42
Zene készítő program
-
gyurkahurka #42 Sziasztok,
az lenne a kérdésem hogy szerintetek megéri azért feltenni a OS X-et hogy a logic pro-t használjam zene szerkesztésre ? -
koppi2 #41 Logic Pro 8 + Serials itt Logic Pro 8 + Serial -
koppi2 #40 Logic Pro 8 innen ;)
http://thepiratebay.org/torrent/3810878/Logic_Pro_8___Serials -
ekjepo #39 hellósztok. én még új vagyok, de zenét szeretnék készíteni, kellene nekem 2 progi, az egyikkel, kottázva kellene, mint a guitar pro ba, csak az a baj, h abba nem lehet rendesen számokat kreáln, a másik, az meg "tuc-tuc" zenékhez kellene, amit úgyszint én tudnék összerakni, de úgy kellene mind 2 h már bele vannak a hangok táplálva, pls vki segítene? -
peti0606 #38 hellosztok!
valaki tudna nekem linkelni ingyenes Logic Pro akármelyik kiadását?
Megköszönnném:) -
#37 uaramisten..Nem ejay.hol éltek ti..Guitr pro!xD -
balint15 #36 próbáld meg az avrack et -
Ákos456 #35 Hi!
Nekem egy olyan progi kéne ami szétválasztja az éneket a zenétől.(Esetleg a hangszereket is)
Valaki tudna SEGÍTENI? Nagyon kellene! -
Impi #34 Üdv :)
Van egy-két kérés, hogy szinte felfoghatatlan, hogyan képzelik!
"Semmiből zenét" Miért nem olyan program, ami a semmiből vacsorát tesz eléd!
Zene szétválasztás: Van olyan szakács aki a kész tortát szétbontja lisztre, vajra, dióra, tojásra?
-
Timyke #33 Sziasztok!!!!nekem egy olyan program kéne amiben már megvannak a hangok és azokat össze lehet "komponálni"!!!!vagy egy olyan amihez ha hozzáadom az aláfestést rátudok énekelni vagy énekhangot hozzáadni!!!!olyan is jó ami mindkettőt tudja!!!!:)ha valaki tud ilyen programot az vagy ide vagy az erre az e-mail címre írjon:[email protected]
Ja és vagy a program teljes nevét vagy annak a weboldanak a címét amelyikről le lehet tölteni INGYEN!!!!Köszike!!! -
#32 Arra a célra pedig bármilyen "zeneszerkesztő" program megfelel.
Fast- / Scream- / Impulse- /Modplug- / ****Tracker, Jeskola Buzz (vagy más hasonló alternatívája), Fruity Loops, Reason
A trackerekhez külön kell beszerezni a "hangszereket" (hangállomány formájában), a többihez nem feltétlenül (bár ki lehet egészíteni, de nemcsak hangállományokkal, hanem külön szintetizátor-kiegészítőkkel).
Hogy milyen hangokat játsszon le, milyen ideig, milyen tempóban, azt neked kell megadni (de az alul említett megoldásokkal ki is lehet "sorsolni"). -
#31 Ez nem valami lusta bandához kell :) ...csak nekem. -
#30 Akkor rosszúl mondtam a "semmit".
Úgy értem pl. lehet 10 hangszer közül vállasztani, a vállasztott hangszeren a hang magasságot megadni azt, hogy mettől meddig tart. És az így előre elkészített hangokból egy saját zene félét készíteni. -
#29 [url=http://stego.uw.hu/20070301_bouncemusic/bouncemusic.swf]Nesztek, pattogó labda "zenél"[/url] -
#28 "Semmiből" nem lehet zenét csinálni (mint energiát sem).
Viszont vannak erre remek algoritmusok:
* Mozart kockadobással komponált menüettjei
* Különböző fizikai jelenségek (Brown mozgás) modellezése, véletlenszámok, sorozatok (Fibonacci) remek alapanyagot adnak
* Zajok, nem hangállományok (régen volt olyan megszálott, aki a command.com rendszerállományt hangszerkesztő programban lejátszatva zeneként adta elő) ugyancsak érdekes eredményeket adhat
* -
#27 az új lánybandához kell? már a zenét is úgy íratjátok a programmal? :D -
#26 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan cucc, ami a semmiből csinál zenét? Magyarul nem zenét vág, hanem komponál. A cucc alatt nem berendezést értek, hanem programot. -
#25 "Nekem olyan progi kéne,ha betöltök 1 zenét akkor le tudjam szedni róla csak a vokált"
Ez pedig szinte fából vaskarika.
Jelenleg egyik számítógépes szoftver nem képes egy komplex zenét tökéletesen sávokra (dob, ének, elektromos gitár, stb...) bontani. Ebből következőleg a vokál kiszedése is eléggé buhera dolog (hangszerkesztő programmal - Goldwave, Audition, Sound Forge - valamelyest megoldható).
Itt, itt, itt, itt (és még sok helyen) leírtam a klasszikus megoldást: ki kell vonni egymásból a jobb és a bal csatornát. A megoldás természetesen nem 100%-osan megbízható... -
TomK #24 Sziasztok!
Nekem olyan progi kéne,ha betöltök 1 zenét akkor le tudjam szedni róla csak a vokált
Tudtok nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm -
#23 Instant zene, instant progival, instant (uniformizáltan trendi :) embereknek.
LOL
Ha számgépes zene, akkor minimum Cubase SX..... -
#22 lol.. delete topic -
#21 Nekem Dance 6 van és jó! :) -
Vlala #20 Vinyltoy: látod, itt sem szólok semmit, pedig lehetne :-)
Azért haladok, nem? -
#19 Hasznos cikk
Elég komoly cucc 500 euroért... Ha vki lát dc-n működö tört verziót szóljon pls. -
#18 Akinek megvan a " Techno ejay 4 " Szóljon már! -
#17 7 hónap után senki? pffff...
-
Robbb #16 De,én. -
Darkboy #15 2 év után senki??? -
#14 Magix 7? -
#13 atomX mp3
vagy az keverő progi ?
sebaj nekem nagyon bejött amikor láttam -
#12 Jaja, ez most már engem is érdekel. Ha megmondanád, honnan, attól happy lennék. -
#11 mit ? honnan ?
-
#10 köszi, már szereztem másikat -
#9 A 0-day ftp topicban a kb. 25000-es hozzászólás körül lehetett anno egy ftp. Bár gondolom nem fogod megkeresni :-) -
#8 és honnan szeditek le ? egy ftp-t se találtam -
Totya000 #7 en meg ft2-nel vagyok leragadva. -
#6 Nekem is ingyen volt. :-)
A Dance van meg. -
#5 töltsd le valami warez-ről! Szinte minden 2. helyen fent van.. -
#4 de ezt meg kell venni. nekem olyan kéne, amit ingyé le lehet tölteni a netről, de azé köszi -
#3 kössz