79
Mik lesznek?Mikor jelennek meg?
  • [Jakuza]
    Ja most nezem, hogy ott is megemlitetted.
    De en meg Amigan jatszottam az elsovel a masik ketto ott mar meg sem jelent.
  • DonnieBrasco
    Jakuza, nézz át az "Old game hívek" topicba is :)

DB
  • DonnieBrasco
    Realms of Arkania? Most sikerült beszereznem a 3. rész (Shadows over Riva) teljes CD-s verzióját... most elkezdtem az első résszel, de elég nagy swung kell neki, hogy rávegyem magam... anno csak a 2. részt (Star Trail) nyomtam végig. Baromi nehéz játék!
    A Darklands szintén iszonyat nehéz, talán pont ezért nem is nyomtam végig anno, bár kétségkívül zseniális! Tele van olyan ötletekkel amiket azóta sem használt senki (sajnos).

DB
  • [Jakuza]
    Realms of Arkania -ra emlexik valaki ?
    Meg negativ modositok is voltak benne, mint pl klausztofobia.
    De a Darklands se volt rossz.
  • DonnieBrasco
    Jó az az NWN... 53 hely az egész klassz :))))

DB
  • Ben C
    Final Fantasy VII
  • gazdi
    Céges proxyval rendelkezők és átolvasni lusták kedvéért azért írd ide, hogy az NWN a kanyarban sincs... :Ð
  • DonnieBrasco
    Nem vonul át :) már lezártam, és kihirdettük a győztest. Megnézhető az RPGdot.com Top 100 listájában :))

DB
  • gazdi
    Megköveztek, ha beírom ide au Ultima Online-t? :-)
    Komolyabban: remélem átvonul ide a Morrowind témában elharapódzott MW-NWN szócsata.
  • BBird
    PONG! Bár ott nem a játékben nőtt régen a skill, hanem a valóságban, jobb reflexek, ilyesmi. ;-)
  • Methylisocloro
    Fate: Gates of Dawn nemcsak volt hatalmas játék, de most is az. Én most nyomulok vele amiga emulátoron!
  • Petyus_
    Igen MightMagic 4-5 (World of Xeen) az egy (két)nagyon jó játék volt.. szerintem a sorozat se ez előtt se ezután nem tudta hozni ezt a színvonalat sajnos. Hatalmas terület volt, szuper "open ended" játékmenet, érdekes questek, old school logikai feladatok, jó harcrendszer, fejlődési rendszer.. nagyon-nagyon jó volt. Ja és nem voltak benne olyan bugok ami miatt nem lehet befejezni a játékot mint a folytatásaiban..

Említetttétek a Fate: Gates of Dawn-t na ez is egy hatalmas játék volt!
  • Amiga
    Na jó. A nonpluszultra:

Fate - Gates of Dawn.

Ismeri valaki?
  • Davidus
    Ne egyezzünk meg mert nem így van. A Morrowind-et is meg lehet itt említeni de max a szabadsága miatt. Nálam 1: BG1 2:Fallout 3: BG2
  • galocza
    morrowind, fo1/2, arcanum + a régi c64es csodák (azure bonds/krynn sorozat) 8). ja, bard's tale!
  • Ron Ragm
    1.Fallout 1-2
    2.Morrowind
    3.Neverwinter
    A többi pite (na jó, a baldurszgétekkel nem játszottam, azt tetszés szerint berakhatjátok a harmadik/negyedik helyre:) )
  • Petyus_
    Betrayal at Krondor rulz!!

Különben meg.. Might and Magic 4+5, Ultima Underworld 1-2, Ultima VII, Baldur's Gate-ek, Falloutok, meg ami nem jut most eszembe. :D
  • musha
    Jaj, hát nekem az Arx Fatalistól felállt a hátamon a nem létező szőr. És a legjobban az bosszantott, hogy jelölték az év rpg-je címre...Mondjuk ez jellemzi is eléggé a 2002-es év rpg termését :(
  • Eye-scream
    Nekem eddig RPGbe a Baldur's Gate tetszett legjobban, de a Morrowind meg a NWN se rossz...
  • gergou
    Ultima IX : ascension
    Anachronox

`Az összes többi csak szemetelés :)) na jó a Gothic is tudott valamit.`
  • Kis Szabó [PT]
    Én nem vagyok teljesen RPG-fan, de pl. Arx Fatalis single, Neverwinter Nights multiba nagyon kira!!!! Mondjuk Arx talán inkább FPS???
  • Neme.
    Bizony bizony!
    FATE: Gates of Dawn!

Valamint még:
    Ancient Domains of Mystery
  • krisz073
    Iternetes webkártya is tökéletesen megfelel (OTP vagy K&H)ezt simán megtudot csináltatni lakossági számlához.
    Én ezzel fizetem at EverQuest hividiját.
  • musha
    Death Knights of Krynn
    Secret of the Silver Blades
    ...
    Ezek óta nem nagyon találkoztam normális rpg-vel.
    A Baldur`s gate széria (ájszvindélestül plénszképestül) szerintem nagyon gyenge, semmi hangulatuk, a Morrowind jó lenne, ha nem kjúrták volna el olyan iszonyatosan a harc"rendszerrel", az Everquestre nagyon ráizgultam hogy jó lesz, ahelyett kaptam egy kora 96-os grafikájú, hihetetlen szar irányítású valamit, a DAoC-ot nem ismerem.
    Pedig higgyétek el, annyira szeretnék egy jó rpg-vel játszani (lehet hogy szívesen játszanék mondjuk egy Anarchy Online-nal, csak hát azért meg fizetni kéne). Mondjuk a Final Fantasy XI-ért lehet hogy csináltatok egy bankkártyát :)
  • Ron Ragm
    Mert az nem RPG:)
    De taktika akciójátéknak nem lett rossz...
  • krisz073
    EverQuest :-))a király.
    A Dark Age of Camelot is biztos jó de sajna az nincs meg:-((
  • Amiga
    Wizardry VII-VIII.
    Might & Magic VI-VIII
    Fallout II
    Baldurs I-II
  • skorpio7
    Én meg azt mondom , hogy a MORROWIND lesz a következő kedvence mindenkinek és kenterbe ver minden előző alkotást ... tutimegafrankóbrutál lesz , ha tényleg beváltják a fejlesztők , amit igértek .Meg merném kockáztatni , hogy az év RPG-je címet is elnyerheti , persze csak ha valamit elszúrnal a NWN-on .De talán még az se kell ...
    És ami a lényeg ... a következő hónapban jelenik meg !!!

HIVATALOS HONLAP
  • trebron
    Nekem most a Helbreath jon be.
    Inditottam is egy forumot.
  • Mester
    Dark age of camelot is jó(online rpg)
    kár hogy nem lehet beszerezni:(
    Amúgy:
    Icewind Dale
    Bg 1
    (sokan szídták de nekem a Revenant is tetszett bár kissé akciós volt)
  • Rincewind
    Ja, Gothic a király a maiak közt!!!
  • ember
    Arcanumban is ilyesmi volt.
  • Rincewind
    Egyetértek.
  • Efreet
    a "leginkább rpg" az még mindig a Daggerfall :) hónapokat játszottam vele, és egyszer sem láttam egy befejezést sem :)
  • Veriel
    Hat eleg szomoru, hogy az rpg elem alatt a szintlepest ertjuk.
    Ezzel nem teged piszkallak, valoban ez terjedt el a koztudatban - es van benne annyi logika, hogy az rpgk-bol ismertuk meg -, de az igazi rpg jellemvonas alatt egeszen mast kellene erteni.

Szerintem az egyik "leginkabb rpg" a planescape torment volt, mert ott a pc korlatait maximalisan kiterjesztve te dontotted el a tortenet menetet, es nem csak A es B ut kozott valaszthattal, hanem egesz arnyaltan alakithattad.
    Ja es a jateknak 3+1 befejezesi modja volt, es akkor meg ott volt a vegso jellem meg megannyi, nem csak XP-t befolyasolo kuldetes... Baldursban leginkabb csak azt donthetted el, megcsinalsz egy kuldit, vagy nem.
  • Mester
    Én nem akartam beszólni de a tévedések elkerüése végett az körökreosztott stratégia néhány!! rpg elemmel.
  • Veriel
    Hat a heroes 3 az nagy rpg ;)
  • Evil
    Baldur`s gate 1
    Wizardy 8
    Heroes 3
  • magus
    majd a gothic2-ben...
  • Veriel
    Na akkor flamelek :)

Might&Magic: jo lenne, csak a 6-7-8 resz tok ugyanaz volt. Nagyon linealis game...

Baldurs Gate: Nekem nem jottek be, valahogy unalmasak, a grafikaja zavaro (nem latszik semmi), olyan egysiku az egesz (persze Forgottenes jatekban nem csoda). Nem is igazi RPG.

Wizardry 7: Na igen, az kiraly volt.

Wizardry 8: Valahogy tobbet vartam tole...

IceWind Dale: Ugyanaz, mint a BG.

Fallout 1-2: Ezek jok nagyon.

PlaneScape: Nalam minden idok legjobb jateka volt. Ez tenyleg PC-s rpg.

Amit varok: NeverWinter. A dungeon siege is jo lehet, bar tul szogletes a grafikaja.

Az viszont gaz, hogy akciojatekokat RPG-nek hivnak.. diablo meg ilyenek.