Legjobb rpg-k

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baldur's Gate sorozat. A legkirályabb. csá😊)
Sephi
Legjoob RPG? hmm

Suikoden 1 es 2 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

betrayal at krondor, dark sun 1-2, wiz7
Rincewind
Ejnye a Morrowind-et kihagytam, pedig óriási sikernek ígérkezik! Már csak, ha a Daggerfall-t vesszük alapul... 😊
Rincewind
1. A Neverwinter Nights-ot akkor nem kell bemutatni 😊
Egy biztos: ha a készítőknek sikerül megvalósítaniuk, amit igértek, akkor annyit fogunk játszan, hogy még fórumozni se lesz időnk hónapokon keresztül! Ez a legjobbik eset! De azért hozzá kell tenni, hogy nagyon összetett az NWN koncepciója és nagyon könnyű elbaszni 😞(
Szóval drukkoljunk!
2. Gothic II.
Az első része is csúcs volt a maga nemében, felejthetetlen hangulattal. Ha a készítők megtartják, a jó dolgokat a régi részből és kijavítják a bugogat, akkor minden esélyük megvan rá, hogy bombasikert alkossanak. Ismét csak drukkolhatunk neki, hogy sikerüljön!
3. Star Wars Galaxies
Nem tudom mennyire tartozik ide, de mindenesetre RPG 😊
Egy biztos ezzel a játékkal kapcsolatban: ha a készítők csak a felét valósítják meg annak, amit igértek, akkor bomba fog robbani a Pc-s játékiparban 😊
Most hirtelen ennyi jut eszembe.

u.i.: Ne bántsd az I.C-t nincs vele semmi gond!
FREAK
Csak egy a lényeg : MORROWIND.

www.morrowind.com

Ahogy anno is csak az Elder Scrolls volt igazán említésre méltó RPG (a sok szar de divatos Beholder gamma között), úgy most az új résztõl is ezt lehet várni.

Persze a Gothic se kutya, csak nekem az nem olyan "igazi" RPG. Kicsit száraz, nincsenek benne elfek, törpék, lovagolni sem lehet, nincsenek tolvajok, lovagok, papok....... Ja meg kocsmák se....

Riszpekk

yellowcab
Nem tudom számotokra érdekes lehet e ez a topic,de nekem nagyon is.Ugyanis nagyon szeretem ezt a játék fajtát,de nincs mindig időm végignézni mindent rpg-k után.Tehát a segítségeteket kérem(aminek talán más is örül,hogy egy helyen lássuk mik is jelennek majd meg amire érdemes időt fordítani.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy én eddig csak a NWN megjelenésére számítottam,de ahogy látom,jönnek azért más játékok is.Tehát egy-két szóval le is irhatnátok,mi lesz abban amit vártok.Sőt,mik voltak az eddigi kedvenceitek,nekem a BG sorozat.Na sziasztok,várom a hozzászólásotokat.
yellowcab

P.S.:Abban szinte biztos vagyok,hogy I.C.Ram többször is be néz ide,Őt eddig szinte minden topicban láttam a témához szólni!

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Rincewind
első 😊
← ElőzőOldal 2 / 2