28
LindowsOS
-
#28 Vagy valaki 1 accot tudna adni a lindows.com-ra? -
#27 Nem tudna segíteni valaki, hogy honnan tudnám leszedni?
Előre is köszi -
davos80 #26 Kössz.Nem rossz amúgy a lindows, mert elég gyorsan fennt van, meg tényleg olyan mint a win, meg van benne divx, stb... -
#25 Különben is, ez a lindows debian alapú, csak össze vissza van csicsázva... akkor már inkább rendes debiant használjatok. Azt többen használják, meg jobb is. Na jó, elég lesz már belőlem :) -
#24 Illetve Davos: elöbb írd be hogy help. Ott kell lennie vmi olyannak amivel a kiválaszthatod a fnnlévő OSek közül h mi legyen benne az indítómenüben. De sztem ha fixmbrrel csinálod az is jó lesz mert a winme is benne kell h legyen e boot.iniben. Csak ezt nem mondom tutira... -
#23 "Nem tudja valaki, hogyan lehet levakarni a lindows 4.5 -öt?Ha simán letörlöm rajta marad az indítóképernyő, amin ki kell választani, hogy lindowst vagy win xp-t, vagy milleniumot akarok-e használni."
Davos80:
Indulj a WinXP telepítőlemezéről, várd ki amig mindent elintéz, és nyomd meg a J gombot a javító konzolhoz. Jelentkezz be, majd írd be hogy fixmbr . Aztán egy i betű, egy enter, és egy rezet :) [!!!miért nem lehet kivenni a cdt a javító konzolon? mountolja? mi ez, unix? :)]
---
© e.zoli:
a www.lindows.com-on My.Lindows, regisztrálj, aztán My Products -> CD Downloads.
[Úgy emlékszem ,mintha ez régen a webshophoz vitt volna, de most nem... lehet hogy ez csak azért van, mert free day volt és beírtam a kuponkódot? Nemtom... De nekem megy :) ) -
davos80 #22 Hm?#14 -
#21 maj ha source kodot kiirva mukodok, akkor jo
ha nem, akkor nem... -
tudatlanka #20 modjuk a másik hogy én iso fálj itt nem látok te igen? -
tudatlanka #19 na látod ez jó kérdés?
de én akár honnan nézem igy még lehet legális is mert ez a cég hibája -
#18 na, mégis megy!
má' töltöm lefelé.
csak a kérdés, hogy valóban legaális -e?
Mer attól hogy valakitől kaptunk egy kódot, még nem tutkó, hogy leg-ális.... -
tudatlanka #17 Nekem még megy lehet hogy azért mert végig csináltam korábban
Frank kell a belépési kódom? -
#16 már nem müxik... -
tudatlanka #15 e.zoli
ha legálisan akarsz hozzá jutni de tényleg -
davos80 #14 Nem tudja valaki, hogyan lehet levakarni a lindows 4.5 -öt?Ha simán letörlöm rajta marad az indítóképernyő, amin ki kell választani, hogy lindowst vagy win xp-t, vagy milleniumot akarok-e használni. -
e.zoli #13 Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet beszerezni a lindowst? -
#12 értem
vagyis ez azt jelenti ha kurva gazdag lennék lenne pénzem?
-
#10 Senkinek nem sikerült feltelepítenie még ???????? -
Borg #9 Mondj már egy szabványt plz ami PIACRA MÉG NEM KERÜLT operációs rendszereket érinti, én nem tudok ilyent... -
#8 Nem tudom. Meséld eeeeeeeeel! -
#7 na de ember!!!
és akkor a szabványok miért vannak?
-
#6 A világunk lényege a sokszínűség. És a windowsos platform is stabil, csak érteni kell hozzá. Ez persze a linuxra is igaz.
A LindOSws sem ingyenes, illetve maga a keret az, de mivel windows-os progikat futtat, azok meg nem ingyenesek, így a használata nem ingyenes. És ugye a linuxra írt programok jórésze is csak saját használatra ingyenesek (GPL), sőt van, ami arra se! -
#5 talán azért mert jó lenne egy linux alapú megbízható és ingyenes operációs rendszer amiben megvan a windowsok egyszerű kezelhetősége és a hozzájuk írt rengeteg program
esetleg... -
#4 Nekem ennek a cuccnak az egész koncepciója nem szimpatikus. Csináljunk windows-t a linuxból. Minek még egyszer feltalálni a kereket, ha már ismerjük?!? -
Bakka #2 !!! MERT FOS AZ EGESZ !!! -
#1 Hi All!
Sikerült megszereznem a LindowsOs-t.
A problémám,hogy bootolok a cd-jéről és utánna kidobja a cd- és nyomjak egy gombot a restarthoz.
Utánna nincs semmi :-(
Nemtudjátok miért nemmegy fel ?