Legjobb rpg-k

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Ja most nezem, hogy ott is megemlitetted.
De en meg Amigan jatszottam az elsovel a masik ketto ott mar meg sem jelent.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
Jakuza, nézz át az "Old game hívek" topicba is :)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

DonnieBrasco
Realms of Arkania? Most sikerült beszereznem a 3. rész (Shadows over Riva) teljes CD-s verzióját... most elkezdtem az elsõ résszel, de elég nagy swung kell neki, hogy rávegyem magam... anno csak a 2. részt (Star Trail) nyomtam végig. Baromi nehéz játék!
A Darklands szintén iszonyat nehéz, talán pont ezért nem is nyomtam végig anno, bár kétségkívül zseniális! Tele van olyan ötletekkel amiket azóta sem használt senki (sajnos).

DB

[Jakuza]
Realms of Arkania -ra emlexik valaki ?
Meg negativ modositok is voltak benne, mint pl klausztofobia.
De a Darklands se volt rossz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
Jó az az NWN... 53 hely az egész klassz :))))

DB

Final Fantasy VII

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Céges proxyval rendelkezõk és átolvasni lusták kedvéért azért írd ide, hogy az NWN a kanyarban sincs... :Ð

fun is fun and done is done

DonnieBrasco
Nem vonul át :) már lezártam, és kihirdettük a gyõztest. Megnézhetõ az RPGdot.com Top 100 listájában :))

DB

Megköveztek, ha beírom ide au Ultima Online-t? :-)
Komolyabban: remélem átvonul ide a Morrowind témában elharapódzott MW-NWN szócsata.

fun is fun and done is done

BBird
PONG! Bár ott nem a játékben nõtt régen a skill, hanem a valóságban, jobb reflexek, ilyesmi. ;-)
Methylisocloro
Fate: Gates of Dawn nemcsak volt hatalmas játék, de most is az. Én most nyomulok vele amiga emulátoron!

Petyus_
Igen MightMagic 4-5 (World of Xeen) az egy (két)nagyon jó játék volt.. szerintem a sorozat se ez elõtt se ezután nem tudta hozni ezt a színvonalat sajnos. Hatalmas terület volt, szuper "open ended" játékmenet, érdekes questek, old school logikai feladatok, jó harcrendszer, fejlõdési rendszer.. nagyon-nagyon jó volt. Ja és nem voltak benne olyan bugok ami miatt nem lehet befejezni a játékot mint a folytatásaiban..

Említetttétek a Fate: Gates of Dawn-t na ez is egy hatalmas játék volt!

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Amiga
Na jó. A nonpluszultra:

Fate - Gates of Dawn.

Ismeri valaki?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Davidus
Ne egyezzünk meg mert nem így van. A Morrowind-et is meg lehet itt említeni de max a szabadsága miatt. Nálam 1: BG1 2:Fallout 3: BG2

V9ykn8_TZL0

morrowind, fo1/2, arcanum + a régi c64es csodák (azure bonds/krynn sorozat) 8). ja, bard's tale!

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ron Ragm
1.Fallout 1-2
2.Morrowind
3.Neverwinter
A többi pite (na jó, a baldurszgétekkel nem játszottam, azt tetszés szerint berakhatjátok a harmadik/negyedik helyre:) )

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Petyus_
Betrayal at Krondor rulz!!

Különben meg.. Might and Magic 4+5, Ultima Underworld 1-2, Ultima VII, Baldur's Gate-ek, Falloutok, meg ami nem jut most eszembe. :D

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

musha
Jaj, hát nekem az Arx Fatalistól felállt a hátamon a nem létezõ szõr. És a legjobban az bosszantott, hogy jelölték az év rpg-je címre...Mondjuk ez jellemzi is eléggé a 2002-es év rpg termését :(

Eye-scream
Nekem eddig RPGbe a Baldur's Gate tetszett legjobban, de a Morrowind meg a NWN se rossz...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

gergou
Ultima IX : ascension
Anachronox

`Az összes többi csak szemetelés :)) na jó a Gothic is tudott valamit.`

`Take a look to the sky just before you die`

Kis Szabó [PT]
Én nem vagyok teljesen RPG-fan, de pl. Arx Fatalis single, Neverwinter Nights multiba nagyon kira!!!! Mondjuk Arx talán inkább FPS???
Neme.
Bizony bizony!
FATE: Gates of Dawn!

Valamint még:
Ancient Domains of Mystery

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Iternetes webkártya is tökéletesen megfelel (OTP vagy K&H)ezt simán megtudot csináltatni lakossági számlához.
Én ezzel fizetem at EverQuest hividiját.

musha
Death Knights of Krynn
Secret of the Silver Blades
...
Ezek óta nem nagyon találkoztam normális rpg-vel.
A Baldur`s gate széria (ájszvindélestül plénszképestül) szerintem nagyon gyenge, semmi hangulatuk, a Morrowind jó lenne, ha nem kjúrták volna el olyan iszonyatosan a harc"rendszerrel", az Everquestre nagyon ráizgultam hogy jó lesz, ahelyett kaptam egy kora 96-os grafikájú, hihetetlen szar irányítású valamit, a DAoC-ot nem ismerem.
Pedig higgyétek el, annyira szeretnék egy jó rpg-vel játszani (lehet hogy szívesen játszanék mondjuk egy Anarchy Online-nal, csak hát azért meg fizetni kéne). Mondjuk a Final Fantasy XI-ért lehet hogy csináltatok egy bankkártyát :)

Ron Ragm
Mert az nem RPG:)
De taktika akciójátéknak nem lett rossz...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

EverQuest :-))a király.
A Dark Age of Camelot is biztos jó de sajna az nincs meg:-((

Amiga
Wizardry VII-VIII.
Might & Magic VI-VIII
Fallout II
Baldurs I-II

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

skorpio7
Én meg azt mondom , hogy a MORROWIND lesz a következő kedvence mindenkinek és kenterbe ver minden előző alkotást ... tutimegafrankóbrutál lesz , ha tényleg beváltják a fejlesztők , amit igértek .Meg merném kockáztatni , hogy az év RPG-je címet is elnyerheti , persze csak ha valamit elszúrnal a NWN-on .De talán még az se kell ...
És ami a lényeg ... a következő hónapban jelenik meg !!!

HIVATALOS HONLAP

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nekem most a Helbreath jon be.
Inditottam is egy forumot.

Az az igazság, amit elhiszel.

Dark age of camelot is jó(online rpg)
kár hogy nem lehet beszerezni:(
Amúgy:
Icewind Dale
Bg 1
(sokan szídták de nekem a Revenant is tetszett bár kissé akciós volt)

Lourker

Rincewind
Ja, Gothic a király a maiak közt!!!
ember
Arcanumban is ilyesmi volt.
Rincewind
Egyetértek.
Efreet
a "leginkább rpg" az még mindig a Daggerfall :) hónapokat játszottam vele, és egyszer sem láttam egy befejezést sem :)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Veriel
Hat eleg szomoru, hogy az rpg elem alatt a szintlepest ertjuk.
Ezzel nem teged piszkallak, valoban ez terjedt el a koztudatban - es van benne annyi logika, hogy az rpgk-bol ismertuk meg -, de az igazi rpg jellemvonas alatt egeszen mast kellene erteni.

Szerintem az egyik "leginkabb rpg" a planescape torment volt, mert ott a pc korlatait maximalisan kiterjesztve te dontotted el a tortenet menetet, es nem csak A es B ut kozott valaszthattal, hanem egesz arnyaltan alakithattad.
Ja es a jateknak 3+1 befejezesi modja volt, es akkor meg ott volt a vegso jellem meg megannyi, nem csak XP-t befolyasolo kuldetes... Baldursban leginkabb csak azt donthetted el, megcsinalsz egy kuldit, vagy nem.
Én nem akartam beszólni de a tévedések elkerüése végett az körökreosztott stratégia néhány!! rpg elemmel.

Lourker

Veriel
Hat a heroes 3 az nagy rpg ;)
Evil
Baldur`s gate 1
Wizardy 8
Heroes 3

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

magus
majd a gothic2-ben...

Veriel
Na akkor flamelek :)

Might&Magic: jo lenne, csak a 6-7-8 resz tok ugyanaz volt. Nagyon linealis game...

Baldurs Gate: Nekem nem jottek be, valahogy unalmasak, a grafikaja zavaro (nem latszik semmi), olyan egysiku az egesz (persze Forgottenes jatekban nem csoda). Nem is igazi RPG.

Wizardry 7: Na igen, az kiraly volt.

Wizardry 8: Valahogy tobbet vartam tole...

IceWind Dale: Ugyanaz, mint a BG.

Fallout 1-2: Ezek jok nagyon.

PlaneScape: Nalam minden idok legjobb jateka volt. Ez tenyleg PC-s rpg.

Amit varok: NeverWinter. A dungeon siege is jo lehet, bar tul szogletes a grafikaja.

Az viszont gaz, hogy akciojatekokat RPG-nek hivnak.. diablo meg ilyenek.
ember
Fallout bameg.
GAMECUBE
FF osszes:) DW7, Wild arms 1-2, Chrono-k, Baldursok, Illusion of time, csá.
LOD, Xenogears,
I.C.ram
jol gondolod :)

Szerintem a legjobb RPG amivel eddig jatszottam az a Baldur's Gate es az Arcanum volt! BG2 a hangulata miatt es maga a szabalyrendszer miatt. Arcanum pedig a hosszusaga miatt es a feelinge miatt bar annyira nem voltak otletessek a feladatok (ebben a BG jobb) de a vilag nagyon kiraly volt! tobbszor is vegiglehet jatszani mert nem unalmas de sajna a multiplayer kimaradt belole illetve benne van de eleg gyatra lett sajna :( (BG viszont kegyetlen jo volt multiban)

Ezeketet tudom eddig ajanlani amiket most is betudsz szerezni!

Amik jonnek! : Elsokent en a neverwinter nightsot varom mert szerintem az nagyon tuti lesz a multiplayer jatekban bar a grafikaja nem a legszebb lesz az biztos! Dungeon Siege viszont igazan szep es jonak is igerkezik de sajna a multiplayer szerintem nem lesz olyan jo benne mint a neverwinter nights-ban ha igazi szerpjatekra vagysz akkor ajanlom figyelmedbe a Star Wars Galaxiest mert itt tenyleg a jatekosoktol fugg a tortenet! bar sajnos havidijat kell fizetni de a vilag es a grafika no meg az elvezet karpotol ezert!

most jonnek az Arcade szerepjatekok (en talaltam ki ezt a kategoriat mert itt tenyleg nem kell szinte semmit csinalni a hentelesen es az xp gyujtogetesen kivul csinalni!)

Diablo 2 - ronda grafika rengeteg random cucc es B.netnek hala a multiplayer szerepjatekok kiralya az arcadeban!

World of Warcraft - bar meg nem jelent meg nagyon valoszinu hogy csak utni kell benne es nincs arra lehetoseg mint az SWG-ben hogy akar meg fodrasz is lehess :) tehat olyan mint a diablo csak fizetni kell erte havonta es szebb a grafekja es a vilag amiben jatszodik az a mar ismert Warcraft vilaga!

Kb ennyi ha meg eszembe jut valami akkor szolok! de ha igazi RPG-re vagysz akkor szerintem keress egy party-t (kalandozo csapatot) es jatszal valamelyik papiros szerepjatekban! ez a legtutibb!
EqUiNooX
Bard's Tale 3
Wizzardy 7
Baldurs Gate 1-2, IwD és kiegészitőik
Vampire
Lands of Lore
Nethack

igy hirtelen belegondolva ezekkel jáccottam/jáccok a legszivesebben..
Long_Gun
Fate: Gates of Dawn! Minden crpg-k királya, a többi csak tündérmese.

Crokin
World of Warcraft, nagyon varom.

Repatarurgyán

Kimaradt: Wizardry 8, Might&Magic VI
Amit varok:
Divine Divinity
Dungeon Siege
Fatherdale
Neverwinter Nights
Morrowind
Arx Fatalis
SW:Knights of the Old Republic
Eddigi kedvencek: Betrayal at Krondor, Realms of Arkania II-III, Stonekeep, Lands of Lore, BG I-II, Fallout I-II, Anachronox.

A Dungeon Siege senkinek sem ismerős ? Szerintem iszonyú jó kis game lesz
. Itt  Meg
tudjátok nézni a hivatalos oldalt. Nem tudom menyire legális de az egyik
haveromnak lemásoltam a Pc gurubol  egy cikket ,és felraktam a nettre.(
Egyébként is történnek sokkal furcsább dolgok mint egy kis  szerzői
jog megsértése . ) Ha valakit érdekel elolvashatja .    Cikk  

GAMECUBE
nah azert jo volt a ket suikoden,.
nekem bejott... az elso korokre osztott rpgm volt.
de az nem igazi rpg.
az konzol rpg.
Oldal 1 / 2Következő →