13
1 percből csak 10mp játszik le
-
#13 nem hiszem
ez a Dn van ahhoz ritkábban nyúlok
de itt egy másik ami stream erroros:
RIFFćU AVI LIST+ hdrlavih8 j _ Ç ¦ ă?śVAŚMEDIH| LISTt strlstrh8 vidsIV50 ¤ _ @· ł ¦ strf( ( ¦ IV50_{ JUNK¤ mQW_bghg>Mqypdx\egc§//cB8Bcccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc_+ P k! _-ó -
#12 Ez nem egy avi file header-je. Illetve bizonyos részek abból vannak. Nem volt véletlenül egy nagy halom lost clustered a FAT-es filerendszereden, amin ezt tároltad? Leginkább arra emlékeztet. -
#11 fogalmam sincs
ez a teteje az F3as sornak
gondolom a felső sor a header
-
#10 Ezek a path-ok mik a beidézett részben? Ez van a file header-jében?!? -
#9 RIFF: AVI LISTé hdrlavih8 @ť 4p A Ç _ É LISTó strlstrh8 vidsiV50 @ť @B¤ A 8 ' _ É strf( ( _ É IV50+Ů strn& C:\WINDOWS\TEMP\TMPVIDEO\IVCSATMP.AVI LISTî strlstrh8 auds DČ ü+ Ç 4! strf "V DČ p strn& C:\WINDOWS\TEMP\TMPVIDEO\IVCSATMP.AVI JUNKV
igazad van
csak a wincommander meg elindította egyből a filmeket F3ra
de így is van amelyiket hibásan -
#7 izé...
milyen hex viewert javasolsz? -
#6 Akkor legyél szíves idézd be a fejlécét az avinak ide. Fogsz egy text/hex-viewert és kimásolod az első 11-15 sort. Ebben vannak a codecre vonatkozó infok. Abból talán ki lehet hámozni vmi okosat. Esetleg nem. Nálam is volt már olyan avi, ami kiakasztotta a mediaplayert, de nem voltak fontosak, szal nem sokat szórakoztam velük. -
#5 kipróbáltam bár nem a divx.comon volt
de nem nagyon működött ez a progi
-
#4 Tehát avi. Segíthet egy footer újraépítés talán.
Ehhez a divfix.exe nevű program ajánlható. Asszem a www.divx.com-on láttam. -
#3 semmit infot nem ír róla a win
pedig van valami fullcodecem ami állítólag mindent felrakott
pedig van ami el sem indul
160 x 120, 24 bit, 1349 képkocka, 15.000 képkocka/mp, 28 KB/mp, Indeo® video 5 v. Cinepak Codec
No combination of filters could be found to render the stream
-
#2 formátum? codec? -
#1 letöltöttem néhány kisebb filmet a netről, de a mediaplayer csak pár mpet játszik le belölük
aztán visszaugrik az elejére
hiába húzok bele a film közepére, azt nem játsza le
mit csináljak?