HAEGEMONIA videó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet láthatóvá tenni a radar hatóköröket? Régen sikerült valahogy bekapcsolni, de most nem.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Remek játék szerintem is, bár a külföldi sajtó nem zengett róla örömódákat. Pedig megérdemelné :)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Nekem is kedvenc volt a Hegemónia, a Solon hagyatékkal talán egy hónapja nyomtam le pár kört. Mondjuk érdekes, hogy a mostani konfigomon is beszaggatott néha-néha, de hát annyit megért a látvány, ami SZVSZ még most is szuper.
Én leginkább a Solon hagyaték egyjátékosmódjának hiányán bánkódtam... ami persze megint a kiadók kreténsége miatt maradt ki.
hol a game?
Riszpekk
Riszpekk
Minek erõltetni a magyar verziót? Annyira röhejes, amikor egy full sci-fi vagy harci játékban magyarul jajgatnak az emberek, totál elveszi a játék komolyságát. Még a Rally Trophy Stolh Bandi navigátorral jó poén, de nemá egy ilyen játékban....
"Igenis uram! Építés befejezve!"
"Uram, meghaluuuuunk, aaaargh!"
"Kapjuk el a szemeteket!"
:))))))))))))))))
Na mindegy, szóval komolytalan. Legalábbis a szinkron. Legyen csak felirat azoknak akik tévedésbõl orosz szakon maradtak.
Riszpekk
Persze nem mások nevében akarok beszélni,de én bevallom,hogy csak akkor veszek eredetit,ha lesz magyar. Tudom,hogy ez még nem éri meg nektek,de talál sokan így vannak ezzel.
A SWINE-t is megvettem,de ha csak angol lett volna akkor warez....
Ezt a játékot meg kell csinálnotok magyar verzióban is!
Jó munkát és (megtérülő)sok sikert kívánok nektek!!!
Talán akkor később is jön ki ? Ha május-ra van datálva a játék kiadása és "tényleg" hatalmas munka még a magyar változat elkészítése ... ez azt jelenti akkor , hogy késni fog ?!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Inquisitor !
Tuti hogy lesz magyar változat , különben mi a fenének lenne magyar nyelvű Teaser is .
Vagy csak a kedvünkben akarnak járni a DR fejlesztői ?! Nem hiszem .Az IG2 szerintem volt olyan sikeres hazánkban ( már amennyire ez nálunk lehetséges ) , hogy érdemes legyen egy magyar változat kihozatala is .
Igaz, hogy a kiadó "jóindulatán" múlik lesz e magyar változat?
Vagyis ha úgy látják, hogy nem éri meg, akkor nem lesz?
1. Lesz-e belőle demó és előbb-e , mint ahogy a full játék megjelenik ?
2. A magyar változat is egyidőben jön ki az angollal ?
De messze van még május ... :(((
(A legjobb teaser egyébként imho a Warcraft 3 E3-as videója, nem nagyon láttam még embert, aki a megnézése után nem "W3-at akarok, most!" kijelentéssel áll fel volna a gép mellől)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Dauby! Azt nem tudom milyen lesz a játék, de ha a Game-ben csak fele ilyen jó zenék lesznek ... :D
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az elsőnél sokkal szembetűnőbb, a föld fölött ér össze a kocka két oldala!
Hülye kérdés: a teaser elején hallható zene saját szerzemény, vagy máshonnan emeltétek át? (Nagyon hangulatos!)
Ebbõl én azt gondolnám, hogy valami ûrhajó-tycoon játékrõl van szó :)))))))
Riszpekk
Egyszerûbben fogalmazva : mire hasonlít?
Riszpekk
Esküszöm a Moha megjelenése óta te vagy a megtestesült pesszimizmus!
Milyen játék lesz ez? Azt olvastam stratégia, de egy kanyi stratégia szerû képet nem láttam. Szépnek szép, de nem lehetne valami bõvebb info-t? Legalább annyit, hogy mit fogunk látni játék közben? Mert gondolom nem ennyi a játék, hogy szép ûrhajók haladnak el a kamera elõtt :)))
Riszpekk
Na lecsekkolom a site-ot
Riszpekk
Az meg hogy 100% ingame még nem zárja ki, hogy ez az össz ilyen szintû átvezetõ anim a játékban.
Amúgy mi lesz ez?
Riszpekk
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs ütősebb netem.. a net akkor teljes, ha minden kijövő videót, demót megnézek, kipróbálok, nem pedig a mások által elmondott "ez jóvazze!" -kre építve nézek meg vmit :-/
Na majd otthon lekapom.
Hogy lehet valaminek ennyire hülye hangzású nevet adni???

Nem tudtam, mi az a TEASER, meg mi az a HAEGEMONIA, meg miért magyar, már tudom, hogy a IG1-2 készítőinek új játéka.
Nem vagyok ám egy reménytelen eset... :))
Idén tavasszal fog kijönni?
Mlyen gépigénnyel?:)
Az majd a megjelenés után esedékes ... egyébként meg a címet elb*sztam :)