nem lesz net :-)
(ha viszont lesz, jajj nektek :-) )
-
#22 Dikkma hajrá, én szurkolok Neked:) -
#21 a Dikkmák ezt nem így gondolják..
hívj taxit!(Merci Class A) -
#19 egy ujj , legmenőbb G ostály láttam 40 ért -
#18 hát az magában még nem halálos bűn hogyha csak 1 napra lopod el de gondolj bele mivan akkor ha lebuksz. Hogy fogod elmagyarázni hogy te csak 1 napra akartad kölcsönkérni? Vagy ha mondjuk út közben miután elcsórtad jön egy rendőr és ellenőriztet? Látja hogy lopott az autó és nem fogod tudni neki bemagyarázni hogy csak 1 napra vitted el a kocsit... -
#17 Csak egy napra. Olyan nagy bűn? Fontos lenne.
Lazarus: ma Ön a leggyengébb láncszem! Viszlát! -
#16 viszlát Dikkma, talán 20év múlva még hallunk rólad :) -
#15 ez a TWN nagyon brutál. Inkább meg se kérdezem tőle hogy eddig mennyi autót lopott el :) -
#14 lol komolyan el akarsz csórni egy autót??? -
#13 Íme!
MERCEDES G 300 TD, Automata Automata (Diesel) Hirdetéskód: 710333
Gyártás év/hó: 1997/8 Műszaki vizsga: 2001/1
Hengerűrt.: 2996 cm3 Futott km: 66000 km
Kivitel: terepjáró
Telefonszám: 246-2893, 06-20/9-523-285, 06-20/43-33905
Ár: 14.9 millió Ft
Leírás: FULL EXTRA. 40%-TÓL HITELRE IS.
Megtekinthető: Autó Budaörs Kft., 1112 Bp, Budaörsi út 120.
Szerintem elkérem egy próbakörre, és valahogy elfelejtem visszavinni. -
#12 Asszem inkább social engineeringhez fordulok! Nem az autót, hanem a tulajt támadom. El kell vkitől csaklizni a kocsit, és akkor odasétálok autóhoz, kinyitom, a riasztót már kikapcsoltam, beülök, beindítom, elmegyek a Börzsönybe, majd másnap visszaviszem az autót, és megköszönöm. Átveszem a visszavásárlásra szánt milliót, és van egy millióm, valamint a célszemély eljutott a panzióba! -
#11 HitM@n: nagyon kösz!
DewDew : LOL. :))) Ugye mindenki ismeri DewDew oldalát?
TWN! Úgyan látom, alaposan félreismertünk itt az SG-n, te egy hatalmas fej vagy.
Az ötletek nagyok! Mondom, én egy Mercedes G-re gondoltam (asszem van ilyen, tudjátok az amit Ausztriában is gyártanak, más néven) ennek elvileg nincs túl nagy tekknikája, de azért mégiscsak Mercedes, szal kényelmes, meg fel is menne ahhoz a panzióhoz. Immobiliser nem kéne, azt tuti nem kerülöm ki.
Az első király, de Mercedes G-nél nem hiszem működik. A második lesz a mo. Vagy Sephi megoldása :-D
Akkor a kocsiba már bejutottunk (riasztó megszólal, akkor megemelem 45 fokos szögben, az működik? mint abban a Schwarzeneggeres filmben :] ) most már csak be kéne pöccenteni. Egy trabit be tudok, ezt gondolom nem.
Még gondolkodom. -
#10 Nem szamit semmi!
Ha elkapnak, lecsuknak. Valahonnan szerzel egy PC-t, kifizeted az internetet (szelessavu), es gyorsan letoltod a buntetesed!!! :) -
#9 Ha a kocsi jól van védve technikailag (hyper-super biztonság + hasonlók), akkor gyújts be némi napilapot, dobd a kocsi alá: erre az automata felismerő "hightechnikája" kidobja magának, hogy tűzvész van ergo -> az autó kinyílik, banzáj.. a többit meg gondolom tudod, byz. Egyéb: lámpánál kicsapod - rövidre zárod, stb.. - a biztosítékot.. (ez régebbi típusoknál műxik yool) egyéb2: kocsi alá mászol, elvágod a vezetékeket (alulról nézve jobb-elől szokott lenni, kb. pohárformájú részhez van a hang kötve, az index tán nem olyan fontos: mivel a legegyszerűbb megoldás 2 autóval lopni [írom alább]).
Mihez kell 2 autó:
1, trailerezni az autót;
2, aki előre megy és szaglászik (akár 10 perc különbséggel indulhattok).
Időpont: szürkületi zónában. A felderítő felderít, a kocsit ismerők meg annyira nem látnak mindent ;).
Probléma: ha a kocsiba van beépítve műholdas kereső is. A megoldás ciki, de mást meg kapcsolatok révén lehet csak elérni: leárnyékolás.
Ha 1 emberke megy ilyet csinálni: a kocsija "távol" legyen a színhelytől (mivel utána körülnéznek); olyan helyen hagyja, ahol nem feltűnő, ha egy auto megáll (vagy menjen oda busszal, mert az a legjobb technika: téged buszon hányszor ellenőriztek? ;] Hozzánk mindig így jönnek csórni, v. utánfutóval, ami meg ált. hülyeség, kivéve ha van helyi kapcsolatod..).
Még vmi. érdekes: benzin csap. A fene gondolná, hogy már ilyen ötletek is vannak :]]]], a benzincsaphoz külön kapcsoló van - bár igen ritka eset - a kocsikban elrejtve (ha ilyennel találkozol és nem találod meg rövid időn belül a csapot, akkor inkább hagydd ott a kocsit és húzz a francba /keményebb esetben gyújtsd fel, ha voltál olyan hülye és hajszált/újlenyomatot hagytál benne../).
Tépem má' itt a számat, na halee Dikkma :]]]] -
#8 Tudom,nem ide tartozik,de akkor is leírom :)
Már leírtam az egyik topicba:
Isten éltessen sokáig,füled nőjön bokáig! :))
Nem volt a másik topicban reakció felőled,így hát beírtam ide is :))
-
#7 Ne komolytalankodjunk már, plíz! Komolyan kérdeztem, komoly válaszokat kérek!
Francba, hogy mindent el kell poénkodni. -
#6 Hogy mennyit kaphatsz?
Maximum egy hátbaveregetést,meg egy "Jól csináltad Dikkma fiam...!" kezdetű dícséretet :)))
-
#5 Ha feltöröd az egész osztályt, az szép teljesítmény lesz. Azért tuti életfogytig jár :)))) De lehet az osztályfőnök meg a pedellus kicsit csúnyán fog rád nézni :))))) -
#4 Várok más ötleteket, javaslatokat is még!
És ha vetődik erre valami okos ember, még azt mondja meg, mennyit kap manapság valaki ha ellop egy használt Mercedes G osztályt.
És a válaszba azt is vegye bele, hogy én vagyok a Dikkma, tehát eleve kevesebb a bűntetés.
(esetleg fél év+örök társadalmi munkában moderátor az SG-n...? még jól is hangzik, nemde?) -
#3 Hm. Sephi, mondták már rád, nem is vagy olyan hülye? -
#2 Egyszeru!
Kilopol egy taglat egy epitkezesrol oszt nekivagod a terapjaro ablakanak!
Oszt kisz -
#1 Az jutott eszembe, fel szeretnék törni egy autót.
Mivel az autót egy bizonyos személynek egy, a Börzsönyben levő panzió eljuttatására használnám, nem lenne rossz, ha mondjuk egy terepjárót törnék fel.
Egy sima zár feltörése nem ügy.
http://www.lysator.liu.se/mit-guide/mit-guide.html
http://www.wilton.force9.co.uk/lock/
http://www.indra.com/archives/alt-locksmithing/
De az autó azért mégiscsak más!
Tud valaki olyan linket, ahol leírják, hogy törhetnék fel egy terepjárót?
Ja és mielőtt hülyének néznétek! Az autó ténylegesen használva lesz, tehát az immobiliseres autókat szerintem hanyagoljuk. Egy Mercedes G-osztályra gondoltam, igényes kényelmes autó, és még csak nem is lehet hű-de-nagy védelme.
Minden segítséget szívesen fogadok!
Előre is köszönet:
dikki