79
Mik lesznek?Mikor jelennek meg?
-
#79 Ja most nezem, hogy ott is megemlitetted.
De en meg Amigan jatszottam az elsovel a masik ketto ott mar meg sem jelent.
-
#78 Jakuza, nézz át az "Old game hívek" topicba is :)
DB -
#77 Realms of Arkania? Most sikerült beszereznem a 3. rész (Shadows over Riva) teljes CD-s verzióját... most elkezdtem az első résszel, de elég nagy swung kell neki, hogy rávegyem magam... anno csak a 2. részt (Star Trail) nyomtam végig. Baromi nehéz játék!
A Darklands szintén iszonyat nehéz, talán pont ezért nem is nyomtam végig anno, bár kétségkívül zseniális! Tele van olyan ötletekkel amiket azóta sem használt senki (sajnos).
DB -
#76 Realms of Arkania -ra emlexik valaki ?
Meg negativ modositok is voltak benne, mint pl klausztofobia.
De a Darklands se volt rossz. -
#75 Jó az az NWN... 53 hely az egész klassz :))))
DB -
Ben C #74 Final Fantasy VII -
gazdi #73 Céges proxyval rendelkezők és átolvasni lusták kedvéért azért írd ide, hogy az NWN a kanyarban sincs... :Ð -
#72 Nem vonul át :) már lezártam, és kihirdettük a győztest. Megnézhető az RPGdot.com Top 100 listájában :))
DB -
gazdi #71 Megköveztek, ha beírom ide au Ultima Online-t? :-)
Komolyabban: remélem átvonul ide a Morrowind témában elharapódzott MW-NWN szócsata. -
#70 PONG! Bár ott nem a játékben nőtt régen a skill, hanem a valóságban, jobb reflexek, ilyesmi. ;-) -
#69 Fate: Gates of Dawn nemcsak volt hatalmas játék, de most is az. Én most nyomulok vele amiga emulátoron! -
#68 Igen MightMagic 4-5 (World of Xeen) az egy (két)nagyon jó játék volt.. szerintem a sorozat se ez előtt se ezután nem tudta hozni ezt a színvonalat sajnos. Hatalmas terület volt, szuper "open ended" játékmenet, érdekes questek, old school logikai feladatok, jó harcrendszer, fejlődési rendszer.. nagyon-nagyon jó volt. Ja és nem voltak benne olyan bugok ami miatt nem lehet befejezni a játékot mint a folytatásaiban..
Említetttétek a Fate: Gates of Dawn-t na ez is egy hatalmas játék volt! -
#64 Na jó. A nonpluszultra:
Fate - Gates of Dawn.
Ismeri valaki? -
#61 Ne egyezzünk meg mert nem így van. A Morrowind-et is meg lehet itt említeni de max a szabadsága miatt. Nálam 1: BG1 2:Fallout 3: BG2 -
galocza #58 morrowind, fo1/2, arcanum + a régi c64es csodák (azure bonds/krynn sorozat) 8). ja, bard's tale! -
#57 1.Fallout 1-2
2.Morrowind
3.Neverwinter
A többi pite (na jó, a baldurszgétekkel nem játszottam, azt tetszés szerint berakhatjátok a harmadik/negyedik helyre:) ) -
#56 Betrayal at Krondor rulz!!
Különben meg.. Might and Magic 4+5, Ultima Underworld 1-2, Ultima VII, Baldur's Gate-ek, Falloutok, meg ami nem jut most eszembe. :D -
#55 Jaj, hát nekem az Arx Fatalistól felállt a hátamon a nem létező szőr. És a legjobban az bosszantott, hogy jelölték az év rpg-je címre...Mondjuk ez jellemzi is eléggé a 2002-es év rpg termését :( -
#54 Nekem eddig RPGbe a Baldur's Gate tetszett legjobban, de a Morrowind meg a NWN se rossz... -
#52 Ultima IX : ascension
Anachronox
`Az összes többi csak szemetelés :)) na jó a Gothic is tudott valamit.` -
#50 Én nem vagyok teljesen RPG-fan, de pl. Arx Fatalis single, Neverwinter Nights multiba nagyon kira!!!! Mondjuk Arx talán inkább FPS??? -
#49 Bizony bizony!
FATE: Gates of Dawn!
Valamint még:
Ancient Domains of Mystery
-
krisz073 #48 Iternetes webkártya is tökéletesen megfelel (OTP vagy K&H)ezt simán megtudot csináltatni lakossági számlához.
Én ezzel fizetem at EverQuest hividiját. -
#47 Death Knights of Krynn
Secret of the Silver Blades
...
Ezek óta nem nagyon találkoztam normális rpg-vel.
A Baldur`s gate széria (ájszvindélestül plénszképestül) szerintem nagyon gyenge, semmi hangulatuk, a Morrowind jó lenne, ha nem kjúrták volna el olyan iszonyatosan a harc"rendszerrel", az Everquestre nagyon ráizgultam hogy jó lesz, ahelyett kaptam egy kora 96-os grafikájú, hihetetlen szar irányítású valamit, a DAoC-ot nem ismerem.
Pedig higgyétek el, annyira szeretnék egy jó rpg-vel játszani (lehet hogy szívesen játszanék mondjuk egy Anarchy Online-nal, csak hát azért meg fizetni kéne). Mondjuk a Final Fantasy XI-ért lehet hogy csináltatok egy bankkártyát :) -
#46 Mert az nem RPG:)
De taktika akciójátéknak nem lett rossz... -
krisz073 #45 EverQuest :-))a király.
A Dark Age of Camelot is biztos jó de sajna az nincs meg:-(( -
#43 Wizardry VII-VIII.
Might & Magic VI-VIII
Fallout II
Baldurs I-II -
#40 Én meg azt mondom , hogy a MORROWIND lesz a következő kedvence mindenkinek és kenterbe ver minden előző alkotást ... tutimegafrankóbrutál lesz , ha tényleg beváltják a fejlesztők , amit igértek .Meg merném kockáztatni , hogy az év RPG-je címet is elnyerheti , persze csak ha valamit elszúrnal a NWN-on .De talán még az se kell ...
És ami a lényeg ... a következő hónapban jelenik meg !!!
HIVATALOS HONLAP -
trebron #39 Nekem most a Helbreath jon be.
Inditottam is egy forumot. -
Mester #38 Dark age of camelot is jó(online rpg)
kár hogy nem lehet beszerezni:(
Amúgy:
Icewind Dale
Bg 1
(sokan szídták de nekem a Revenant is tetszett bár kissé akciós volt) -
#37 Ja, Gothic a király a maiak közt!!! -
#33 Arcanumban is ilyesmi volt. -
#32 Egyetértek. -
#31 a "leginkább rpg" az még mindig a Daggerfall :) hónapokat játszottam vele, és egyszer sem láttam egy befejezést sem :) -
#30 Hat eleg szomoru, hogy az rpg elem alatt a szintlepest ertjuk.
Ezzel nem teged piszkallak, valoban ez terjedt el a koztudatban - es van benne annyi logika, hogy az rpgk-bol ismertuk meg -, de az igazi rpg jellemvonas alatt egeszen mast kellene erteni.
Szerintem az egyik "leginkabb rpg" a planescape torment volt, mert ott a pc korlatait maximalisan kiterjesztve te dontotted el a tortenet menetet, es nem csak A es B ut kozott valaszthattal, hanem egesz arnyaltan alakithattad.
Ja es a jateknak 3+1 befejezesi modja volt, es akkor meg ott volt a vegso jellem meg megannyi, nem csak XP-t befolyasolo kuldetes... Baldursban leginkabb csak azt donthetted el, megcsinalsz egy kuldit, vagy nem. -
Mester #29 Én nem akartam beszólni de a tévedések elkerüése végett az körökreosztott stratégia néhány!! rpg elemmel. -
#28 Hat a heroes 3 az nagy rpg ;) -
#27 Baldur`s gate 1
Wizardy 8
Heroes 3
-
#26 majd a gothic2-ben... -
#25 Na akkor flamelek :)
Might&Magic: jo lenne, csak a 6-7-8 resz tok ugyanaz volt. Nagyon linealis game...
Baldurs Gate: Nekem nem jottek be, valahogy unalmasak, a grafikaja zavaro (nem latszik semmi), olyan egysiku az egesz (persze Forgottenes jatekban nem csoda). Nem is igazi RPG.
Wizardry 7: Na igen, az kiraly volt.
Wizardry 8: Valahogy tobbet vartam tole...
IceWind Dale: Ugyanaz, mint a BG.
Fallout 1-2: Ezek jok nagyon.
PlaneScape: Nalam minden idok legjobb jateka volt. Ez tenyleg PC-s rpg.
Amit varok: NeverWinter. A dungeon siege is jo lehet, bar tul szogletes a grafikaja.
Az viszont gaz, hogy akciojatekokat RPG-nek hivnak.. diablo meg ilyenek.