Reason
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! nem tudtok véletlenül valami okosságot, amivel midi billentyûzet nélkül tudom használni a Reasont normálisan? Tehát egérrel és bill-el? Köszi elõre is.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Én egy olyan progit keresek amivel be lehet tenni a Reason-ba mp3-mas fájlokat. Tudna valaki segíteni???
VW Jetta II 1,8T
várunk szeretettel ebbe a topicba
//kicsit off
lehhet hogy en vagyok a szar de nekem ,nem megy fel az emule a gepre 😄
lehhet hogy en vagyok a szar de nekem ,nem megy fel az emule a gepre 😄
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
lekapod az eMule-t és azt írd a keresõjébe, hogy "refill" erre kidob több tucatot, de google-ban is kereshetsz refill-re hogy lásd mit is érdemes leszedni, és vannak oldalak ahol mp3-ban meg is hallgathatod a hangszerekkel készült számokat
edonkey hálózaton van jópár cd, én onnan szedtem le sokat
:-)))
VinylToy:
THX!
THX!
Elnézést mindenkitől, most vettem észre, hogy már van egy ilyen elnevezésű topic...
Kiváncsi lennék, hogy aki esetleg használja ezt a professzionális zeneszerkesztő programot, annak mi a véleménye róla?
Továbbá jó lenne, ha a használatával kapcsolatosan megosztanátok másokkal az ötleteiteket is.
Nekem személy szerint nincs meg ez a program, de ettől eltekintve kiváncsi lennék a hozzászólásokra.
Továbbá jó lenne, ha a használatával kapcsolatosan megosztanátok másokkal az ötleteiteket is.
Nekem személy szerint nincs meg ez a program, de ettől eltekintve kiváncsi lennék a hozzászólásokra.
← ElőzőOldal 4 / 4