79
Mik lesznek?Mikor jelennek meg?
  • ember
    Fallout bameg.
  • GAMECUBE
    FF osszes:) DW7, Wild arms 1-2, Chrono-k, Baldursok, Illusion of time, csá.
    LOD, Xenogears,
  • I.C.ram
    jol gondolod :)

Szerintem a legjobb RPG amivel eddig jatszottam az a Baldur's Gate es az Arcanum volt! BG2 a hangulata miatt es maga a szabalyrendszer miatt. Arcanum pedig a hosszusaga miatt es a feelinge miatt bar annyira nem voltak otletessek a feladatok (ebben a BG jobb) de a vilag nagyon kiraly volt! tobbszor is vegiglehet jatszani mert nem unalmas de sajna a multiplayer kimaradt belole illetve benne van de eleg gyatra lett sajna :( (BG viszont kegyetlen jo volt multiban)

Ezeketet tudom eddig ajanlani amiket most is betudsz szerezni!

Amik jonnek! : Elsokent en a neverwinter nightsot varom mert szerintem az nagyon tuti lesz a multiplayer jatekban bar a grafikaja nem a legszebb lesz az biztos! Dungeon Siege viszont igazan szep es jonak is igerkezik de sajna a multiplayer szerintem nem lesz olyan jo benne mint a neverwinter nights-ban ha igazi szerpjatekra vagysz akkor ajanlom figyelmedbe a Star Wars Galaxiest mert itt tenyleg a jatekosoktol fugg a tortenet! bar sajnos havidijat kell fizetni de a vilag es a grafika no meg az elvezet karpotol ezert!

most jonnek az Arcade szerepjatekok (en talaltam ki ezt a kategoriat mert itt tenyleg nem kell szinte semmit csinalni a hentelesen es az xp gyujtogetesen kivul csinalni!)

Diablo 2 - ronda grafika rengeteg random cucc es B.netnek hala a multiplayer szerepjatekok kiralya az arcadeban!

World of Warcraft - bar meg nem jelent meg nagyon valoszinu hogy csak utni kell benne es nincs arra lehetoseg mint az SWG-ben hogy akar meg fodrasz is lehess :) tehat olyan mint a diablo csak fizetni kell erte havonta es szebb a grafekja es a vilag amiben jatszodik az a mar ismert Warcraft vilaga!

Kb ennyi ha meg eszembe jut valami akkor szolok! de ha igazi RPG-re vagysz akkor szerintem keress egy party-t (kalandozo csapatot) es jatszal valamelyik papiros szerepjatekban! ez a legtutibb!
  • EqUiNooX
    Bard's Tale 3
    Wizzardy 7
    Baldurs Gate 1-2, IwD és kiegészitőik
    Vampire
    Lands of Lore
    Nethack

igy hirtelen belegondolva ezekkel jáccottam/jáccok a legszivesebben..
  • Long_Gun
    Fate: Gates of Dawn! Minden crpg-k királya, a többi csak tündérmese.
  • Crokin
    World of Warcraft, nagyon varom.
  • Frank
    Kimaradt: Wizardry 8, Might&Magic VI
  • Frank
    Amit varok:
    Divine Divinity
    Dungeon Siege
    Fatherdale
    Neverwinter Nights
    Morrowind
    Arx Fatalis
    SW:Knights of the Old Republic
    Eddigi kedvencek: Betrayal at Krondor, Realms of Arkania II-III, Stonekeep, Lands of Lore, BG I-II, Fallout I-II, Anachronox.
  • Nark

A Dungeon Siege senkinek sem ismerős ? Szerintem iszonyú jó kis game lesz
    . Itt  Meg
    tudjátok nézni a hivatalos oldalt. Nem tudom menyire legális de az egyik
    haveromnak lemásoltam a Pc gurubol  egy cikket ,és felraktam a nettre.(
    Egyébként is történnek sokkal furcsább dolgok mint egy kis  szerzői
    jog megsértése . ) Ha valakit érdekel elolvashatja .    Cikk  

• GAMECUBE
    nah azert jo volt a ket suikoden,.
    nekem bejott... az elso korokre osztott rpgm volt.
    de az nem igazi rpg.
    az konzol rpg.
  • noxon
    Baldur's Gate sorozat. A legkirályabb. csá:))
  • Sephi
    Legjoob RPG? hmm

Suikoden 1 es 2 :))))
  • jarlaxe
    betrayal at krondor, dark sun 1-2, wiz7
  • Rincewind
    Ejnye a Morrowind-et kihagytam, pedig óriási sikernek ígérkezik! Már csak, ha a Daggerfall-t vesszük alapul... :)
  • Rincewind
    1. A Neverwinter Nights-ot akkor nem kell bemutatni :)
    Egy biztos: ha a készítőknek sikerül megvalósítaniuk, amit igértek, akkor annyit fogunk játszan, hogy még fórumozni se lesz időnk hónapokon keresztül! Ez a legjobbik eset! De azért hozzá kell tenni, hogy nagyon összetett az NWN koncepciója és nagyon könnyű elbaszni :((
    Szóval drukkoljunk!
    2. Gothic II.
    Az első része is csúcs volt a maga nemében, felejthetetlen hangulattal. Ha a készítők megtartják, a jó dolgokat a régi részből és kijavítják a bugogat, akkor minden esélyük megvan rá, hogy bombasikert alkossanak. Ismét csak drukkolhatunk neki, hogy sikerüljön!
    3. Star Wars Galaxies
    Nem tudom mennyire tartozik ide, de mindenesetre RPG :)
    Egy biztos ezzel a játékkal kapcsolatban: ha a készítők csak a felét valósítják meg annak, amit igértek, akkor bomba fog robbani a Pc-s játékiparban :)
    Most hirtelen ennyi jut eszembe.

u.i.: Ne bántsd az I.C-t nincs vele semmi gond!
  • FREAK
    Csak egy a lényeg : MORROWIND.

www.morrowind.com

Ahogy anno is csak az Elder Scrolls volt igazán említésre méltó RPG (a sok szar de divatos Beholder gamma között), úgy most az új résztől is ezt lehet várni.

Persze a Gothic se kutya, csak nekem az nem olyan "igazi" RPG. Kicsit száraz, nincsenek benne elfek, törpék, lovagolni sem lehet, nincsenek tolvajok, lovagok, papok....... Ja meg kocsmák se....
  • yellowcab
    Nem tudom számotokra érdekes lehet e ez a topic,de nekem nagyon is.Ugyanis nagyon szeretem ezt a játék fajtát,de nincs mindig időm végignézni mindent rpg-k után.Tehát a segítségeteket kérem(aminek talán más is örül,hogy egy helyen lássuk mik is jelennek majd meg amire érdemes időt fordítani.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy én eddig csak a NWN megjelenésére számítottam,de ahogy látom,jönnek azért más játékok is.Tehát egy-két szóval le is irhatnátok,mi lesz abban amit vártok.Sőt,mik voltak az eddigi kedvenceitek,nekem a BG sorozat.Na sziasztok,várom a hozzászólásotokat.
    yellowcab

P.S.:Abban szinte biztos vagyok,hogy I.C.Ram többször is be néz ide,Őt eddig szinte minden topicban láttam a témához szólni!
  • Rincewind
    első :)